Tény, hogy nem véletlen időzítés és pénzre megy ki a dolog, és nem is ítélkezem, mert míg be nem bizonyítják, addig ezek csak vádak, de vádaknak azért igenis súlyosak. 
Tény, hogy minden ilyen helyzetben ki kell vizsgálni az ügyet, mert valóban súlyos vád.
Amúgy nem tudom, hol van az a határ, amikor mindkét fél hibás. sokaknak ugye már ott,hogy hát ha ez a csaj ilyen ruhában kiment az utcára, ne csodálkozzon, hogy megerőszakolták, ami egyértelműen baromság, és az ilyen mentalitású embereket beküldeném ismerkedni a börtönélet intimitásaival. De az istuti, hogyha egy 17 éves fiú/lány (szexuális érdeklődsés alapján válasszon mindenki), elmegy Hawai-ra bulizni egy ismert hollywoodi rendezővel, az azért többé kevésbé sejtheti, hogy mire megy ki a játék, ezek szerint valamennyire ő is benne van?
Persze a pontos körülményeket nem ismerjük, és végülis nekem is van olyan ismerősöm, aki hostesként néha modellként dolgozik, mert a sportkarrier és az egyetem nem éppen kifizetődő kombó (Pataki Éváról van szó, Kaine, nem ismerős neked, Kung Fuzik, rendszeresen van kinn versenyeken, elég jó eredményekkel, lényegében legtöbbször meg is nyeri), és őket is szó szerint kurvának nézik sokszor.Ekkor is könnyen mondhatja végülis valaki, ha megtörténne a baj, hogy na "Dehát kisasszony, ha elment egy szórakozóhelyre hosteskedni, ne lepődjön meg,ha bedrogozzák és..."
Szóval ja, ismerni kellene a pontos körülményeket, na elvileg erre van a bíróság.