Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950149 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6360 Dátum: 2014. február 24. - 17:51:26 »
Ezt úgy értsd, hogy Tóbi után.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6361 Dátum: 2014. február 24. - 18:05:28 »
Való igaz, hogy nem ő volt a legjobb PP. De én alapvetően szeretem a filmjeit, és azért mert most divat lett őt szidni, én nem tudom ajnározni Garfieldot. Nekem TM volt az első Pókember ( most hagyjuk a régi részeket ) és Raimi filmjei tetszettek. Még a harmadik is. Sőt, szerintem a legjobb Homokembert találták meg. Remélem a későbbiekben nem lesz néger, vagy arab.  :roll: Bár igaz, egy arab Homokember valamilyen szinten hiteles is lenne, hisz mégis a sivatagban élnek...  :hehe: Engem az új Póki film eddig nem győzött meg. Meggyőzhető vagyok, és kíváncsian várom a második részt, de kicsit már tartok tőle Rinó miatt. Meg Elektró miatt is. Két kedvenc gonoszom, és eddig úgy tűnik, mindkettőt kiherélték a hálivúdi mogulok...
Mindegy meglátjuk mi lesz, de Garfield arca nekem kicsit sem Peteres. Hosszúkás, turcsi orrú. Oké, a göndör haj legalább stimmel. Az zavart Tobeynál, hogy neki nem az volt. ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #6362 Dátum: 2014. február 24. - 18:43:53 »
Furi, nekem Pete inkább ilyen hosszúkás, mint Garfield, Tóbi ilyen alma fejű volt. És igazából nem divat szidni, sztem rengeteg fan annak idején se volt igazán hanyatvágódva Tóbitól.
Rinót, meg Elektrót nem igazán herélték ki, csak az Ultit vették alapul, Rinónál tuti, Elektrónál meg a kinézetét, csak valamiért belőle is tudóst csináltak, bár az átalakulása meg a Spectacular rajzfilmből van, szóóóval jó kis kevert figura lett, mindenből egy kicsit. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6363 Dátum: 2014. február 24. - 18:49:06 »
Pedig Garfield szerintem egy jó színész. Itt sem a fizimiskájával van baj, hanem a rendezővel, aki egy 16 éves szerepét osztotta rá! Ha esetleg már eleve úgy indult volna a film,hogy kapunk egy 28-30 év körüli PP-t, akkor tényleg minden f*sza lenne :) Mondjuk így sem rossz amit csinál,de mint mondtam sajnos ebben nem ő a ludas. A fizimiskára visszatérve pedig, nála keresve sem találhattak volna jobb embert erre a szerepre. Talán Donnie Darko-t, igaz őt meg Tobey klónként emlegetnék a habzószájú girnyó fanok :hehe:

A főellenségekről viszont csak rosszat tudok elmondani így az előzetesek megnézése után! Electro-ból csináltak egy ultra-nerd klisés karaktert, akit a Bölcsek kövére óta kb nem láttam a filmvásznon :lol: Meg eleve a motiváció ami miatt gonosszá válik, már az is egy bullshit...
Egyedül már csak Harry-re leszek kíváncsi meg erre a Manó mizériára ami körülötte forog.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6364 Dátum: 2014. február 24. - 18:50:22 »
Épp most néztem újra a pók 1-2-t és most így megállapítottam, hogy igazából nincs semmi bajom ezekkel a filmekkel. Tobey szerencsétlenkedései is inkább tűntek a saját életemből ismerősnek, mint szánalmasnak.
Jön a 3 is, kíváncsi vagyok, azt utólag mennyire tudom értékelni.
A főellenségekről viszont csak rosszat tudok elmondani így az előzetesek megnézése után! Electro-ból csináltak egy ultra-nerd klisés karaktert, akit a Bölcsek kövére óta kb nem láttam a filmvásznon :lol: Meg eleve a motiváció ami miatt gonosszá válik, már az is egy bullshit...
Egyedül már csak Harry-re leszek kíváncsi meg erre a Manó mizériára ami körülötte forog.
Én is így érzem, Elektro motivációja egy vicc...
És sajnos ez a Peter öntelt lesz a Pókemberkedésben, miközben sütkérezik az emberek imádatában, ez nagyon Pók 3 szagú...
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 24. - 18:52:55 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6365 Dátum: 2014. február 24. - 19:06:48 »
Tobey legalább próbálta visszaadni Peter karakterét, még ha túlzásba is vitték kicsit. Garfieldé viszont még csak nem is próbálja. Ez egy teljesen más Peter. Lehet, hogy az Ultimate inkább.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6366 Dátum: 2014. február 24. - 19:07:22 »
csak az Ultit vették alapul, Rinónál tuti, Elektrónál meg a kinézetét,

Vagyis: kiherélték.  8)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6367 Dátum: 2014. február 24. - 19:23:29 »
Tobey legalább próbálta visszaadni Peter karakterét, még ha túlzásba is vitték kicsit. Garfieldé viszont még csak nem is próbálja. Ez egy teljesen más Peter. Lehet, hogy az Ultimate inkább.

Ebbe azért belekötnék ;) A karakter születése óta azért sok idő eltelt, és történt egy s más. Olyan nincs konkrétan,hogy real Peter Parker (vagyis igazából,de mert az alap jelleme nem sokat változott, ugyanakkor ma már nem olyan mint anno 30-40 éve) A Tobey szereplésével készült Pókember filmek, ugye a retro időszakot vette alapul, amit itt már nem egyszer kitárgyaltunk. Na most Garfield-ot nem bélyegezném meg kapásból az "Áltimét" jelzővel, mert eleve egy adaptációról beszélünk amihez elég sok helyről veszik az ötleteket (pl: Harry kinézete mikor Manóként tombol. Az sem egyértelműen Ultimate) Ez ugye PP karakterére is igaz valamilyen szinten. Viszont én azt látom,hogy őt nem nagyon piszkálták meg mint csóri Electro-t :hehe: Adott egy fiatal, életvidám és becsületes hős, akinek vannak hibái és ezt nem rejti véka alá :spidey: Nem úgy mint Tobey, akinél ez totál úgy jött le mintha Peter egy tipikus funkcionális analfabéta lenne :stupid: Voltak neki is jó jelenetei,de tulajdonképpen az az idióta arcmimikája tette olyan balf*sszá az egész alakítását :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6368 Dátum: 2014. február 24. - 19:28:15 »
Voltak neki is jó jelenetei,de tulajdonképpen az az idióta arcmimikája tette olyan balf*sszá az egész alakítását :lol:
Na ez nekem most is feltünt azért, nics vele megjelenésre semmi gond, de olyan pofákat tudott néha vágni, mint egy egyszemélyes mémgyár.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 24. - 19:32:28 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6369 Dátum: 2014. február 24. - 19:49:32 »
Voltak neki is jó jelenetei,de tulajdonképpen az az idióta arcmimikája tette olyan balf*sszá az egész alakítását :lol:
Na ez nekem most is feltünt azért, nics vele megjelenésre semmi gond, de olyan pofákat tudott néha vágni, mint egy egyszemélyes mémgyár.

Baszki, ez így betett nekem most estére :lol:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6370 Dátum: 2014. február 24. - 20:17:33 »
Szerintem is egy nyeke-nyóka gyerek. Egyáltalán nem illik Peter karakteréhez.

De illik hozzá, mert Peter is egy "nyeke-nyóka" gyerek ( :D), legalábbis a középiskolában.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6371 Dátum: 2014. február 24. - 20:17:50 »
Furi, ha Tóbi Pókra gondolok, mindig ezek az arcok jutnak róla eszembe  ;D

Öhm... nem... csak azt a karaktert vették alapul. Az is egy elgondolás.
Az előző trióban a klasszikokat vették alapul, itt most az Ultit. Bár nekem meg pont Homokember volt anno kiherélve...

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6372 Dátum: 2014. február 24. - 20:20:49 »
Szerintem is egy nyeke-nyóka gyerek. Egyáltalán nem illik Peter karakteréhez.

De illik hozzá, mert Peter is egy "nyeke-nyóka" gyerek ( :D), legalábbis a középiskolában.

Könyvmoly. Nem ugyanaz.  :D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6373 Dátum: 2014. február 24. - 20:22:48 »
Furi, ha Tóbi Pókra gondolok, mindig ezek az arcok jutnak róla eszembe  ;D

Öhm... nem... csak azt a karaktert vették alapul. Az is egy elgondolás.
Az előző trióban a klasszikokat vették alapul, itt most az Ultit. Bár nekem meg pont Homokember volt anno kiherélve...

Látod, nekem meg az ulti kiherélés.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #6374 Dátum: 2014. február 24. - 20:27:12 »
Tény. De annak is megvannak az előnyei, azok a modernizálások, nekem jobban emészthető a páncélos Rinó, mint a sztreccshacukában ragadt klasszik verziója. Vagy a szigetelős ruha nélküli élő árammá alakuló Elektró. :D Plusz az Ulti Homoember is jobban mutat hogy egy két lábon járó HOMOKember, nem alakul vissza a homok emberi bőré, még ruhává...  :roll: :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 24. - 20:29:45 írta BuB »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6375 Dátum: 2014. február 24. - 20:32:43 »
Igazából egyik sem lehetséges, tehát ez nem mérvadó számomra. Szerintem csak annyi a különbség, hogy én az eredetin nőttem fel és szerettem meg. Bár a 60-as évekbelivel sincs gondom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6376 Dátum: 2014. február 24. - 20:37:16 »
Én is az "eredetin nőttem fel", mármint az első semices érán, de az ilyen modernebb, kicsit "reálisabb" megközelítést mindig is bírtam. :D ezért tetszett pár dolog az Ulti dolgaiban.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6377 Dátum: 2014. február 24. - 20:49:29 »
Világos. Én jobban szeretem, ha nem realizálják ezeket a történeteket. Igazából ezek mesék, szerintem maradjanak is azok.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #6378 Dátum: 2014. február 24. - 20:58:06 »
Tobey arca kiábrándító, de tényleg! :D
Garfield egy fokkal jobb, a haja is Peteresebb, csak ne vinné fel a hangját és ne dadogna, akkor nem is lenne vele gond. :) Remélem a 3. részre nem rontják el a filmet, lásd ugyebár Raimi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6379 Dátum: 2014. február 24. - 21:25:32 »
A karakter születése óta azért sok idő eltelt, és történt egy s más. Olyan nincs konkrétan,hogy real Peter Parker
Hogyne lenne. Ha adott korzsakhoz nyúlunk hozzá, akkor pontosan meghatározható. Ha a legutóbbi Pókfilmben nem lett volna iskola, Gwen és Stacy Kapitány, akkor igazad lehetne. De ezekkel pont behatárolták az időszakot Peter életében, és akkor nem volt ilyen. A leginkább alternatívnak mondanám, de Peter nem volt ilyen (akkoriban nem is volt még jelenség ez). Ezért mertem az Ultihoz hasonlítani, mert abban már hajazott erre a stílusra - és mindkettő a modernizálást vette alapul.
Idézet
Most be is linkelt valaki egy tényleg nagyon gáz jelenetet hozzá.  ;D Viszont engem ott vett meg Tobey, amikor a Betörőt elengedte, majd a ring tulajnak válaszolt, kicsit rejtett kaján vigyorral - meg akkor, amikor felhívta MJ-t, aki nem vette fel, és miután lejárt a pénze, elmondta neki, hogy miért nem lehetnek együtt. Abban az arckifejezésben, mozdulatokban benne volt minden, ami kellett. Garfieldtől egyetlen hasonlót sem láttam.
Abszolút nem volt olyan, tök határozott volt, még a csajokkal is, meg mindennel. Néha tűnt álmodozónak, mert May néni miatt aggódott túlságosan.