Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948921 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Pókember
« Válasz #6060 Dátum: 2014. január 03. - 20:23:25 »
Na, oké. Ez a ruha rohadt jó! A hálóvető gáz, de Póki baromi jól néz ki!  :spidey:

Csak nekem jut eszembe az Ulti Pókember rajzfilm a hálóvetőről?  :headscratch:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6061 Dátum: 2014. január 03. - 20:31:39 »
Nekem az egész ASM 2 egy megfilmesített Ultimate rajzfilmnek tűnik :lol: Főleg ezzel a klasszikus ruhával amit gőgösen próbálnak eladni mint újdonságot. Szóval már csak egy kérdésem van: Ha véget ér ez a széria is és újra csinálnak reboot-ot, akkor megint ezt dobják be ötletek híján? Mert az úgy nagyon tré lesz.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6062 Dátum: 2014. január 06. - 19:40:27 »
Nem, akkor tuti vagy 2099, vagy Noir lesz, és akkorát buknak, mint ide Amerika. :)

Amúgy én annyira nem értek egyet ezekkel a spin off filmekkel. Venomot még elhiszem, de a Baljós Hatost nem sorolnám ebbe  a kategóriába. Nem hiszem, hogy a fanokon kívül nagyobb embertömeg elmenne rá világszerte. Meg így hirtelen olyan filmet se tudok említeni, amiben a főhős(ök) gonoszak. Leszámítva a horror filmeket, de az meg más tészta.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6063 Dátum: 2014. január 06. - 20:26:10 »
Akkor már inkább egy ilyesmiben tudnám elképzelni, egy autentikusabb feldolgozásban. Ragaszkodva a képregényben leírtakhoz.

És Ben Barnes lenne Peter Parker:

« Utoljára szerkesztve: 2014. január 06. - 20:34:52 írta balogh44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6064 Dátum: 2014. január 06. - 20:33:56 »
Meg így hirtelen olyan filmet se tudok említeni, amiben a főhős(ök) gonoszak.
Sose láttál még gengszter filmet?  :o

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6065 Dátum: 2014. január 06. - 22:58:44 »
Szerintem egyhamar nem lesz reboot. A mostani szériából igyeknek majd minden dollárt kipréselni, addig futtatják, amíg az emberek kiváncsiak rá, ha pedig kifúj, akkor jódarabig pihentetni fogják a témát. Vagy esetleg egyszer tényleg csinálnak egy Póki 2099-et, frissítőleg hatna a sci-fi hangulat miatt. De amíg lehet, az ASM-et fogják nyomni, legfeljebb ha kell, színészgárdát cserélnek majd, de még egy teljes reboot szerintem ciki lenne.

Venomra meg addig voltam kiváncsi a mozivásznon, amíg Raimi el nem rontotta. :roll: Ezek után nem bízom benne, hogy jó Venomot kapnánk bármelyik alkotógárdától is... Persze ne legyen igazam.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6066 Dátum: 2014. január 07. - 11:28:07 »
Azért az már dicséretes, hogy ahol tehetik ott fizikai munka is lesz, nem csak CGI!

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/730357/the-amazing-spider-man-2-set-photos-with-a-suited-up-rhino/
« Utoljára szerkesztve: 2014. január 07. - 11:32:04 írta balogh44 »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6067 Dátum: 2014. január 07. - 21:38:27 »
Akkor már inkább egy ilyesmiben tudnám elképzelni, egy autentikusabb feldolgozásban.

Ahogy a bal lábát tartja  :o

Én meg az mondom ha már rendelkezésre áll a teknológia használják is ki.
Úgy képregényhűbb lenne Póki mozgása  ;)  (valljuk be nem sok kaszkadőrnek menne)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6068 Dátum: 2014. január 08. - 17:53:00 »
Sose láttál még gengszter filmet?  :o
Nem, az ilyen típusú filmek egyelőre messze állnak tőlem.

Akkor már inkább egy ilyesmiben tudnám elképzelni, egy autentikusabb feldolgozásban. Ragaszkodva a képregényben leírtakhoz.

KÉP

És Ben Barnes lenne Peter Parker:

KÉP
Hát nem tudom, ez nem gagyi kicsit? Valahogy a színösszeállításban, meg a szemlencsék tekintetében én kicsit olyan japános beütést látok. Emlékeztek, volt valamilyen japán pókember fim is, amiben hasonlóak voltak a szemlencsék. Legalábbis nekem ezt juttatja eszembe.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6069 Dátum: 2014. január 08. - 20:42:47 »
Szerintem el kéne határolódni a Rimi féle műanyag maszkoktól és szemlencséktől, plusz szerintem képregényesebb is egy ilyen megoldás:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6070 Dátum: 2014. január 08. - 21:06:48 »
Szerintem el kéne határolódni a Rimi féle műanyag maszkoktól és szemlencséktől, plusz szerintem képregényesebb is egy ilyen megoldás:

Persze, oké hogy sokkal képregényhűbb, mivel Peter is sajátkészítésű jelmezben flangált, de ekkor általában felkapom a fejem és belegondolok, hogy nézne ki ez a vásznon.
A nem képregényrajongóknak kb az jönne le hogy nem volt normális a jelmeztervező...

balogh44

• Thanos
« Válasz #6071 Dátum: 2014. január 09. - 12:18:36 »
Rengeteg múlik a megvilágításon, és a kamera kezelésen is, pl. az avatarom is ilyesmi Pókember. ;)
Peter, a ruhát saját kezűleg csinálta, varrta, ez a mostani filmeken egyáltalán nem látszik. Plusz, a külső szövetmaszk alá, tesznek a készítők egy tök kényelmetlen műanyag abroncsot is a színész fejére, csak hogy ne látszódjon, ne tűnjön ki a szája a maszkon keresztül. Na ez is gáz szerintem, Pókember ruhája szinte lehelet vékony, amit összegyűrve simán zsebre tud rakni.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6072 Dátum: 2014. január 09. - 19:35:50 »
Én se vagyok biztos abban, hogy ami jól mutat képregényben, az filmen is jól mutatna.
Azt elismerem, hogy a fényképen mutatott ruha képregényhübb a kezdeti időkből, de ezt filmen visszalátni, nem ez lenne az első gondolatom.
De mivel a Pók-Spin Off korait kezdjük élni, annak még akár kifejezetten örülnék, ha készítenének egy ilyen filmet, ami az 1960-as években játszódik, és tényleg az eredeti 616-os Pókit filmesítenék meg, mindenféle tupír nélkül.
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6073 Dátum: 2014. január 09. - 19:54:20 »
De mivel a Pók-Spin Off korait kezdjük élni, annak még akár kifejezetten örülnék, ha készítenének egy ilyen filmet, ami az 1960-as években játszódik, és tényleg az eredeti 616-os Pókit filmesítenék meg, mindenféle tupír nélkül.
Az marha jó lenne, most úgyis divatosak az ilyen filmek.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6074 Dátum: 2014. január 09. - 21:14:23 »
Rengeteg múlik a megvilágításon, és a kamera kezelésen is, pl. az avatarom is ilyesmi Pókember. ;)

Ja...látom ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6075 Dátum: 2014. január 09. - 21:41:19 »
Az pedig az egyik PSX-es Pókember játékból való.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6076 Dátum: 2014. január 09. - 22:29:30 »
Lehet, hogy egy puritánabb, vékonyabb ( pl. PSX-es Pókember) ruha is jól mutatna. A lényeg, hogy nem muszáj Pókembernek ilyen vastag műanyag ruciban mászkálni, mint az eddigi filmeken.
A lába közt himbálódzó cipzár meg, egyenesen röhejes.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6077 Dátum: 2014. január 10. - 18:20:02 »

És mennyire jó az a játék! Bár most már kicsit fura hogy mennyire lekötött, de annak idején iszonyat sokat nyomtam vele.  ;D :poklog:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6078 Dátum: 2014. január 10. - 20:42:45 »

Addig megvan, hogy PS,PS2,PS3,PS4 de akkor mi a PSX?  :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6079 Dátum: 2014. január 10. - 21:17:27 »
PSX = PS.  ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.