Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937576 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Pókember
« Válasz #6560 Dátum: 2014. április 18. - 18:52:51 »
Valami azt súgja, ezt a Garfieldot elég hamar vagy letiltják attól, hogy egy árva szót mondjon akárkinek, vagy kipaterolják a Pókból. Az első rész bemutatójánál azt nyögte a mikrofonba, hogy Pókember tuti meleg, most meg tuti zsidó. Ha a Marvel nem lőtte volna el a néger/latino kártyát, a harmadik részre biztos azt találná ki, úgyhogy most lehet tippelni, milyen kirekesztettségre hajlamos kisebbségbe szuszakolja még bele…

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6561 Dátum: 2014. április 18. - 19:21:39 »
Valami azt súgja, ezt a Garfieldot elég hamar vagy letiltják attól, hogy egy árva szót mondjon akárkinek, vagy kipaterolják a Pókból. Az első rész bemutatójánál azt nyögte a mikrofonba, hogy Pókember tuti meleg, most meg tuti zsidó. Ha a Marvel nem lőtte volna el a néger/latino kártyát, a harmadik részre biztos azt találná ki, úgyhogy most lehet tippelni, milyen kirekesztettségre hajlamos kisebbségbe szuszakolja még bele…

Ez olyan szinten gáz,hogy helyette is én érzem magam kínosan :uhoh: Miért nem lehet egy szuperhős egyszerűen csak sima átlagos kaukázusi? Netán a bőrszín hozzáad valami pluszt? Röhej, mert ez a megközelítés is rasszizmusnak minősül :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6562 Dátum: 2014. április 18. - 19:41:59 »
He , sose gondoltam volna, hogy Póki zsidó :D
azért durva, Singer meg egy pedofil megerőszakolási ügybe keveredett... most azt játsszák, ki tudja minél jobban lejártani a nyári blockuster filmjét?  ;D :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6563 Dátum: 2014. április 18. - 19:57:41 »
Tudja valaki, hogy Pókember hivatalosan milyen vallású? Garfield szimpatikus volt nekem eddig, de ezekkel az elmeroggyant nyilatkozataival elvágta magát. 
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6564 Dátum: 2014. április 18. - 20:58:32 »
Már bocs, de most az, hogy pókember zsidó, vagy nem, az mégis mit változtat?
Habár a problémát értem, felesleges bármilyen szinten is eröltetni a származását, vagy akármi okot a kirekesztettségére, könyvmoly, csak ez a faj most ugye kihalóban van...
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 18. - 21:04:39 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6565 Dátum: 2014. április 18. - 21:06:14 »
Semmit! Kitty Pryde is zsidó aztán az egyik legkedvesebb karakterem. De ott van még Pietro és Wanda akik szintén zsidók,de baromira nem izgat, mert nincs az orrom alá dörgölve folyton-folyvást. Viszont amit a filmes univerzumban nyomnak, az már bicskanyitogató tud lenni sokszor :drying: Ja meg erőltetett nem utolsó sorban!

balogh44

• Thanos
« Válasz #6566 Dátum: 2014. április 18. - 21:53:43 »
Nagy ügy, a Marvel mindig is mindenkinek szólt, fajtól, nemtől, vallástól függetlenül!
Ennyi.
Hja, az Ultimate világban se véletlenül hozták össze Kittyvel! :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6567 Dátum: 2014. április 18. - 22:05:45 »
Szerintem ez nem is téma, csak egy hasonlatot próbált összehozni, nem a zsidó származáson volt ott a lényeg. Ellenben Singer, idézek, gyermekek torkán lenyomott alkohol és többszörös nemi erőszak vádjai már eléggé komolyak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6568 Dátum: 2014. április 18. - 22:09:40 »
Nem védeni akarom, de ne feledd, hogy kinn 21 év alatt gyerek valaki. Egy 20 éves srác meg már tudja, miért hívja el egy bulira egy meleg rendező, szerintem...

Todd

• Pókfej
« Válasz #6569 Dátum: 2014. április 18. - 22:16:19 »
Utánaolvasva az ügynek, igen ez nekem is annak az esetnek tűnik, amikor nagyon jól tudta a srác mit csinál, csak most 15 (!) év után eszébe jutott, hogy hoppá, kéne egy kis pénz.
Persze végül is nem tisztességes ilyesmit művelni, de ilyenkor ez abszolút a kettőn áll a vásár kategória. Amúgy akkor 17 éves volt a csávó.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6570 Dátum: 2014. április 18. - 22:26:08 »
Utánaolvasva az ügynek, igen ez nekem is annak az esetnek tűnik, amikor nagyon jól tudta a srác mit csinál, csak most 15 (!) év után eszébe jutott, hogy hoppá, kéne egy kis pénz.
Persze végül is nem tisztességes ilyesmit művelni, de ilyenkor ez abszolút a kettőn áll a vásár kategória. Amúgy akkor 17 éves volt a csávó.

Ez pontosan olyan mint anno a Michael Jackson ügy! Miután MJ meghalt az úgynevezett "áldozat" beismerte,hogy csak a pénzszerzés miatt kamuzták ezt a molesztálós sztorit. De 15 évvel az eset után azért tényleg vicces perelni...

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6571 Dátum: 2014. április 18. - 22:51:15 »
Csak azért érdekel, mert ha a képregényben le van írva, hogy keresztény, sátánista, buddhista, pogány, ufó hívő, vagy mittudomén micsoda, akkor a-Garfield nem vette a fáradtságot, hogy kicsit utánanézzen a karakternek, akit játszik.
b-ha utánanézett, akkor minek nyilatkozik hülyeségeket?
Tejet kérek! Csokisat!

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #6572 Dátum: 2014. április 18. - 22:54:10 »
Szerintem ilyen nincs leírva......sehova.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6573 Dátum: 2014. április 18. - 23:05:41 »
Csak azért érdekel, mert ha a képregényben le van írva, hogy keresztény, sátánista, buddhista, pogány, ufó hívő, vagy mittudomén micsoda, akkor a-Garfield nem vette a fáradtságot, hogy kicsit utánanézzen a karakternek, akit játszik.

Olvasd el az idézetet legalább. Csupán párhuzamot húzott, egy hasonlatot Póki és egy ideggyenge, szorongó embertípus között. Tény, hogy elkomplikálta picit, amit akart mondani, de nem hinném, hogy ennél bármivel több lenne a gondolat mögött.

Nem védeni akarom, de ne feledd, hogy kinn 21 év alatt gyerek valaki. Egy 20 éves srác meg már tudja, miért hívja el egy bulira egy meleg rendező, szerintem...

Tény, hogy nem véletlen időzítés és pénzre megy ki a dolog, és nem is ítélkezem, mert míg be nem bizonyítják, addig ezek csak vádak, de vádaknak azért igenis súlyosak.  :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6574 Dátum: 2014. április 19. - 09:01:55 »

Mit vártál egy lusta, kövér, lasagne faló macskától? ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #6575 Dátum: 2014. április 19. - 09:09:23 »
Nekem ez is új;

Már nagyban folynak a 3. rész forgatásának az előkészületei, sőt, a premier napját is kijelölték: 2016 júniusában szövi be harmadszor is a Pókember a világ mozijait.

:nemtudom:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #6576 Dátum: 2014. április 19. - 10:15:27 »
Tény, hogy nem véletlen időzítés és pénzre megy ki a dolog, és nem is ítélkezem, mert míg be nem bizonyítják, addig ezek csak vádak, de vádaknak azért igenis súlyosak.  :)
Tény, hogy minden ilyen helyzetben ki kell vizsgálni az ügyet, mert valóban súlyos vád.
Amúgy nem tudom, hol van az a határ, amikor mindkét fél hibás. sokaknak ugye már ott,hogy hát ha ez a csaj ilyen ruhában kiment az utcára, ne csodálkozzon, hogy megerőszakolták, ami egyértelműen baromság, és az ilyen mentalitású embereket beküldeném ismerkedni a börtönélet intimitásaival. De az istuti, hogyha egy 17 éves fiú/lány (szexuális érdeklődsés alapján válasszon mindenki), elmegy Hawai-ra bulizni egy ismert hollywoodi rendezővel, az azért többé kevésbé sejtheti, hogy mire megy ki a játék, ezek szerint valamennyire ő is benne van?
Persze a pontos körülményeket nem ismerjük, és végülis nekem is van olyan ismerősöm, aki hostesként néha modellként dolgozik, mert a sportkarrier és az egyetem nem éppen kifizetődő kombó (Pataki Éváról van szó, Kaine, nem ismerős neked, Kung Fuzik, rendszeresen van kinn versenyeken, elég jó eredményekkel, lényegében legtöbbször meg is nyeri), és őket is szó szerint kurvának nézik sokszor.Ekkor is könnyen mondhatja végülis valaki, ha megtörténne a baj, hogy na "Dehát kisasszony, ha elment egy szórakozóhelyre hosteskedni, ne lepődjön meg,ha bedrogozzák és..."
Szóval ja, ismerni kellene a pontos körülményeket, na elvileg erre van a bíróság.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6577 Dátum: 2014. április 19. - 10:16:08 »
A 4. rész is be van jelentve. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldják majd meg a Keselyűt. Remek akciójeleneteket lehet kihozni belőle. A Sinister Six sztem majd a 4. részben áll össze. Előtte még lesz egy külön filmjük is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6578 Dátum: 2014. április 19. - 10:26:18 »
Vajon itt is fiatalodni fog, mint a rajzfilmben, vagy egy vé szaros lesz?
Anno Pete Postlethwaite jó lett volna a szerepre. De tudom, nem kéne mindig 15 évvel ez előtt aktív színeszekben gondolkoznom, akik esetenként már nem is élnek...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6579 Dátum: 2014. április 19. - 10:34:15 »
Már nagyban folynak a 3. rész forgatásának az előkészületei, sőt, a premier napját is kijelölték: 2016 júniusában szövi be harmadszor is a Pókember a világ mozijait.
Ezt én is csak most hallottam, de nem lep meg.

De hogy a Ben Affleck-es hírt hogy kerülted el eddig, az nekem is rejtély. :D

Hááát igen... :-\ Gáz, hogy ilyen ügybe keveredett. De azt sem tudtam róla, hogy meleg.

Idézetet írta: Todd
Amúgy nem tudom, hol van az a határ, amikor mindkét fél hibás. sokaknak ugye már ott,hogy hát ha ez a csaj ilyen ruhában kiment az utcára, ne csodálkozzon, hogy megerőszakolták, ami egyértelműen baromság
Ez nettó hülyeség, szerintem is. Nem menti fel az erőszaktevőt a bűntől. Viszont abban biztos van valami, hogy a dekoratívabb hölgyek nagyobb eséllyel válnak célponttá. De az áldozatok általában olyasmiben hibáznak, hogy óvatlanok, és kockázatot vállalnak. Például egyedül mennek haza gyalog éjnek évadán, vagy beülnek egy vadidegen kocsijába, stb. Néhány egyszerű szabály betartásával jelentősen csökkenthetnék a rizikót.

Amúgy a konkrét ügyre visszatérve, egy 17 éves fiú nagyon is tudhatta mit csinál. Alapvetően az, hogy 15 év után jött elő az üggyel, valóban felveti a gyanút, hogy az áldozat sem túl ártatlan.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.