Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949108 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:Pókember
« Válasz #4660 Dátum: 2013. február 27. - 00:56:22 »
Azért az a piros nadrág elég érdekes, ennél a filmnél is meleg lehet az öltöztető. :roll:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4661 Dátum: 2013. február 27. - 04:41:27 »
Az új képeken sem "MJ-s" MJ.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4662 Dátum: 2013. február 27. - 09:47:01 »
Miért? Kristen Mj-s volt? :headscratch:
Sztem fogadjuk el, hogy nem a modell MJ-t látjuk, ahogy az első trióban se modell volt...

Amúgy itt már jobban néz ki. De ez a hajszín akkor is mellényúlás... sokkal sötétebb vörös jobban állt volna neki.

Amúgy a videó: WTF Peternek kocsija lesz? Ecsém... ez olyan mellényúlás megint, mint amikor a 2-ben civilben is motorral flangált... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4663 Dátum: 2013. február 27. - 09:51:09 »
Eddig csak Emma Stone volt MJ-s és ő Gwen Stacy.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4664 Dátum: 2013. február 27. - 10:16:10 »
ez olyan mellényúlás megint, mint amikor a 2-ben civilben is motorral flangált... :roll:
Miért? Volt egy motorja, csak eladta, mert kellett a pénz May néni gyógyszerére.
Ez nagyon brutális ironikus igazság.  ;)

Vajon ilyenkor Tobey nézte a bevételi adatokat, és azért virult a feje?  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 27. - 10:19:53 írta kaine »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4665 Dátum: 2013. február 27. - 10:37:27 »
Azért az a piros nadrág elég érdekes, ennél a filmnél is meleg lehet az öltöztető. :roll:
Piros gatyád, buzi-e vagy?  ;D
a színes farmer már tök átlagos, egyáltalán nem kirívó.
Amúgy meg kék-pirosban van "véletlenül". ;)
Amúgy meg a pókruha is piros ráadásul teljesen testre feszül. De az nem buzis ám  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 27. - 10:41:20 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4666 Dátum: 2013. február 27. - 10:39:46 »
Na jó, volt motorja (mondjuk erről nem tudtam), de most meg kocsija van, egy olyan embernek, aki hálóhintázva 5 perc alatt (jó lehet, hogy túlzás) átér a sziget másik végére... :roll:
Vaaaagy, ez lehet a Pókmobil? ;D

Amúgy a videót elnézve, MJ meg Petey furi viszonyban lesznek, és ez arra enged következtetni, hogy nem az a pillanatnyi feltünése lesz a kiscsajnak, mint amiről az első pletykák szóltak...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4667 Dátum: 2013. február 27. - 10:42:45 »
Na jó, volt motorja (mondjuk erről nem tudtam), de most meg kocsija van, egy olyan embernek, aki hálóhintázva 5 perc alatt (jó lehet, hogy túlzás) átér a sziget másik végére... :roll:
Vaaaagy, ez lehet a Pókmobil? ;D
Jajj nem mondj már ekkor badarságokat. Akkor egész életében stikában hálóhintázzon? Ezer okot mondok neked, hogy miért kell Peter Parkernek autó!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4668 Dátum: 2013. február 27. - 11:20:29 »
Valójában csak azért fura, mert Manhattanben állítólag lehetetlen kocsival eljutni bárhova is, akkora dugók vannak mindenhol. Vagyis ott a vonat (a külterületekről, mint Queens, Jersey) és metró a divat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4669 Dátum: 2013. február 27. - 11:24:53 »
Jó, de a comicsokban, rajzfilmekben mindig hálóhintázva közlekedik, max még metrózik... és akinek ilyen képessége van, sztem felesleges kocsi... itt inkább az a gond, hogy ez megint vmi költségkímélő húzás, hogy ne kelljen már hálóhintázást "rajzolgatniuk" olyan mintha csak a vész esetére tartogatná... az előző trióban is ezt hiányoltam, lehetett volna több hálóhintázás, ahogy éppen odaér valahova. Amúgy  ez meg olyan majdnem mint az előző Batman filmekben, Bruce csak akkor volt Batman, ha vmi nagy gonosz jelent meg és jeleztek neki, akkor rohant átöltözni és irány a város...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4670 Dátum: 2013. február 27. - 11:51:37 »
Ez a csaj továbbra sem M.J.-s nekem. :-\ Nem modellcsajt várok, de ennek a lánynak olyan jóllakott óvodás arca van... Semmi M.J.-st nem látok benne.

Vajon ilyenkor Tobey nézte a bevételi adatokat, és azért virult a feje?  ;D
;D
Nekem meg az jutott eszembe, hogy Raimi mennyire röhög a markába, hogy visszaalakították a pókruhát. ;D "Az enyém volt a jobb, muhhaha :finger: "

Ott a pont. ;D Bár Emma mentségére szól, hogy jól játszotta Gwent. :) M.J. szerepére azért picit fogynia kellett volna szvsz. :)

A vicc az, hogy ha van lóvéja a valószínűleg nem olcsó hálófolyadékra, akkor egy kocsit is simán fenn tud tartani. ;D Sőt, lehet hogy így még spórol is. ;D Meg hát May nénit mégse viheti el hálóhintán a Tescoba. :hehe:
Amúgy nekem is fura lesz autóban látni Petert, de ez csak azért fura, mert megszoktuk, hogy a képregényben nincs neki. :)

Idézet
Amúgy  ez meg olyan majdnem mint az előző Batman filmekben, Bruce csak akkor volt Batman, ha vmi nagy gonosz jelent meg és jeleztek neki, akkor rohant átöltözni és irány a város...
Ez mondjuk engem is zavart, a képregényben kedvtelésből is hálóhintázgatott, nem csak muszájból. Dehát drága a CGI...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4671 Dátum: 2013. február 27. - 11:55:22 »
Láttunk egy autót egy képen. Bármi lehet. talán a szomszéd MJ apjának a verdáját szereli szívességből és így ismerkednek össze a lánnyal. Kiderült az elsőből, hogy ért a gépekhez.

Lehet, hogy a valóságban nem prakikus Manhattenben, de ebben a filmben biztos nem lesz épp dugó.

Ez egy tinédzser, aki szeretne normális életet is. Vagy csak egy autót. Ki ne szeretne autót?  Amúgy a külvárosban laknak.
pl jó a kocsi elvinni egy lányt randira,
vagy May nénit az sztk-ba.
vagy ha több mindent kell venni, mint egy doboz tojást, vagy ha a nénikéd is el kar menni veled az auchanba. Talán a család autója és nem csak Peteré.
J Amúgy  ez meg olyan majdnem mint az előző Batman filmekben, Bruce csak akkor volt Batman, ha vmi nagy gonosz jelent meg és jeleztek neki, akkor rohant átöltözni és irány a város...
Miért, egész nap ücsörögjön Batman ruhában és élvezkedjen a tükör előtt, hogy milyen jól néz ki?
amúgy értem én mire gondolsz:

Egy valódi modell olyan életszerűen festene a vásznon, mit Rosie Huntington-Whiteley a TF3-ban
http://images.topiat.com/images/38299/originals/082420121327/rosie-huntington-whiteley-emotional-look.jpg

Vagy Gal Gadot a Fast Five-ban:
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 27. - 11:59:46 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4672 Dátum: 2013. február 27. - 12:01:38 »
]A vicc az, hogy ha van lóvéja a valószínűleg nem olcsó hálófolyadékra, akkor egy kocsit is simán fenn tud tartani. ;D Sőt, lehet hogy így még spórol is. ;D Meg hát May nénit mégse viheti el hálóhintán a Tescoba. :hehe:
Ja, nekem is ez volt az első érvem,hogy ezért kellhet neki kocsi, csak ez meg ott bukik meg, hogy May itt nem egy 70 éves múmia, aki minden lépéstől szívrohamot kap... itt max egy olyan 50 éves nő, akik vígan elvannak a tömegközelekedésen, vagy éppen ő maga vezeti a kocsit... asszem mintha az Ultiban úgy is volt... :headscratch:

És ja, amit kaine is írt a kocsira totál helyt állna, meg lehet azért a háló olcsóbban jön ki, mint a kocsi, ott mennyi vackot kell fizetni... biztosítás, benzin, ha esetleg vmi gebasz van vele viheti szerelőhöz...

Szerk:

Idézet
Miért, egész nap ücsörögjön Batman ruhában és élvezkedjen a tükör előtt, hogy milyen jól néz ki?
NEm, mert Bats minden éjszaka kimegy (ha épp nincs bálon, fogadáson :hehe:) és kergeti a kisebb bünözőket is... és nem arra vár, hogy Gordon jelezzen, mintaogy Keaton és Kilmer is várta anno...
Nolan Batsje azért már egy fokkal jobb volt ezen a téren.

Ha meg Mj -ék kocsija, miért veszi ki belőle a táskáját? Az az ő kocsija, vagy kocsijuk... mindegy furi lesz az tuti...
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 27. - 12:05:42 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4673 Dátum: 2013. február 27. - 12:14:35 »
Bub, én is mindig kiveszem a táskát a kocsiból, mert simán feltörik érte. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4674 Dátum: 2013. február 27. - 12:15:13 »
Egy valódi modell olyan életszerűen festene a vásznon, mit Rosie Huntington-Whiteley a TF3-ban
Nem kifejezetten fotómodellt várok. Persze alap, hogy M.J. nek szépnek kell lennie, de szerintem inkább a kisugárzás a lényeg, egy pörgős, dögös csajt képzelek el, akiért a suli összes pasija odavan. Nekem is van olyan lány ismerősöm, aki - amellett, hogy tényleg szép - olyan kisugárzása, illetve személyisége van, hogy minden pasit képes magába bolondítani.

Idézetet írta: VTomi
Nyilván Batman és Póki teljesen más karakterek, más motivációkkal, nem lehet összehasonlítani őket. ;) Batman megszállottságból csinálja amit csinál, Peter viszont félig buliból. ;)

Idézetet írta: BuB
itt max egy olyan 50 éves nő, akik vígan elvannak a tömegközelekedésen, vagy éppen ő maga vezeti a kocsit.
Lehet, hogy tényleg ez lesz a megoldás! :D Simán lehet, hogy May néninek lesz kocsija. :D Sőt... Tulajdonképpen Ben bácsinak is volt, tök logikus, hogy a halála után megtartják a kocsit és May néni vagy Peter használja. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4675 Dátum: 2013. február 27. - 12:18:56 »
Nem kifejezetten fotómodellt várok. Persze alap, hogy M.J. nek szépnek kell lennie, de szerintem inkább a kisugárzás a lényeg, egy pörgős, dögös csajt képzelek el, akiért a suli összes pasija odavan. Nekem is van olyan lány ismerősöm, aki - amellett, hogy tényleg szép - olyan kisugárzása, illetve személyisége van, hogy minden pasit képes magába bolondítani.
És ennek az MJ-nek nem ilyen a  kisugárzása a Pókember2-ben?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4676 Dátum: 2013. február 27. - 12:38:54 »
Bub, én is mindig kiveszem a táskát a kocsiból, mert simán feltörik érte. ;)
Tény, de itt csak arra céloztam, hogy vtomi mondta, hogy lehet MJ-jék kocsija, szval mit keresne ott az ő holmija? :headscratch:

Ezen a képen meg tök helyes a csaj, pedig ez se vmi jó felvélel:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4677 Dátum: 2013. február 27. - 13:24:40 »
Az eddigi fotók alapján nem. Persze, lehet, hogy majd a film rácáfol, de egyelőre nem érzem őt M.J.-nek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4678 Dátum: 2013. február 27. - 13:47:07 »
Az eddigi fotók alapján nem. Persze, lehet, hogy majd a film rácáfol, de egyelőre nem érzem őt M.J.-nek.
Igen. Még senki sem látta a filmet ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4679 Dátum: 2013. február 27. - 14:47:41 »
Jó, de a comicsokban, rajzfilmekben mindig hálóhintázva közlekedik, max még metrózik... és akinek ilyen képessége van, sztem felesleges kocsi...

Ne feledjük, hogy a filmeknek realisztikusabbnak kell lenniük, mint a képregénynek, mert 1: kétévente egy jelenik meg belőle 2: nagyobb közönséget szólít meg.
A képregényben lehet Peter egész nap Pókember, de a valóságban...
Idézet
Amúgy  ez meg olyan majdnem mint az előző Batman filmekben, Bruce csak akkor volt Batman, ha vmi nagy gonosz jelent meg és jeleztek neki, akkor rohant átöltözni és irány a város...
...minek költené a pénzét hálófolyadékra, amikor félévente egyszer jelenik meg egy új szuperbűnöző?
Ott a pont. ;D Bár Emma mentségére szól, hogy jól játszotta Gwent. :) M.J. szerepére azért picit fogynia kellett volna szvsz. :)
Úgy érted, Gwen kövérebb, mint Mary Jane? Heeee-lló!  :wolverine: :deadpool:
Idézet
Láttunk egy autót egy képen. Bármi lehet. talán a szomszéd MJ apjának a verdáját szereli szívességből és így ismerkednek össze a lánnyal. Kiderült az elsőből, hogy ért a gépekhez.
Szerintem is ez a legvalószínűbb. Ha már tinédzserekről szól, szerintem kocsit biztosan nem kap.
Lehet, hogy a képen látható jelenet csak rendezői kísérlet volt, hogy százezreket hozzon a film. Miért, a Transformersnél bejött.  :hehe: