Már most rossz nemhogy évek múlva
A képregény adaptációk zuhanórepülése becsléseim szerint úgy 2006-ban kezdődött el az X3 és Superman returns idején. Fura mert pont,hogy jobbnak kellene lenniük és nem az ellenkezőjének! Már adva van a cgi is és lám-lám a filmek egyre pocsékabbak lesznek.
Zuhanórepülés? Hol? Amikor az elmúlt években sorra jöttek ki az olyan sikerfilmek, mint az Amerika Kapitány, Thor, First Class, Avengers, Csodapók, Vasember 3, TDK és TDKR? Persze tény, hogy a filmek megítélése szubjektív, és némelyik meg is osztotta a rajongókat (nekem is volt olyan, amivel elégedetlen voltam), de ettől még anyagilag sikeresek lettek, és a többségnek tetszettek is. Én nem látok zuhanórepülést.

Inkább pont, hogy el vagyunk kényeztetve az utóbbi években, szerintem nem panaszkodhatunk. Főleg a CGI miatt nem, ami jobb, mint valaha.

Az új Pókban arcra, alkatra sokkal jobban passzóló sokkal szimpatikusabb színészek játszanak egy sokkal gyengébben megírt filmben...
Ezzel egyetértek. Bár azt nem mondanám, hogy sokkal gyengébben volt megírva a film (bár tény, hogy gyengébb lett, nem tudták kihozni a maximumot egyes karakterekből), inkább túlságosan erőlködtek, hogy elhatárolódjanak az előző trilógiától, és ez meglátszott a filmen. De a második rész talán annyiból jobb helyzetből indul, hogy a kötelező eredettörténet végre le van tudva, szabadabban alakíthatják a történetet.
Viszont én is kezdem úgy érezni, hogy igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy az új Pók széria már nem a mi korosztályunknak szól, ezzel nincs mit tenni... Bár nem értem, miért mennek el ennyire a tini irányba, amikor a Batman irtó sikeres lett annak ellenére, hogy nem tinifilm, és (hálistennek) a Man of Steel sem ígérkezik tinifilmnek...
Ami a Rinót illeti, én már akkor sejtettem, hogy a gépváltozatot szedik elő, amikor megtudtuk, hogy Giamattit választották a szerepre...