Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949247 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5940 Dátum: 2013. december 05. - 15:01:45 »
Erre a Harryre ráférne az a drogutazás...

Todd

• Pókfej
« Válasz #5941 Dátum: 2013. december 05. - 15:02:44 »
Vélhetőleg meg is kapja. Amúgy nekem a trailer alapján ő tűnik a legérdekesebb karakternek. Nagyon szimpatikusan tenyérbemászó.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5942 Dátum: 2013. december 05. - 15:03:08 »
Nekem nem igazán jön be, tényleg kicsit gázosnak tűnik. Főleg ezek a lassított akciójelenetek. Harry valami szörnyű, és a cgi is helyenként nagyon bénán fest. :nemtudom:

MIt vársz, film előtt fél évvel még simán melóznak rajta.

Nagyon komoly, most látványilag nagyon oda tették magukat, muszáj is nekik dobbantani...
Az autó elkapás kurvára bejött  :spidey:

És akkor baszsus, minden pletyka megcáfolódik, lesz Manó (valamilyen), Rinó, és Elektro... nagyon zsúfolt lesz ez a film basszus... én inkább ettől tartok.

A kalapos ipse akkor ismét szerepel, a csápok, szárnyak megjeelnése ezméletlen jó, ez kb. most úgy ütött, mint a 2-ben mikor Harry felfedezta a Manó rejtekhelyét...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5943 Dátum: 2013. december 05. - 15:05:23 »
És akkor baszsus, minden pletyka megcáfolódik, lesz Manó (valamilyen), Rinó, és Elektro...
Nem inkább beigazolódik??

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5944 Dátum: 2013. december 05. - 15:07:19 »
Én már most megvettem!
Végignéztem többször is, és nekem baromira bejön. Az egész pörgős, egyszerre fog sok dolog történni, és szerintem túl fogja szárnyalni az első részt, előzetes alapján legalábbis szerintem tuti. A ruhával nincs bajom, a történettel sem, Póki nagyon kemény, én nem érzem gáznak a belassított jeleneteket. Olyan szintű történetpörgést látok, amilyet már régen nem láttam. Külön örülök, hogy Harry rájön arra, hogy Peter a Pókember, de az is bejövős, hogy ott vannak Oki-Doki csápjai, meg a Keselyű szárnyak (?). A Manó ezek szerint a 2. részben lesz, így akkor lesz Rhino, Electro, és Manó. Jók vagyunk. :D Az viszont inkább érdekes, hogy Pete mit talál az apjáról, azon a videó felvételen, újabb dolgot fogunk megtudni a múltjáról.
3 dolog zavar. Harry k****g haja, nagyon borzalmas, és a Transformers Rhino jelmez, és az, hogy az Oscorp fogja gyártani a rosszfiúkat.
És 1 kérdés maradt bennem: Most akkor May néni rájött a titokra? Én úgy vettem ki, hogy igen.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5945 Dátum: 2013. december 05. - 15:08:13 »
Rinó feje meg tök jól nézett ki itt. És ott vannak a csápok, a keselyű szárnyai meg említették tumblr-n Smytheot...Hú, mi lesz itt, ha össze tudják hozni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5946 Dátum: 2013. december 05. - 15:10:15 »
És akkor baszsus, minden pletyka megcáfolódik, lesz Manó (valamilyen), Rinó, és Elektro...
Nem inkább beigazolódik??
Nem, mert folyamatosan arról ment a pofázás, hogy csak cameozik civilben, aztán annyi és majd később lesz Rinó, ahogy a Manó bejövetelét is inkább a 3.-ra emlegették inkább.
Amúgy nem tom, nekem nagyon fiatalnak és kicsinek tűnik, lehet télleg Harry lesz az? :headscratch:

És ott vannak még az angolnák, vagy mik a háttérban,  a Spectacular rajzfilmből is, nem tom, vajon Electro így kapja a képességét?  :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5947 Dátum: 2013. december 05. - 15:10:32 »
Rinó feje meg tök jól nézett ki itt. És ott vannak a csápok, a keselyű szárnyai meg említették tumblr-n Smytheot...Hú, mi lesz itt, ha össze tudják hozni.
Az lesz, hogy túlzsúfolják, nem lesz idő a karakterekre, csak a város szétrombolása és a bunyó lesz a fő téma.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5948 Dátum: 2013. december 05. - 15:11:32 »
Hát hja, nagyon úgy tűnik az előzetes alapján...
kapásból 4, vagy 5 különböző csata van benne...  :headscratch:
Lehet 3 órás lesz ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5949 Dátum: 2013. december 05. - 15:18:20 »
Az lesz, hogy túlzsúfolják, nem lesz idő a karakterekre, csak a város szétrombolása és a bunyó lesz a fő téma.
Nem is kell több, működik ez képregényben, rajzfilmben. A karakterek többsége úgyis tök egysíkú.
Elektro, meg Rhino, mit kell rajtuk "építeni".

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5950 Dátum: 2013. december 05. - 15:26:21 »
Nem néz ki rosszul, de túlságosan a látvány irányába fogják elvinni. Az első nekem azért tetszett nagyon mert foglalkozott a karakterekkel is. Én valahol 124 perces játékidőt láttam, de még túl korai erről beszélni. Harry lesz a Manó és baromi szarul néz ki már bocs.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5951 Dátum: 2013. december 05. - 15:30:23 »
Ezt csak utálni vagy szeretni lehet. Engem megvettek. Amúgy nem feltétlenül kell túlzsúfoltnak lennie, nem hiszem hogy Rinóra sok időt kéne szentelni, de azért én is tartok ettől. Harry meg tuti hogy manó lesz és ez a k.cs.g haj tökéletes neki a kis drogos újgazdag bunkó szerepre.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5952 Dátum: 2013. december 05. - 15:35:11 »
Ezt csak utálni vagy szeretni lehet.
Szerintem nem. Én abszolút egy ilyen moderált érdeklődéssel szemlélem, valahol az oké lesz ez is, nem feltétlenül lesz sz*r szinten.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5953 Dátum: 2013. december 05. - 15:52:15 »
Nekem többé-kevésbé tetszik és nem tudom, miért baj az egyeseknek, hogy több ellenfél is szerepel benne... Szerintem így sokkal közelebb áll a képregényekhez, azok is tele vannak "cameokkal" és visszatérő ellenfelekkel, nem mindig egyesével intézik el őket a hősök. Na meg érezhető az ellenfelek közötti különbség, Rhino valószínűleg inkább csak fizikai ellenfele Pókembernek, Electro az "előtérbe kerülő" gonosz, a Manó meg a személyes kötődésű nemezis. Mindegyiknek megvan a saját szerepe.
Az Oscorp meg tök jó ürügy arra, hogy honnan bukkannak fel hirtelen ezek a fura alakok, elvégre Pókember is onnan szerezte a képességeit. Másrészt az Ultimate képregényben is ez volt, modernizálásnál szerintem belefér, hogy abból merítsenek. Komolyan nem értem, mi ezzel a baj. Legalább egységes a magyarázat, nem pedig random dolgokat raknak össze, mint mondjuk egy szuperkatonát, egy földönkívüli istent, meg egy technikai zsenit, aki épített magának egy páncélt. Szeretem az Avengers filmet, csak arra célzok, hogy így nem az van, hogy minden összefüggéstelen véletlen és csoda egyszerre történik, hanem logikusan következik az egész egyetlen kiindulópontból, ami az Oscorp.
Rhino eredeti cuccát nehéz lett volna filmre vinni, másrészt ez a gép azért sokkal nagyobb zúzást tud csinálni, mint egy kisebb, testhez álló ruha, így annyira nem lepődtem meg, hogy néz ki. Szerintem filmen jó lesz. A "Dr. Manhattan Electro" engem annyira nem zavar, mert annyira nem rajongtam eleve a karakterért. Egyedül a Manó külseje az, ami egyelőre nem jön be, de hátha visszatérő gonosz lesz és talán később még javítanak rajta. Az előzetesben mintha nem lenne zöld az arca se, de a plakáton meg szörnyszerűbbnek tűnt, talán változni fog film közben, aztán már csak valami csuklya kellene rá (meg talán valami cucc, mondjuk poncsó-szerűség vagy nem is tudom) és nagyjából stimmelne is.
Harry hajával semmi baj, sokkal jobban passzol a filmbéli ficsúr karakterhez, mintha a klasszikus Osborn sérót kapta volna.
Amúgy mintha MJ is látható lenne egy pillanatra hátulról. Bár utólag bele lehet azt is magyarázni, hogy ez egy másik lány. Vagy csak cameo és csupán hátulról mutatják, hogy későbbi filmben még színésznőt válthassanak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5954 Dátum: 2013. december 05. - 15:59:27 »
Legalább MJ-t az előnyösebb oldaláról mutatják.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5955 Dátum: 2013. december 05. - 16:03:08 »
Ja, ez a ficsur haj duma tökre jó Harry-re  :D

Az Oscorpos ellenfelek is fajin megoldás, és ezt is a Spectacular rajzfilmből vették, ott is Norman és Otto állította jobbára elő az ellenfeleket az Oscorpnál. Plusz így a szülők története is előtérben kerül ismét, nem kell egy másik történetszálat behozni.
Harry hacukája sztem annyira nem gáz... csak az zavar, hogy van haja Manóként...  :hehe: bár tom anno az SW 3-nál is tök furi volt Palpatinet az ismert fejjel meg hajjal látni, aztán amikor felvette a csuklyát, kapásból jó lett. :D

A több ellenfeles megoldás sztem sokakat régi kaki filmek miatt zavarnak... lásd B&R, meg a Pók3 béna összeállása... :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 05. - 16:30:06 írta BuB »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5956 Dátum: 2013. december 05. - 16:13:49 »
A több ellenfeles megoldás sztem sokakat régi kaki filmek miatt zavarnak sokakat... lásd B&R, meg a Pók3 béna összeállása... :headscratch:

Igen, főleg ugye Pókembernél mindenki a Pók3-ra asszociál. De például a Sötét Lovag is ugyanezt a formátumot követte a Scarecrow - Joker - Two-Face hármassal. Nagyjából hasonló arányokra számítok itt is az ellenfeleknél.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5957 Dátum: 2013. december 05. - 16:24:36 »
A több ellenfeles megoldás sztem sokakat régi kaki filmek miatt zavarnak sokakat... lásd B&R, meg a Pók3 béna összeállása... :headscratch:

Igen, főleg ugye Pókembernél mindenki a Pók3-ra asszociál. De például a Sötét Lovag is ugyanezt a formátumot követte a Scarecrow - Joker - Two-Face hármassal. Nagyjából hasonló arányokra számítok itt is az ellenfeleknél.

Mondjuk ott Scarecrow szinte cameo volt azzal a miniatűr jelenettel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5958 Dátum: 2013. december 05. - 16:30:47 »
Jap, és Joker meg Kétarc se igazán álltak össze.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5959 Dátum: 2013. december 05. - 16:34:09 »
Szerintem Rhino se kaphat olyan nagy szerepet. Gondolom a film elején Pókember leveri civilként, aztán később hozzájut valahogy a cucchoz és Pókember úgy is lenyomja. De akár még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a két jelenet egy és ugyanaz, szóval civilként elrabol egy kamiont és azzal száguldozik, majd harc Pókemberrel és aztán kiderül, hogy a kamion a Rhino páncélt hordozta és belebújik. Minden Rhino-s harc nappalinak tűnik, az Electro-sok és Goblin-osok meg inkább estinek, de utóbbiak szerintem nem fognak összeállni. Legalábbis ebben a filmben nem hiszem.