Amúgy nem tudom, hol van az a határ, amikor mindkét fél hibás. sokaknak ugye már ott,hogy hát ha ez a csaj ilyen ruhában kiment az utcára, ne csodálkozzon, hogy megerőszakolták,
Ezt nem szó szerint kell érteni, szerintem. Az adott lányok már nem gyerekek, lehetne annyi eszük, hogy ha kurvásan öltöznek föl, az kábé egyértelmű, hogy nem csak annak az egy fiúnak a hormonjait zavarják fel, aki miatt kiöltöztek, hanem a beteges hajlamú egyénekét is. Ha ezt egy zárt körben teszik, (HB) nincs gond, de ha így is mennek haza a buli után éjjel, egyedül, akkor nem hülyék? Természetesen ez az elkövető bűnét kicsit sem kisebbíti - hiszen beteg emberekről van szó -, de ha valamilyen oknál fogva be kéne mennem egy melegbárba, biztosan nem meztelenül mennék, vagy ha mégis, a következményeket valahol magamnak is köszönhetném. Tengerbe sem megyek be úszni a cápamentes övezeten túl.
Pataki Éváról van szó, Kaine, nem ismerős neked, Kung Fuzik
Nem, már nem követem az új generációt.
Szóval ja, ismerni kellene a pontos körülményeket, na elvileg erre van a bíróság.
Ez a lényeg, mindig is. Nem előre elítélni bárkit is azok alapján, amiket elsőre hallunk.

Anno Pete Postlethwaite jó lett volna a szerepre.
Ez a pali kiköpött Adrian Toomes!