Igazából annyit tudok belekötni én is a filmbe, hogy Stacy Kapitánynak meg kellett volna jelennie a temetésen. 91,7 milliót hozott a film három nap alatt, viszont azt sajnálom, hogy kárörvendés van külföldön, hogy nem nyomta le a Kapitány első hétvégés bevételét. Kint úgy csinálnak mintha minden ami a Marvel Studiostól jön az aranyat ér. Pedig a Thor 2 messze nem volt olyan jó mint amilyennek beállítják. Nem értem mire jó ez a rivalizálás, nem annak kéne örülnünk, hogy ilyen minőségi adaptációkat kapunk? Nagyon sajnálom, hogy ez a Pókember széria nem fogja megkapni azt az elismerést amit megérdemelne. Ez a 2. rész felmosta velem a padlót minden szempontból. Szerintem zseniális, hogy Harry és Norman kapcsolatát egyetlen jelenetben rendesen tudták érzékeltetni. Az is nagyon tetszett, hogy a Time Square bunyó végén utaltak az Amazing Spider-Man # 9-re a tűzoltócsővel. Szerintem Norman nem halt meg. Túl egyszerű lenne.
A kalapos fickó nevét és Piercenek értettem, de lehet, hogy álnév. A film összbevétele egyébként 369 millió dollár.