A karakter születése óta azért sok idő eltelt, és történt egy s más. Olyan nincs konkrétan,hogy real Peter Parker
Hogyne lenne. Ha adott korzsakhoz nyúlunk hozzá, akkor pontosan meghatározható. Ha a legutóbbi Pókfilmben nem lett volna iskola, Gwen és Stacy Kapitány, akkor igazad lehetne. De ezekkel pont behatárolták az időszakot Peter életében, és akkor nem volt ilyen. A leginkább alternatívnak mondanám, de Peter nem volt ilyen (akkoriban nem is volt még jelenség ez). Ezért mertem az Ultihoz hasonlítani, mert abban már hajazott erre a stílusra - és mindkettő a modernizálást vette alapul.
Voltak neki is jó jelenetei,de tulajdonképpen az az idióta arcmimikája tette olyan balf*sszá az egész alakítását 
Most be is linkelt valaki egy tényleg nagyon gáz jelenetet hozzá.

Viszont engem ott vett meg Tobey, amikor a Betörőt elengedte, majd a ring tulajnak válaszolt, kicsit rejtett kaján vigyorral - meg akkor, amikor felhívta MJ-t, aki nem vette fel, és miután lejárt a pénze, elmondta neki, hogy miért nem lehetnek együtt. Abban az arckifejezésben, mozdulatokban benne volt minden, ami kellett. Garfieldtől egyetlen hasonlót sem láttam.
De illik hozzá, mert Peter is egy "nyeke-nyóka" gyerek (
), legalábbis a középiskolában.
Abszolút nem volt olyan, tök határozott volt, még a csajokkal is, meg mindennel. Néha tűnt álmodozónak, mert May néni miatt aggódott túlságosan.