Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950065 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6240 Dátum: 2014. február 13. - 08:50:47 »
Király!!! :oh:
Ez milyen szemüveg lehet? motoros?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6241 Dátum: 2014. február 13. - 10:19:02 »
Na egy ilyesmi újítást is szívesen látnék a vásznon! Sőt, ha csak egy spéci szemüveg lenne rajta és valami testhez simuló fekete ruci akkor simán tag lehetne az Ultimates-ben ;D

:spidey:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6242 Dátum: 2014. február 13. - 11:25:06 »
Eltudjátok képzelni, ha az első ASM kosztüm miatt habos szájjal rohantak Webb & Co. torkának, egy ilyen megvalósítás után valóságos World War Z lenne.  :lol: Pedig tök jól nézne ki ez is (mint, ahogy az ASM ruha is jó volt). De hát this is why we can't have nice things.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6243 Dátum: 2014. február 13. - 11:29:49 »
Ez tuti.  ;D
Amúgy szerintem már kezdünk eljutni odáig, hogy épp elég hagyományos pók film volt, nyugodtan lehetne menni a merészebb irányok felé is.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6244 Dátum: 2014. február 13. - 14:06:07 »
Ez tuti.  ;D
Amúgy szerintem már kezdünk eljutni odáig, hogy épp elég hagyományos pók film volt, nyugodtan lehetne menni a merészebb irányok felé is.

Én is mindig ezt szajkózom,de mindhiába ;D Láttunk már 3 filmet amiben a klasszikus ruhát viselte, szóval minek ezt negyedszerre is ismételgetni? Most jöhetne valami alternatív cucc amit pl a Superior Pók visel jelenleg. Nem kell annyira elrugaszkodni az eredetitől, mégis kéne bele valami újítás, mert ez így marhára unalmas tud lenni egy idő után.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6245 Dátum: 2014. február 13. - 14:18:44 »
Az előző filmben is újítani akartak, láttuk mi lett a vége, úgyhogy inkább elviselem az unalmas klasszikus szerkót. :P

Hehe, ezt valami alternatív filmben tudnám elképzelni, ami negatív utópiában játszódik, partizán-pókemberrel. :D

De ha alter kosztümöt akarnának behozni, akkor alter filmet kellene hozzá csinálni, és úgy működhet, pl Póki 2099-et megfilmesíthetnék (ha majd kifújt a klasszikus széria utáni érdeklődés).
Esetleg egy shattered dimensions jellegű sztorival akár klasszikus filmbe is be tunának hozni több Pókembert egyszerre, alter pókszerkókkal. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6246 Dátum: 2014. február 13. - 14:21:12 »
Ugyanezt írtam én is. Nyugodtan lehetne sokkal jobban szétszedni a történetet és a karaktereket. Ahogy a két Batman széria is teljesen más irányvonalat képvisel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6247 Dátum: 2014. február 13. - 14:31:55 »
Ugyanezt írtam én is. Nyugodtan lehetne sokkal jobban szétszedni a történetet és a karaktereket. Ahogy a két Batman széria is teljesen más irányvonalat képvisel.
Igen, de jelenleg úgy tűnik, elég nagy érdeklődés van a hagyományos pók filmek felé. Addig nem fog új irányba elmenni a stúdió, amíg a mostaniból sok pénzt ki tud hozni. Most ezt a vasat kell ütniük, amíg még meleg.
Egyébként ha úgy vesszük, a Webb-féle széria is más irányvonalat képvisel a Raimi-trilógiához képest. A klasszikus karaktert megtartották ugyan, de teljesen más irányba viszik a történetfonalat, jóval erősebb az Ultimate hatás is. (Sőt, a régi trilógia tulajdonképpen ízig-vérig a klasszikus irányvonalat képviselte, csak Gwent nem merték kezdettől behozni, illetve csak Venom lett "Ultimate-es".)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6248 Dátum: 2014. február 13. - 16:20:53 »
Nem kell annyira elrugaszkodni az eredetitől, mégis kéne bele valami újítás, mert ez így marhára unalmas tud lenni egy idő után.
Unalmas? Hogy nem cseréli le minden részben a ruháját? :) A képregényben is elvolt úgy 25 évig az elsővel, annyi ideig nem húzta a filmes sem. De az én véleményem, hogy túl nagy feneket kerítenek sokan a ruhának. Az előző filmben tök más ruhája volt, de ha a cselekmény és a szereplők érdekesek, lendületesek, akkor a ruhát szinte észre se venni. Legalábbis nemigen számított bele a film élvezetébe, hogy épp milyen ruha volt rajta. Oké, ha ez a lenti kép lenne a ruhája, az kivágná a biztosítékot, de az sem feltétlenül a mássága miatt, hanem azért, mert akkor Peter Parker egy egészen más jellem lenne.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6249 Dátum: 2014. február 13. - 17:05:34 »
Az előző filmben tök más ruhája volt, de ha a cselekmény és a szereplők érdekesek, lendületesek, akkor a ruhát szinte észre se venni. Legalábbis nemigen számított bele a film élvezetébe, hogy épp milyen ruha volt rajta.
Akkor ebben különbözőek vagyunk, mert nálam beleszámított, kifejezetten zavart. Önmagában nem vagyok újítás-ellenes, de ez egy kifejezetten félresikerült dizájn lett, számomra ronda volt. Még az ASM játékban sem tudtam igazán kibékülni vele. Tény, hogy más bajom is volt a filmmel, nem csak a ruha zavart, de ha a film minden más téren tökéletes lett volna, akkor is felhánytorgattam a volna a jelmezt. Egyszerűen ne szaladozzon ronda ruhában a kedvenc szuperhősöm.

túl nagy feneket kerítenek sokan a ruhának.
Mivel a szuperhősök egyik legfőbb védjegye a jelmez, így szerintem igenis számít, hogy jól nézzen ki. Beleszámít az összhatásba (nem csak a filmnél, hanem a képregénynél is - nem véletlen, hogy nem tudnak elszakadni a klasszikus jól bevált jelmezektől). Nyilván egy rossz forgatókönyvet nem tud ellensúlyozni egy szép jelmez, de egy ronda jelmez is ronthat a film hangulatán, az összhatáson, még akkor is, ha a forgatókönyv zseniális. 
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 13. - 17:13:36 írta Tom Fireheart »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6250 Dátum: 2014. február 13. - 21:58:56 »
A ronda igen, de az, hogy ugyanúgy néz ki a jelmeze 4 filmen át, mert olyan az eredeti is, az szerintem nem gond.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6251 Dátum: 2014. február 13. - 23:39:30 »
Ja, az nem gond. Az előző rucival se lett volna bajom, ha szépre csinálják. De az új rucinál kifejezetten jól sikerültek a változtatások, alig várom, hogy lássam moziban. :spidey: Az egyetlen ami gáz lehet, hogy valamelyik jelenetben is látszott, hogy ha Póki nagyon hátrahajtja a fejét, akkor a tarkójánál nagyon begyűrődik a maszk, az nem mutat jól.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6252 Dátum: 2014. február 14. - 08:53:20 »
Hu, ez nem egy nagyon csilivili háttér, de sztem rohadt hangulatos.  :D

és, most már a talpát is látjuk Pókinak:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6253 Dátum: 2014. február 14. - 10:10:52 »
A talpa valami egészen pofásra sikeredett! :D Igazából a jelmezzel sincs bajom, azon kívül,amit már korábban is mondtam. Egyébként hülyeség,hogy azért kell egyfolytában ugyanabban a ruhában ábrázolni amit a képregényben hord. Emlékeztek a régi Batman filmekre? Mind a 4 részben jóformán más kosztümöt viselt az adott színész ;) Meg szerintem az apró és kifinomult dizájnmódosítás még beleférne egy Pókember filmnél is! Gondolom ez lett volna a cél ennél az új szériánál, csak a jelmeztervezőnek kissé elgurult a gyógyszere és a végeredmény ezért vált olyan vitatottá.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6254 Dátum: 2014. február 14. - 10:22:38 »
Behalás, hogy cifrázzák póki talpát az új filmekben. :lol:

Emlékeztek a régi Batman filmekre? Mind a 4 részben jóformán más kosztümöt viselt az adott színész ;)
Naja, de ott sem volt mindegyik ruha szép. :D Születtek eléggé giccses/gagyi jelmezek is. Pl. hanglokátoros ruha... :hehe: Na meg a mellbimbóról ne is beszéljünk. :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6255 Dátum: 2014. február 14. - 10:29:11 »
Behalás, hogy cifrázzák póki talpát az új filmekben. :lol:

Emlékeztek a régi Batman filmekre? Mind a 4 részben jóformán más kosztümöt viselt az adott színész ;)
Naja, de ott sem volt mindegyik ruha szép. :D Születtek eléggé giccses/gagyi jelmezek is. Pl. hanglokátoros ruha... :hehe: Na meg a mellbimbóról ne is beszéljünk. :lol:

Igen emlékszek a giccses ruhákra,de itt most nem ezeken volt a hangsúly :D Ugyanezt a módszert el lehetne játszani egy Pókember filmben is akár. Természetesen mellbimbó nélkül  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6256 Dátum: 2014. február 14. - 11:39:29 »
De hát épp ezt csinálják. Egyik ruha sem egyezett meg a képregényessel, apró változtatások voltak mindegyiken.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6257 Dátum: 2014. február 14. - 11:47:49 »
Ki is mondtad a lényeget: Apró! Ettől még ugyanaz a ruha marad, hiába más a pókembléma és a hálóminta. Ennél azért sokkal jobban megerőltethetnék magukat a tervezők.

Valami ehhez hasonlót, piros-kékben és hálómintával bevonva :spidey: Csak a piros csizmit hagyják már el :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6258 Dátum: 2014. február 14. - 12:19:00 »
De hát nem akarják. Minden nagy változás fan cry-t okoz, ezzel már tisztában vannak. Most jött elő, hogy az új Batman ruha sötétkék lesz, mindenki lehidalt miatta, holott ez csak színváltoztatás. De nem is értem a gondolatmenetet. A Pókembert akarják filmre vinni. Ha tök más lesz a ruhája, mint a képregényben, akkor az már nem a képregényes Pókember, hanem EGY Pókember. Valami alternatív. Úgy értem, senkinek sem jutott eszébe, hogy James Bond öltönye már túl unalmas, lehetne most már mackófelsőben.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6259 Dátum: 2014. február 14. - 13:02:27 »
Azért James Bond-ot ne keverjük ide ;D Neki elég egyhangú az öltözködése amúgy is. Viszont Pókemberről ez abszolút nem mondható el! Gondoljunk csak bele hány alternatív ruhát hordott már az évek során. A filmes Póki pedig ahogy Te is mondtad, nem kapcsolódik szorosan a képregénybeli változathoz. Pont emiatt lehetne feldobni egy kicsit a jelmezét :) Tényleg nem kérek sokat csak annyit,hogy az alap sablont egy icipicit töltsék meg élettel. A talpa már jó úton halad, most már csak a többit kellene modernizálni :lol: