Olyan van egy csomó Kung-Fu filmben. 
És általában úgy szokták legyőzni, hogy kis kalapáccsal ráütnek párat a fejére, amitől csinos kis puplijai lesznek.

Ezt most nem értem.
Az talán egy technika?
Ne mondd, hogy nem láttál régi Jackie Chan filmeket!

Azokban majdnem mindig van egy pali, aki legtöbbször kopasz szerzetes, és a fő technikája az, hogy össze-vissza fejelget, mert jó kemény a feje.

Aztán egy idő után Jackie szerez valami kemény tárgyat, amivel párszor fejbekólintja.

Viccen kívül, én sem akartam Zöld Manót, de a reboot miatt nem nagyon fogják tudni kikerülni szvsz. Mondjuk annyiból kiváncsi lennék rá, hogy az új rendező mit tudna kihozni a karakteréből. Lehet, hogy jobb lenne, mint Dafoe volt. Viszont Harry ne nyünnyögjön manójelmezben, az már tényleg uncsi lenne.
Én simán megnéznék egy Mysteriós pókfilmet. Zabálná a CGI-t rendesen, de állati látványos lehetne. Skorpió sem lenne rossz (Vin Dieselhez totál passzolna a szerep

), de Jameson nélkül az sem lenne az igazi...

Esetleg egy Keselyű még... talán. Rengető is mehetne mellékszerepben. Vérontót max egy sima emberevő szörnyként tudnám elképzelni, Cassidy nem kellene hozzá.
Igazából a legjobb bossokat Raimi már ellőtte (legalábbis a klasszikusak közül). Hacsak nem rebootolják még valamelyiket (Oki doki...?). Egy rebootolt Venom még tetszene, de csak ha a 616-os képregényes Brock lenne, képregényhű szimbiótával, amire nem sok esély van.