Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949630 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #5960 Dátum: 2013. december 05. - 18:15:29 »
Megnéztem még párszor a legjobban a végre képregényes szemek tetszenek. :D A látvány meg olyan, mintha valami videojáték  lenne, még csiszolhatták volna, hogy élethűbb legyen.  :-\ Harry meg...á no komment.
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #5961 Dátum: 2013. december 05. - 19:15:22 »
A kalapos fickó szerintem vagy Spencer Smythe lesz, vagy a Pléhsuzter.
Amúgy kicsit Pókember 3 utánérzésem van tőle, hiányolom a lassabb, misztikusabban ható jeleneteket is, pl. mikor Pókember aláereszkedett a csatornába, és megszőtte a hálóját az első részben! Remélem hasonló jelenetek itt is lesznek. Az sem tetszik, hogy a tömeg szereti Pókembert. Harry frizurája a jellemváltozás miatt kell hogy ilyen legyen, Harryként lefelé áll, Zöld David Bowie ként meg felfelé!  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5962 Dátum: 2013. december 05. - 19:29:59 »
No, ez gyorsan ment, igaz nem olyan gyorsan, mint a múltkor az xmen, de na, itt van magyarul is már:

Nagyon bírom, hogy ilyenkor összetudják trombitálni az előző részek hangjait is, sőt még Kálid Artúr is beugrot szokás szerint Mr. Foxnak, egyedül Chris Cooper hangja lóg ki nekem... nemtom ki szokott neki lenni, de tuti nem Faragó András...

Btw: vki figyelte a zenét? Nem tom, ez már vajon Zimmeres változatból egy kis szöszenet? Amúgy elég Batmanes lett ;D

« Utoljára szerkesztve: 2013. december 05. - 19:32:46 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5963 Dátum: 2013. december 05. - 19:38:38 »
tetszik mert pókember, meg várom is. de kicsit már olyan mint egy szarszámítógépes játék. póki jól néz ki, de már az egész nekem nagyon mű. Harry nekem bejön, hozza a speckó nyálgyereket, de az ellenfelek azok röhejesen bénák komolyan. az összes.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5964 Dátum: 2013. december 05. - 20:00:40 »
Annyiban hasonlít az előzőhöz, hogy a szuperbűnözők (és Harry) nagyon gázul néznek ki, de a látványvilág viszont nagyon ott lesz.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5965 Dátum: 2013. december 05. - 20:28:02 »
Elég hamar összedobták a szinkront. :) Szerintem jó lett.

A látvány meg olyan, mintha valami videojáték  lenne, még csiszolhatták volna, hogy élethűbb legyen.
Valóban vannak olyan részek, amikor olyan, mint az ASM PC game. Az elején amikor láttam elsőre tényleg azt is hittem...

Lehet 3 órás lesz ;D
Azt adom!  ;D

Nem néz ki rosszul, de túlságosan a látvány irányába fogják elvinni. Az első nekem azért tetszett nagyon mert foglalkozott a karakterekkel is.
Szerintem annyira nem. Tény, hogy az előzőhöz képest milliószor több a harc, és azok sokkal látványosabbak is, de tuti, hogy lesz karakterfejlődés is. Mind Gwen oldalán, mind Peteren is. Ha más nem, rájön -ahogy mondta- lesznek olyanok, akiket nem tud legyőzni.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5966 Dátum: 2013. december 05. - 20:43:48 »
Electroval és Rhinoval kezdek megbarátkozni, de a Manó design-t nem tudom elfogadni. A trailerben Pókember lefelé lövi ki a hálóját, pont mint Gwen halálakor a képregényben. Remélem a rossz Manó designt nem fejelik meg azzal, hogy Harry öli meg Gwent. Az lenne az utolsó csepp a pohárban, de komolyan.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5967 Dátum: 2013. december 05. - 21:42:23 »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5968 Dátum: 2013. december 05. - 21:43:12 »
Érdekes easter egg. Később biztos kezdenek vele valamit.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5969 Dátum: 2013. december 05. - 21:48:39 »
Trailerben még mozognak is az októ csápok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5970 Dátum: 2013. december 05. - 22:30:14 »
Pedig a Smallville sok bírálatot kapott, hogy minden ellenség a meteoresőből származik.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5971 Dátum: 2013. december 06. - 06:48:00 »
Electroval és Rhinoval kezdek megbarátkozni, de a Manó design-t nem tudom elfogadni. A trailerben Pókember lefelé lövi ki a hálóját, pont mint Gwen halálakor a képregényben. Remélem a rossz Manó designt nem fejelik meg azzal, hogy Harry öli meg Gwent. Az lenne az utolsó csepp a pohárban, de komolyan.
Amilyen szinten átdolgozták az első részt, nem kizárt, hogy amúgy ő öli meg. Szerintem viszont még korai lenne Gwen halála.
A manó ennyiből nekem nem tűnik gáznak, de lehet, ha elkészül a mozis plakátja, és velem szemez, akkor már gázul fog festeni.
Nézd a jó oldalát: legalább nem egy újabb kigyúrt nagy zöld szörny.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5972 Dátum: 2013. december 06. - 13:23:58 »
Amúgy az Ulti manót tuti nem lépnék mert a laikus néző nem tudná megkülönböztetni a Hulktól. Így is annyi hülye emberrel kell megnézzem ezeket a filmeket a moziban, hogy sokszor előre fáj.

Amúgy én arra tippelek, hogy a Manó inkább háttérben fog szerepelni, talán a végére belemártja magát az eseményekbe, de tuti nem hal meg.

-----
Hoppá!

Legjobbak: Ravencroft, VENOM!!!!!! na meg a csaj, aki elvileg Fekete Macst játssza. hohohohó, ez a film. <3
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 06. - 13:32:07 írta Szilánkmentes »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5973 Dátum: 2013. december 06. - 14:02:28 »
Ravencroft? Akkor talán lesz Kafka doktornéni is? Őt bírtam :)
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5974 Dátum: 2013. december 06. - 14:39:19 »
Hu, az a csaj szép lenne Felicianak, hm nagyon kivi lennék milyen lenne fehér hajjal  :D
Az meg durva, hogy MJ háta benne maradt... ezek szerint mégse csak 1 jelenetben lett volna benne...  :headscratch:

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #5975 Dátum: 2013. december 06. - 14:54:52 »
Hát úgy látom  előzetes után elégé meg oszlanak a vélemények. Nekem még mindig borzalmas Rino meg Elektro kinézete plusz ez a Harry meg a Manó is hasonló kategóriájú. Egyébként azon a poszterképen elsőre nem is tűnt fel de Rinonak én úgy látom valami kalapács farka is lesz vagy tévedek?

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #5976 Dátum: 2013. december 06. - 15:01:37 »
Ráadásul most hirtelen bele gondolva ha igen mi célt szolgál lengeti majd mint egy stegosaurus vagy pók hús klopfolás céljából szerelték fel rá mert azzal a nagy béna farokkal majd el is találja minden bizonnyal. :hehe:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5977 Dátum: 2013. december 06. - 15:46:59 »
Az meg durva, hogy MJ háta benne maradt... ezek szerint mégse csak 1 jelenetben lett volna benne...  :headscratch:

Ja, ő már nekem is feltűnt:
 :nezze:
Amúgy mintha MJ is látható lenne egy pillanatra hátulról. Bár utólag bele lehet azt is magyarázni, hogy ez egy másik lány. Vagy csak cameo és csupán hátulról mutatják, hogy későbbi filmben még színésznőt válthassanak.

Mondjuk előzetesbe nem véletlenül szoktak bevágni jeleneteket. Kérdés, hogy ezt az MJ-set miatta tették be, vagy csupán a látványos akció miatt. De mint már írtam, lehet, hogy csak hátulról fogjuk látni és későbbi filmben így még adhatják másnak is a szerepet.
Egyébként a forgatási képek alapján több jelenete is lett volna, de ezt a taxis-dobálósat talán nehéz lett volna úgy megvágni, hogy ne maradjon benne, így csak cameozik.

Rinonak én úgy látom valami kalapács farka is lesz vagy tévedek?

Szerintem tévedsz. ;) Az a lifegő valami inkább a hátához csatlakozik, nem a farka. Valamint szerintem szimmetrikusan lesz mindkét oldalán. Itt is látható a karja és a teste között:

---

A trailer rendezői és színészi kommentárral:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5978 Dátum: 2013. december 06. - 16:31:04 »
Hu, az a csaj szép lenne Felicianak, hm nagyon kivi lennék milyen lenne fehér hajjal  :D
Ha már követték a trendet, hogy a 2. részben rosszabbul néz ki a női főhős, és mivel MJ sem az a széplány, legalább Felicia olyan lesz, mint kell. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5979 Dátum: 2013. december 06. - 18:08:29 »
Náh, MJ cuki lett volna, én nagyon kivi lettem volna arra, milyen lenne nagyvásznon a kisasszony. :brow: