Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948922 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4700 Dátum: 2013. február 27. - 23:33:45 »
Vajon mi lehet az a piros valami a kezében?:

MJ bugyija?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4701 Dátum: 2013. február 27. - 23:41:12 »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4702 Dátum: 2013. február 28. - 00:54:23 »
Piros gatyád, buzi-e vagy?  ;D

Nem azt mondtam, hogy a viselője az, hanem az öltöztető. :) Csomó forgatáson voltam és mindig a meleg stylistok akarták ráerőltetni az emberekre a szivárványszínű cuccokat. A csaj ruhások viszont legtöbbször normálisak voltak (bár ők meg kissé túlbuzgók).

a színes farmer már tök átlagos, egyáltalán nem kirívó.

Igazság szerint bennem pont retro hatást kelt.

Amúgy meg kék-pirosban van "véletlenül". ;)

Tiszta Smallville. ;D

Amúgy meg a pókruha is piros ráadásul teljesen testre feszül. De az nem buzis ám  :lol:

Az egy jelmez. Másrészt ott a nadrág kék, a csizma piros. A mostani utcai viseletnél általában a nadrág, ami sötét, a cipő és a felső ruházat bármilyen lehet, főleg a farmer elterjedése miatt. Előtte viszont ugyanúgy divatban voltak a színes nadrágok férfiaknál is, de ugye most divat a retro, szóval megint nem számít gáznak. De például a sötét nadrág, színes felső összességében vékony csípő, széles váll hatást kelt. Pókember eredeti jelmeze ilyen szempontból nagyon jól van megtervezve, mert derék felett az oldalánál kék, a vállaknál piros, a hasánál pedig trapéz alakban szélesedik felfelé a piros rész. A TASM első részében lévő módosított ruhánál viszont nem volt öv, ami megnyújtotta a testét, továbbá hiányzott a kar külső részéről a piros, ami meg a karizmokat tette látszólag vékonyabbá. (Bár alapból nem egy izompacsirta a srác.) A mostani jelmezben szerintem izmosabbnak fog tűnni.

A piros gatyaról meg annyit, hogy én lilát is hordok.

Hajaj, lila nadrágos embereket nem érdemes felingerelni, mert jön a zöldököl. :uhoh:
Amúgy a lilával kevesebb bajom van, az azért közelebb áll a kékhez (farmer).

Na mindegy, nem akarom kielemezni a Pókember teljes szereplőgárdájának öltözékét, valóban kissé hülye megjegyzés volt részemről.

------

Chris Cooper annyira nem tűnik rossz választásnak, de tényleg kicsit öreg. Mondjuk az első film szerint haldoklik, szóval talán nem lesz ezzel gond.
Az viszont vicces, hogy a 2008-as Superhero Movie-ban is ha jól emlékszem, haldoklott a főgonosz és ezért kísérletezgetett. De benne volt a ruha letépéses ötlet is, mint az TASM film metrós jelenetében. (Meg még pár apró hasonlóság is akadt, csak nem tudom hirtelen felidézni őket.) Mindezt úgy, hogy az a Raimi-féle Pókember paródiája volt.

Ha már Raimi... Peter a 2002-es filmben a bunyózást azért kezdte el, hogy vehessen autót. Lehet, hogy mostanra gyűlt össze a pénze, csak azóta meggarfieldosodott. :lol:
Különben is, van neki kocsija, nem tudom, mi a probléma:

A pókfonál amúgy lehet, hogy többe kerül, mint a benzin (bár ezt nem hiszem), de az is lehet, hogy mivel most kifogyhat belőle, ezért inkább csak szükség esetén hálóhintázik. A maga módján logikus volna, hogy legyen valamilyen járműve civilben, főként külvárosi használatra.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4703 Dátum: 2013. február 28. - 01:07:14 »
Amúgy  ez meg olyan majdnem mint az előző Batman filmekben, Bruce csak akkor volt Batman, ha vmi nagy gonosz jelent meg és jeleztek neki, akkor rohant átöltözni és irány a város...

Burton filmjeiben éjszakánként járőrözött is időnként, a Batman visszatérben ez ki is volt mondva. De ha hirtelen volt szükség rá, akkor tudták hívni is a jellel.
Nolan esetében viszont elég rövid lett a jó kapcsolata a rendőrséggel, így ott nem nagyon tudott szabadon kocsikázni a városban, mert egy rakás rendőr a nyomába eredt volna, szóval vissza kellett fognia a Batmankedést. A harmadik film 80%-ában nem is viselte a jelmezt. :roll:

Szerk.: Bocs a dupla posztért, most látom, hogy ez is a Pókember topikban volt... Inkább a "Régi képregényfilmek"-be kéne átvinni, ha akar valaki reagálni rá.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 28. - 01:08:46 írta Krizli »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4704 Dátum: 2013. február 28. - 01:52:06 »
Úgy érted, Gwen kövérebb, mint Mary Jane? Heeee-lló!  :wolverine: :deadpool:
Ööö... A képregényben nem, mert ott mindkettőt egyformán bombanőnek rajzolják. Viszont - és ezzel lehet hogy népharagot szítok - úgy gondolom, hogy a filmes változatban igen, Gwen lehet egy picit "kövérebb", mint M.J. :fel:
Vagyis én M.J.-t képzelném a vékonyabb, sportosabb csajnak, már csak a modellkedés miatt is. Egyébként nem nagy súlykülönbségre gondolok, sőt, talán nem is ez a megfelelő paraméter, inkább úgy mondanám, hogy M.J. lenne a picit formásabb, karcsúbb testalkat. Persze ezt csak úgy általánosságban mondom, mert erre a filmre konkrétan sikerült egy helyes kis pufiarcú M.J.-t találni, ami ellentmond az elképzeléseimnek... :hehe:

Idézet
Hát, elveszik vele a "csóró Petya" érzést.
Szerintem a mai tinik körében a csóró Petya már nem divat... Sőt, már az lúzer jelző sem volt igaz rá az előző filmben...

Közben kiderült, hogy a jó öreg parkettafejü Osbornt Chris Copper játsza.
Így elsőre nekem is az jut róla eszembe, hogy túl öreg... De persze, ha az ulti vonalat fogják követni, és kapunk egy CGI Zöld Manót, akkor ez úgysem fog számítani.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4705 Dátum: 2013. február 28. - 12:12:56 »
Piros gatyád, buzi-e vagy?  ;D

Nem azt mondtam, hogy a viselője az, hanem az öltöztető. :) Csomó forgatáson voltam és mindig a meleg stylistok akarták ráerőltetni az emberekre a szivárványszínű cuccokat. A csaj ruhások viszont legtöbbször normálisak voltak (bár ők meg kissé túlbuzgók).
A válaszom akkor is helytáll.

Egy ilyen filmnél én inkább jelmeztervezőnek hívnám, mint öltöztetőnek vagy styleistnak.

a színes farmer már tök átlagos, egyáltalán nem kirívó.
Igazság szerint bennem pont retro hatást kelt.
Mert a retro a divat. (mindig az)
Amúgy meg a pókruha is piros ráadásul teljesen testre feszül. De az nem buzis ám  :lol:

Az egy jelmez. Másrészt ott a nadrág kék, a csizma piros. A mostani utcai viseletnél általában a nadrág, ami sötét, a cipő és a felső ruházat bármilyen lehet, főleg a farmer elterjedése miatt. Előtte viszont ugyanúgy divatban voltak a színes nadrágok férfiaknál is, de ugye most divat a retro, szóval megint nem számít gáznak. De például a sötét nadrág, színes felső összességében vékony csípő, széles váll hatást kelt. Pókember eredeti jelmeze ilyen szempontból nagyon jól van megtervezve, mert derék felett az oldalánál kék, a vállaknál piros, a hasánál pedig trapéz alakban szélesedik felfelé a piros rész. A TASM első részében lévő módosított ruhánál viszont nem volt öv, ami megnyújtotta a testét, továbbá hiányzott a kar külső részéről a piros, ami meg a karizmokat tette látszólag vékonyabbá. (Bár alapból nem egy izompacsirta a srác.) A mostani jelmezben szerintem izmosabbnak fog tűnni.

Na mindegy, nem akarom kielemezni a Pókember teljes szereplőgárdájának öltözékét, valóban kissé hülye megjegyzés volt részemről.
------
Akkor jó, köszi mert ezt az egyet sem értettem mi értelme van. valóban így van ahogy leírtad és köszi, mert még nem gondoltam így végig a dolgot Pókembernél. :D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4706 Dátum: 2013. február 28. - 21:51:03 »
Idézet
Idézet
Hát, elveszik vele a "csóró Petya" érzést.
Szerintem a mai tinik körében a csóró Petya már nem divat... Sőt, már az lúzer jelző sem volt igaz rá az előző filmben...
Ezt azért picit megcáfolnám. Igaz, hogy nem volt olyan nagy lúzer mint Tobey, de ha megnézed, az oscorpban mennyit bénázott míg végre rájött, hogy hol találja a kitűzőket, a portás nő is nézte, hogy mit szerencsétlenkedik ez itt. Továbbá alig tudott lányokkal beszélgetni, főleg az elején. És amikor flash megveri, akkor mikor elvonulnak a tanulók, vki belerúg a fényképezőjébe és mondja is hogy "lúzer". Vagyis a sulijában lúzernek tekintik.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 28. - 22:07:43 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4707 Dátum: 2013. február 28. - 22:25:22 »
Igen, de egy dolog, hogy valakit lúzernek tartanak és egy másik, ha valaki tényleg az. Mint ahogy Tobey-nak kellett eljátszania sajnos.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #4708 Dátum: 2013. március 01. - 18:51:20 »
Idősebb, morbid humort kedvelő Pókember rajongóknak:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZnE3uyj9Grg
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4709 Dátum: 2013. március 01. - 19:23:36 »
Hát az valami ultra nagy hülyeség. :hehe: :hehe:

Különben is, van neki kocsija, nem tudom, mi a probléma:

És mocija is van, ugye a legújabb Ulti rajzfilmben.

Közben kiderült, hogy a jó öreg parkettafejü Osbornt Chris Copper játsza.
Szerintem Copper nagyon hasonlít a képregény beli Osbornra.

Lehet hogy abban hagyja ott, egy adott helyen a civil ruháját?
Mert az nem feltűnő, amikor egy sikátorban egy piros hálós zsák hever a földön, vagy oda tapasztva a falhoz. Szerintem a szabótól jöhetett vissza, de amúgy azon a kis darabon a háló nem is olyan stílusú, mint a ruhán. Látszik, hogy az nem műanyag hatású, inkább
olyan pólós matrica hatást kelt.
SD. EJC.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4710 Dátum: 2013. március 03. - 11:25:08 »
Új képek. Szerintem itt Emma nagyon gwenesen néz ki.  :oh:

A további képekért, kattintson az albbi linkre: http://www.comicbookmovie.com/fansites/SevenWebHeads/news/?a=75038
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 03. - 11:27:29 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4711 Dátum: 2013. március 03. - 12:01:28 »
Oh Daily Bugle! :D

Még mindig középiskolásoknak akarják eladni ezeket a felnőtt színészeket?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4712 Dátum: 2013. március 03. - 12:42:30 »
Heh.

Találjatok ki honnan van a kép. Tudom hogy a rajzoló C. Giarrusso,másra vagyok kíváncsi. A megoldás a forgatási képekben van.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4713 Dátum: 2013. március 03. - 13:08:41 »
Ez a felnyírt haj és szőrös kapucnis kabát....

Mero én nem értem ezt a kérdésed.
Az új póki egyik jelenete vagy mi?

balogh44

• Thanos
« Válasz #4714 Dátum: 2013. március 03. - 13:14:31 »
Mi a baj Peter hajával? Még mindig jobb, mint Toby lenyalt feje, meg az előző rész szénakazal frizuja után! ;) Gwen meg kapott kabátot, meg csizmát is így tényleg Gwennesebb! :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4715 Dátum: 2013. március 03. - 13:17:53 »
Oh Daily Bugle! :D
Kiváncsi leszek, hogy ebben a trilógiában fogunk-e a Hírharsonából puszta teherautó logónál és újságcímnél többet látni... :roll: Mert ez így nekem édeskevés.

Az előző részben is vicces volt, hogy a Gyíkról kerestek fotót a Hírharsona címlap-hirdetésében, mert ezek szerint Pókemberről már biztos tele volt a net szuperközeli amatőrfotókkal... 

Még mindig középiskolásoknak akarják eladni ezeket a felnőtt színészeket?
Pont az volt a rebootolás oka, hogy Peter újra gimis legyen á la Twilcsi Szaga. ;) Úgyhogy a válasz igen, ha ötvenévesnek néznének ki, ők akkor is gimisek. :hehe:

Gwen meg kapott kabátot, meg csizmát is így tényleg Gwennesebb! :)
Az előző részben is volt csizmája, ha jól rémlik. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4716 Dátum: 2013. március 03. - 13:20:33 »
Hnn, ja, nekem is kezdenek kétségeim lenni afelől hogy ebben benne lesz a Hírharsona... eddig semmi infó nem volt arról, hogy Jameson szerepére leszerződött volna vki...

Amúgy Peter haja sztem most még jobb, mint az egyben volt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4717 Dátum: 2013. március 03. - 13:22:45 »
Mero én nem értem ezt a kérdésed.
Arra vagyok kíváncsi hogy észreveszitek e a forgatási képeken ennek a képnek az 'eredetét".
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4718 Dátum: 2013. március 03. - 13:29:07 »
Nekem lövésem sincs. Viszont ha Rhino és Electro mellé még benyomják a Manót akkor rosszabb lesz mint a Pükember 3.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4719 Dátum: 2013. március 03. - 13:34:07 »
Nekem lövésem sincs. Viszont ha Rhino és Electro mellé még benyomják a Manót akkor rosszabb lesz mint a Pükember 3.
Jahm hogy Rhino is benne lesz