Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949163 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5800 Dátum: 2013. augusztus 18. - 23:15:40 »
Olyan van egy csomó Kung-Fu filmben.  :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5801 Dátum: 2013. augusztus 18. - 23:39:19 »

Mármint Kalapácsfej?
Ezt most nem értem.  :-[ Az talán egy technika?  :nemtudom:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5802 Dátum: 2013. augusztus 19. - 00:01:58 »
És általában úgy szokták legyőzni, hogy kis kalapáccsal ráütnek párat a fejére, amitől csinos kis puplijai lesznek. :lol:

Ne mondd, hogy nem láttál régi Jackie Chan filmeket! :D Azokban majdnem mindig van egy pali, aki legtöbbször kopasz szerzetes, és a fő technikája az, hogy össze-vissza fejelget, mert jó kemény a feje. :D Aztán egy idő után Jackie szerez valami kemény tárgyat, amivel párszor fejbekólintja. ;D

Viccen kívül, én sem akartam Zöld Manót, de a reboot miatt nem nagyon fogják tudni kikerülni szvsz. Mondjuk annyiból kiváncsi lennék rá, hogy az új rendező mit tudna kihozni a karakteréből. Lehet, hogy jobb lenne, mint Dafoe volt. Viszont Harry ne nyünnyögjön manójelmezben, az már tényleg uncsi lenne. :yucky:

Én simán megnéznék egy Mysteriós pókfilmet. Zabálná a CGI-t rendesen, de állati látványos lehetne. Skorpió sem lenne rossz (Vin Dieselhez totál passzolna a szerep ;D ), de Jameson nélkül az sem lenne az igazi... :roll: Esetleg egy Keselyű még... talán. Rengető is mehetne mellékszerepben. Vérontót max egy sima emberevő szörnyként tudnám elképzelni, Cassidy nem kellene hozzá.
Igazából a legjobb bossokat Raimi már ellőtte (legalábbis a klasszikusak közül). Hacsak nem rebootolják még valamelyiket (Oki doki...?). Egy rebootolt Venom még tetszene, de csak ha a 616-os képregényes Brock lenne, képregényhű szimbiótával, amire nem sok esély van.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5803 Dátum: 2013. augusztus 19. - 09:34:49 »
Mármint Kalapácsfej?
Aha, amikor annyit ütögetik kimérten a fejet, hogy a koponya csontszerkezete többszörösére sűrűsödik. Nem vicc. A mesterek simán törnek téglát a fejükön úgy, hogy fel se veszik. Acélfej vagy mi a neve.
Habár egy humorosabb jelenetbe pont emiatt talán egy Kalapácsfej még jó is lehetne. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5804 Dátum: 2013. augusztus 19. - 09:46:27 »
Értem. A küzdősportokhoz nem konyítok, én rugbyztem. Bár egy kalapácsfej néha ott is jól jött volna... :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5805 Dátum: 2013. augusztus 19. - 10:00:12 »
Idézet
Én simán megnéznék egy Mysteriós pókfilmet. Zabálná a CGI-t rendesen, de állati látványos lehetne. Skorpió sem lenne rossz (Vin Dieselhez totál passzolna a szerep ;D ), de Jameson nélkül az sem lenne az igazi... :roll: Esetleg egy Keselyű még... talán. Rengető is mehetne mellékszerepben. Vérontót max egy sima emberevő szörnyként tudnám elképzelni, Cassidy nem kellene hozzá.
Igazából a legjobb bossokat Raimi már ellőtte (legalábbis a klasszikusak közül). Hacsak nem rebootolják még valamelyiket (Oki doki...?). Egy rebootolt Venom még tetszene, de csak ha a 616-os képregényes Brock lenne, képregényhű szimbiótával, amire nem sok esély van.

Skorpió jó választás lenne,de mondd csak miért is kellene mellé Jameson? A képregényes eredet az egy dolog, viszont a filmben nincs szükség ehhez JJJ-re. Ahogy az új szériában sincs JJJ! Venomot meg sajnos elfelejthetjük amíg ez a banda birtokolja a jogokat és ilyen adaptációk születnek :drying: A többi ellenfél mint Mysterio,Rengető etc, inkább együtt, közösen érnének valamit mert külön nem valami nagy fenyegetés egyik sem (talán csak Electro,Homokember és Oki)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5806 Dátum: 2013. augusztus 19. - 16:48:59 »
Aha, amikor annyit ütögetik kimérten a fejet, hogy a koponya csontszerkezete többszörösére sűrűsödik.
Így van, de ez nemcsak a koponyára igaz, hanem a többi csontra is. Ezért lehet keményíteni az ütőfelületeket.

Skorpió jó választás lenne,de mondd csak miért is kellene mellé Jameson?
Mert a képregényben is az tette érdekessé a karakterét, hogy neki nem feltétlenül Pókember volt a fő célpontja, hanem Jameson - akit ironikus módon mindig Pókember védett meg. A filmben is érdekesebb lenne, ha Skorpi nem Póki barátnőjét rabolná el, hanem Jamesont. De tény, hogy Skorpi elég látványos figura ahhoz, hogy Jameson nélkül is működjön a filmben.

A többi ellenfél mint Mysterio,Rengető etc, inkább együtt, közösen érnének valamit mert külön nem valami nagy fenyegetés egyik sem
Ez így nem igaz, az írótól függ, hogy mit tud kihozni egy karakterből. Jó példa rá Kraven, aki egy közepes figura volt egészen addig, míg nem jött DeMatteis és az Utolsó Vadászat.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5807 Dátum: 2013. augusztus 19. - 17:14:38 »
Idézet
Ez így nem igaz, az írótól függ, hogy mit tud kihozni egy karakterből. Jó példa rá Kraven, aki egy közepes figura volt egészen addig, míg nem jött DeMatteis és az Utolsó Vadászat.

Ja,de azt se felejtsük el hogy Kraven úrnak a Last Hunt után nem sok érdemi szereplése volt és nem azért mert meghalt, hanem mert DeMatteis-en kívül más nem nagyon tudott vele mit kezdeni. A Grim Hunt-ot most ne soroljuk ide mert az már nálam a rókabőr kategóriát súrolja elég erősen! Maga a karakter pedig egyedül önmagában nem elég nagy látványfaktor és hamar eljátszaná az összes tartalékát, jóval a film vége előtt. Az utolsó vadászat pedig egy nem hétköznapi Pók történet amit biztosan nem fognak filmre vinni, már csak az atmoszférája miatt sem :spidey: Bár Robert Rodriguez megcsinálhatná olyan noir-os stílusban,de félek abban nem sok Pókember lenne ;D Electro pl társak nélkül is működne a filmben, nyilván mert olyan gigászi ereje van hogy simán megfingat több szuperhőst akár egyszerre is. Ehhez képest Kraven csak méregtüskéket és késeket tud bevetni, na meg a vadászatban szerzett tapasztalatát!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5808 Dátum: 2013. augusztus 19. - 18:35:26 »
De tény, hogy Skorpi elég látványos figura ahhoz, hogy Jameson nélkül is működjön a filmben.
Szerintem őt kihúzhatjuk. Nagy, zöld, farka van (a vesszőknek van oka!), azzal csapkod. Hol láttunk ilyet utoljára? Ha őt választanák, az marhára ötlettelen lenne, és nem eléggé látványos. Őt a régi trilógiába kellett volna nagyon beletenni, mert JJJ-nek többet kellett volna szerepelnie.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5809 Dátum: 2013. augusztus 19. - 18:54:39 »
Nem olyan biztos az hogy a filmben is zöld színű farka lenne ;D Ha pedig már máshol láthattunk ehhez hasonlót (amúgy hol is? :headscratch:) az nem vészes mert a mondás úgy szól hogy nincs újabb a nap alatt ;) Hollywood pedig nem az új ötleteiről híres!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5810 Dátum: 2013. augusztus 19. - 19:06:42 »
Aha, amikor annyit ütögetik kimérten a fejet, hogy a koponya csontszerkezete többszörösére sűrűsödik.
Így van, de ez nemcsak a koponyára igaz, hanem a többi csontra is. Ezért lehet keményíteni az ütőfelületeket.

Mivel lehet látogatni a Shaolin templomokat az emberek megnézhetik a gyakorlatokat.
Minden templomban van egy vastag cölöp amit tigris ököl/tigris karom nevű teknikával megütnek.
(Ujjak hegyével)A fa kopik kopik ennek hatására, a tanítvány meg kiöli az idegeket az ujjából,
eközben a sorozatos kis törések folytán megerősíti azokat.
A tigris stílus igazi mestereit onnan lehet felismerni, hogy ujjaik hegye fekete
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5811 Dátum: 2013. augusztus 19. - 19:24:05 »
Szerintem őt kihúzhatjuk.
Szerintem is. Bár én nem is kifejezetten a közeljövőre gondoltam, amikor ötleteltem a főbossokról, hanem inkább az ASM 4.-re illetve az utána következő újabb generációs pókfilmekre (már ha lesznek). Mert a 2. részre már megvannak a karakterek, és ha tartani akarják magukat az eddig elejtett infókhoz, akkor lesz Zöld Manó is (talán a 3. részben) aki szintén lefoglal egy filmet, szóval olyan sok lehetőség nincs. Hacsak nem teszik be Skorpit, Rengetőt, vagy a többi figura valamelyikét mellékszerepekbe, mert végülis a Pók 3 óta az a trend, hogy egy főboss már nem is elég. Az ASM-be is azért volt elég a Gyík, mert az eredettörténet sok játékidőt elvett a filmből. 

amúgy hol is? :headscratch:
A legutóbbi pókfilmben. ;)
Mondjuk Skorpi annyiból jobb, mint Gyík, hogy lőni is tud a farkából (de kétértelműek vagyunk :hehe: ), illetve legalább nem egy sima szörny. De valóban, ő Jameson mellett lett volna az igazi az előző trilógiában.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5812 Dátum: 2013. augusztus 19. - 19:59:32 »
Skorpiót szerintem úgy kellene megcsinálniuk mint Rhino-t az Ultimate-ben, azaz kapna egy exoskeletont és kész! Az ASM játékban szereplő génmanipulált sem lenne rossz,de az ugye roppant mód hajazna a Gyíkra. Jöhetne a Sinister 6-en kívül Alistair Smythe, akiben szerintem rengeteg potenciál van (és nem mellesleg olyan mint Octopus,de mivel a jó doktort hiba lenne újra elővenni, helyette jöhetne az archetípusa aki ugyanolyan csak fiatalabb és gonoszabb ;))

balogh44

• Thanos
« Válasz #5813 Dátum: 2013. augusztus 19. - 20:04:27 »
Ez az "exoskeleton" ahogy látom neked nagyon bejön! :)
Végülis ha már az első részben volt Gyík, most lesz Rinó, a harmadikba simán elférne egy Skorpió is! :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5814 Dátum: 2013. augusztus 19. - 20:27:39 »
Ja csípem a high tech cuccokat, bár most a változatosság kedvéért említettem mert a Gyík után elég uncsi lenne ha megint egy mutánssal lenne dolga Pókinak ;) Egyébként az állatias tulajdonságú ellenfelek bőven elférnek egy olyan hős mellett aki egy ízeltlábúról kapta a nevét :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5815 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:43:03 »
A fa kopik kopik ennek hatására, a tanítvány meg kiöli az idegeket az ujjából,
A tigris stílus igazi mestereit onnan lehet felismerni, hogy ujjaik hegye fekete
Ez mondjuk nem igaz. Attól, hogy kiölöd az ideget, nem fog elhalni, nem lesz fekete. Kicsit én is tanulmányoztam/tanultam a Tigris stílust, és bármekkorát tudok ütni az ujjaim hegyével egy fára, de még sosem láttam senkit, akinek fekete lett volna. Ez amolyan legenda lehet.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5816 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:54:20 »
A fa kopik kopik ennek hatására, a tanítvány meg kiöli az idegeket az ujjából,
Ez mondjuk nem igaz. Attól, hogy kiölöd az ideget, nem fog elhalni, nem lesz fekete. Kicsit én is tanulmányoztam/tanultam a Tigris stílust, és bármekkorát tudok ütni az ujjaim hegyével egy fára, de még sosem láttam senkit, akinek fekete lett volna. Ez amolyan legenda lehet.

Én már láttam. Ha csersavas anyaggal dolgozol és utána fémmel érintkezel fekete lesz.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5817 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:04:38 »
És közben teljesen véletlenszerűen a tigris stílust gyakorlod. Na innen erednek a legendák.  :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5818 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:16:01 »
 :lol: Mystery solved. ;D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5819 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:35:27 »
És közben teljesen véletlenszerűen a tigris stílust gyakorlod. Na innen erednek a legendák.  :lol:

Pont ma láttam a Vasöklű férfit. Abban is volt Tigris stílus. Meg Bautista játszotta benne az aranyembert. Csak a Krisztyán Tódor hiányzott.  :hehe: