Nekem többé-kevésbé tetszik és nem tudom, miért baj az egyeseknek, hogy több ellenfél is szerepel benne... Szerintem így sokkal közelebb áll a képregényekhez, azok is tele vannak "cameokkal" és visszatérő ellenfelekkel, nem mindig egyesével intézik el őket a hősök. Na meg érezhető az ellenfelek közötti különbség, Rhino valószínűleg inkább csak fizikai ellenfele Pókembernek, Electro az "előtérbe kerülő" gonosz, a Manó meg a személyes kötődésű nemezis. Mindegyiknek megvan a saját szerepe.
Az Oscorp meg tök jó ürügy arra, hogy honnan bukkannak fel hirtelen ezek a fura alakok, elvégre Pókember is onnan szerezte a képességeit. Másrészt az Ultimate képregényben is ez volt, modernizálásnál szerintem belefér, hogy abból merítsenek. Komolyan nem értem, mi ezzel a baj. Legalább egységes a magyarázat, nem pedig random dolgokat raknak össze, mint mondjuk egy szuperkatonát, egy földönkívüli istent, meg egy technikai zsenit, aki épített magának egy páncélt. Szeretem az Avengers filmet, csak arra célzok, hogy így nem az van, hogy minden összefüggéstelen véletlen és csoda egyszerre történik, hanem logikusan következik az egész egyetlen kiindulópontból, ami az Oscorp.
Rhino eredeti cuccát nehéz lett volna filmre vinni, másrészt ez a gép azért sokkal nagyobb zúzást tud csinálni, mint egy kisebb, testhez álló ruha, így annyira nem lepődtem meg, hogy néz ki. Szerintem filmen jó lesz. A "Dr. Manhattan Electro" engem annyira nem zavar, mert annyira nem rajongtam eleve a karakterért. Egyedül a Manó külseje az, ami egyelőre nem jön be, de hátha visszatérő gonosz lesz és talán később még javítanak rajta. Az előzetesben mintha nem lenne zöld az arca se, de a plakáton meg szörnyszerűbbnek tűnt, talán változni fog film közben, aztán már csak valami csuklya kellene rá (meg talán valami cucc, mondjuk poncsó-szerűség vagy nem is tudom) és nagyjából stimmelne is.
Harry hajával semmi baj, sokkal jobban passzol a filmbéli ficsúr karakterhez, mintha a klasszikus Osborn sérót kapta volna.
Amúgy mintha MJ is látható lenne egy pillanatra hátulról. Bár utólag bele lehet azt is magyarázni, hogy ez egy másik lány. Vagy csak cameo és csupán hátulról mutatják, hogy későbbi filmben még színésznőt válthassanak.