Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948961 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6720 Dátum: 2014. május 05. - 16:12:18 »
Na ez durva... de sajnos igaz...

Ezt most néztem meg, ádáz basszus  ;D ;D
Jól kihangsúlyozzák Tóbi sírós arcát. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6721 Dátum: 2014. május 05. - 17:33:04 »
akkor már ezek is  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6722 Dátum: 2014. május 05. - 19:48:26 »
akkor már ezek is  ;D

Látom ahogy kijött az új film, már megint divatba jött a régi trilógia szidása.
Azzal semmi bajom ha az ember a 3. részt szidja, csak tessék az a rész megérdemli, de amikor az első kettőt szidják kinyílik a bicska az ember zsebében.Emlékezzünk már vissza milyen érzés volt beülni a Pók 1-re az volt az első (komolyabb) szereplése kedvenc karakterünknek a mozivásznon, mit éreztünk akkor?.És a második résznél?Kaptunk egy klasszikus sztorit és egy jól filmre vitt szuper bűnözőt.Mielőtt valaki elkezdi szidni a filmeket (kivéve a 3. részt ;)) gondoljon bele egy kicsit.

"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #6723 Dátum: 2014. május 05. - 19:54:46 »
Fölösleges védeni.  ;) Én szeretem ezeket a filmeket, de nem érzem bántónak az ilyen videókat. Attól mert valaki rajongó, nem baj, ha látja a hibáit is rajongása tárgyának és tud azokon és magán nevetni.
Nem kell komolyan venni az ilyeneket.  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6724 Dátum: 2014. május 05. - 19:57:11 »
akkor már ezek is  ;D

Emlékezzünk már vissza milyen érzés volt beülni a Pók 1-re az volt az első (komolyabb) szereplése kedvenc karakterünknek a mozivásznon, mit éreztünk akkor?
Előtte: hú már annyira várom!  :oh: Utána: háát... ez gagyi volt!

És a második résznél?
Előtte: Na, talán ez mégiscsak jó lesz, nem úgy, mint az első rész. :oh: Utána: ez ugyanolyan rossz, mint az első... :(

Tény, hogy a gonoszok nagyon eltaláltak voltak mind a 3 filmben (igen, még Eddie is tetszett a maga módján), Harry végig zseniális volt, de ezeken kívül más pozitívumot nem nagyon tudnák elmondani. :nemtudom:
Nyugodtan nyitogasd csak az a bicskát, és kenj meg vele egy kenyeret. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 05. - 20:07:30 írta Psycho »

balogh44

• Thanos
« Válasz #6725 Dátum: 2014. május 05. - 20:19:30 »
Hogy az új filmről is mondjuk negatívumot, ez a jelenetsor  nekem nem jön be, túl sok a CGI póki benne, ott is ahol színészel is felvehették volna:

http://videa.hu/videok/film-animacio/a-csodalatos-pokember-2.-filmklip-IGXX36ql41vCFgri

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6726 Dátum: 2014. május 05. - 20:46:15 »
akkor már ezek is  ;D

Emlékezzünk már vissza milyen érzés volt beülni a Pók 1-re az volt az első (komolyabb) szereplése kedvenc karakterünknek a mozivásznon, mit éreztünk akkor?
Előtte: hú már annyira várom!  :oh: Utána: háát... ez gagyi volt!

És a második résznél?
Előtte: Na, talán ez mégiscsak jó lesz, nem úgy, mint az első rész. :oh: Utána: ez ugyanolyan rossz, mint az első... :(

Tény, hogy a gonoszok nagyon eltaláltak voltak mind a 3 filmben (igen, még Eddie is tetszett a maga módján), Harry végig zseniális volt, de ezeken kívül más pozitívumot nem nagyon tudnák elmondani. :nemtudom:
Nyugodtan nyitogasd csak az a bicskát, és kenj meg vele egy kenyeret. :lol:

Nekem pl a második részben nagyon tetszett hogy hajaz az ASM 50-re (persze akkor ezt még nem tudtam, de magában is érdekes volt, hogy elveszíti a képességeit és otthagyja az egész hős bizniszt ami tönkreteszi az életét.)Nekem ezen kívül még a zene is nagyon bejött élen a Raindrops Keep Fallin' on My Head című számmal ami tök jól volt beillesztve, az a szám  :oh: mai napig imádom.
Nekem valahogy ez a film trilógia az önfeledt gyerekkorral egyenlő, mivel még elég kicsi voltam amikor láttam az első filmet (asszem 5-6 éves) és ahogy magával ragadott az az érzés él bennem és fog el amikor erre a szériára gondolok. (kivéve a 3. részre  ;D)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6727 Dátum: 2014. május 05. - 20:54:34 »
Igazad van a zenét kifelejtettem. Danny Elfman nagyot alkotott a Pókival (is).  ;) Talán az a bajom vele, hogy túlságosan gyermeteg lett az a trilógia. Tobey-t is nagyon bírom, mint színészt, de amit a PP-ként leművelt az kritikán aluli volt, de ez nem feltétlenül  az ő hibája (rossz forgatókönyv, rendezői beleszólás stb...). Nekem igazából a Csodálatos Pókember volt, az első igazi Pókember film, hiába volt előtte 3 is.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6728 Dátum: 2014. május 05. - 21:00:57 »
Hát ami azt illeti én meg pont ugyanazt éreztem a CSP 1-el kapcsolatban mint te a Póki 1-el.
Nagy elvárásokkal ültem be a moziba, aztán csalódottan távoztam, nekem a filomből pozitívumként csak Emma Stone játéka, meg...nem csak ennyi, jó talán még az hogy Pókember film volt de ez minden.
A fő gonoszt nem találták el, a pókszerkó béna lett, a deszkázó Peter Parker pedig megadta a kegyelemdöfést.Én csalódtam abban a filmben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6729 Dátum: 2014. május 05. - 21:05:42 »
a deszkázó Peter Parker pedig megadta a kegyelemdöfést.
;D :lol:

Szóval harc van! Oké, tessék! Nem is olyan rossz a Pókember 3!  :twisted:
 :spoiler:
Csak akkor kattints, ha láttad az új filmet!
pokember.hu/images/stories/hirekhez/pokfilmek1.pdf

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6730 Dátum: 2014. május 05. - 21:21:12 »
Jó kis lista!  ;) Talán csak a pókemberkedésben nem értek egyet vele, ott egyértelműen Webbnél tenném le a voksot. A Gyík meg természetesen gyengébb lett, mint egy Zöld Manó, de szerintem ott inkább (nagyon helyesen) Pókemberen volt a hangsúly és nem az ellenségén. Elektró szerencsétlenkedő szemlyisége és motivációja már-már kiakasztó lett volna, ha nem lett volna az a beleképzelt jelenete a főnökével. Ott jött ki igazán, hogy nem százas a fickó alapból sem, eléggé labilis személyiség, így nem kellett sok neki, hogy gonosz váljon belőle.
Raimi értett az ellenségekhez, nah! (beleértve JJJ-t is, aki zseniális volt!)  ;D Harryt meg egyik rendező sem rontotta el. Ez most sokkal jobb összefoglalás, mint amit anno az első résznél csináltál, azt nem éreztem igazságosnak. :P  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6731 Dátum: 2014. május 05. - 22:14:36 »
Jó, hát ott még csak az új első rész állt vele szemben, az elég sok mindenben alulmaradt a régi 3 résszel szemben (3 az 1 ellen).

BuB

• Pókfej
« Válasz #6732 Dátum: 2014. május 05. - 22:16:24 »
No, túl vagyunk a Póki 2-őn.
Hát ez... nagyon oda tette magát... asszem nekem a legjobb Pók filmem volt,  :spidey: már amúgy is rohadt sokat vártam a trailer alapján, de bazz... már ahogy kezdődött, bemutatták Richardék sorsát, nagyon tetszik, hogy ebben a trilógiában (?), ők is szerepet kaptak, aztán jött a látványos hálóhintázás, eszméletlen szépen volt kivitelezve  :o
Gwen és Peter kapcsolata nagyon jól volt tálalva, érthető, hogy miért is vágták ki inkább M.J.-t...
Gonoszok se lettek semmi, Elektoróból amit kilehetett  hozni azt sztem kihoztak, ha még tényleg volt egy kis Bat Forever Rébusz utánérzése, de amúgy nem olyan nagy cucc karakter volt comicsban sem, nem?
Harry-t várhatóan faszán formálta meg a gyerek, gondoltam a Krónikák után, hogy úgymond a kisújából fogja kirázni a karaktert a srác. Tetszett Peterek kapcsolata is, és Normannel abból a 4-5 mondantból is egész jól felvázolták a viszonyukat (ééés, most télleg kinyírták Osbornt? Elég meglepő lépés volt...)
Jameson Cameója óriási volt, nagyon tetszett :D Felica-n meglepődtem, pedig anno olvastam róla, a csaj is naaaagyon szimpi volt, kivi leszek milyen lesz szőkén :D
Smythe kameója is jó volt, szintén olvastam, és úgy magával ragadott a film, hogy róla is elfeledkeztem és sziszentem  a megjelenésén, reméljük ő is vissz fog térni később.
Gwen halála uh... télleg ütött, végig olyan érzése volt a lassítással az embernek, hogy meglesz, és erre hirtelen begyorsul a jelenet, és Crack... durva volt... :o a végén amikor Peter-t mutatják a sírnál több hónapon keresztül szintén erős jelenetnek éreztem...
May néni most is tetszett, sokkal jobb ez a nő, mint a régi...
Ahogy telt-múlt az idő és Rinó sehol se volt, kezdtem gyanítani, hogy azzal a lasított repülős jelenettel lesz vége a filmnek :D ötletes lett.

Sinister six felvezetés klafa volt, kivi leszek miről fog szólni.

Amit furcsáltam ezerrel az a Betörő szál teljes elhagyása, azt hittem lesz vmi belőle. Bááár, a ps3-as game viszont ezerrel azzal a szállal kezd foglalkozni, szóval lehet az fogja ezt a részt kibontani :D

btw: ki votl a kalapos fickó? nem értettem a nevét...  :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6733 Dátum: 2014. május 05. - 22:27:51 »
A temetéskor vártam, hogy még egyszer feltűnjön Stacy Kapitány.
A Betörőt tényleg nagyon elhagyták, talán a folytatásban?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6734 Dátum: 2014. május 06. - 00:16:42 »
Igazából annyit tudok belekötni én is a filmbe, hogy Stacy Kapitánynak meg kellett volna jelennie a temetésen. 91,7 milliót hozott a film három nap alatt, viszont azt sajnálom, hogy kárörvendés van külföldön, hogy nem nyomta le a Kapitány első hétvégés bevételét. Kint úgy csinálnak mintha minden ami a Marvel Studiostól jön az aranyat ér. Pedig a Thor 2 messze nem volt olyan jó mint amilyennek beállítják. Nem értem mire jó ez a rivalizálás, nem annak kéne örülnünk, hogy ilyen minőségi adaptációkat kapunk?  Nagyon sajnálom, hogy ez a Pókember széria nem fogja megkapni azt az elismerést amit megérdemelne. Ez a 2. rész felmosta velem a padlót minden szempontból. Szerintem zseniális, hogy Harry és Norman kapcsolatát egyetlen jelenetben rendesen tudták érzékeltetni. Az is nagyon tetszett, hogy a Time Square bunyó végén utaltak az Amazing Spider-Man # 9-re a tűzoltócsővel. Szerintem Norman nem halt meg. Túl egyszerű lenne.
A kalapos fickó nevét és Piercenek értettem, de lehet, hogy álnév. A film összbevétele egyébként 369 millió dollár.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6735 Dátum: 2014. május 06. - 09:51:23 »
Hopp-hopp, a betörő mellett még egy vmit hiányoltam... Flasht.... ő is tök jó lett az előző részben, vártam volna, hogy szerepeljen még egy kicsit...  :headscratch:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6736 Dátum: 2014. május 06. - 10:07:53 »
Tök jó? Elfelejted az a tátongó lyukat a forgatókönyvben, hogy mitől lettek a film végén világi nagy haverok.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6737 Dátum: 2014. május 06. - 10:14:44 »
Voltál te is gyerek nem? Simán belefért, hogy egyik héten sz*rrá verjük egymást, másik héten világi nagy haverok vagyunk, aztán rá egy hétre megint sz*rrá verjük egymást.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6738 Dátum: 2014. május 06. - 10:43:07 »
Biztos fura vagyok, de ha engem egyszer valaki szarrá vert, azzal többet nem haverkodok :)
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6739 Dátum: 2014. május 06. - 12:01:51 »
Ok, és azt te láttad, hogy miután Ben bá meghalt Flash próbált Peter felé nyitni? Valszeg együtt érzet vele, nem könnyű elveszteni valakit...