Nos, végre beléphettem ebbe a topicba is.

Tegnap megnéztem végre és, ahogy kijöttem a moziból, újra vissza akartam menni. Napokig tudnám nézni.
Lényegében mindent leírtatok róla (az utóbbi órát visszaolvasással töltöttem), úgyhogy csak pár dolgot írnék.
Kis érdekesség a film készítéséről:
A forgatás során szigorúan betartották a fenntarthatóságot előmozdító szabályokat, és ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy csökkenjen a film ökológiai lábnyoma.
Ez nagyon szuper, lám mi mindent lehet elérni, ha az ember odafigyel ilyen dolgokra. Mintha a Hihetetlen Hulk forgatásánál is hasonló módon jártak volna el.
A filmről:
Elszomorítanak az abszolúte nem fair elvárások, amivel sokan a filmet kezelik. Ilyen formán
semmi sem lesz jó az embereknek, de igaz is, hogy ha valamit NEM akar valaki szeretni, azt nem fogja, akárhogy is csinálnák azt.
Szerintem (is) a tökéletes Pókember filmet láthattuk. Nem volt túldramatizálva, nem erőltették rá a 'ÉS MOST MINDENNEK VÉGE LEHET JAJ MI LESZ' hangulatot, amit a többi filmekben szívesen szerettek alkalmazni, úgy kezelték (Gwen és Peter) a feladatokat, mint, ahogy a képregényben is, feladatok, amiket meg kell oldani - hogyan oldjuk meg? így? na, oké, hajrá!. Dicséretes volt, hogy bevonták Gwent is a Póki életébe és VÉGRE egy mainstream film, ahol a női szereplő kimondja, hogy helyette nem kell más döntsön, mert képes megtenni ezt ő maga.
Electro is tökéletes volt. Úgy valósították meg, ahogy meg kell egy ilyen B listás bűnözőt, veszélyes, igen, de nem eget rengető, világvéget idéző. Bónusz pontok, hogy
Harry játszmáját játszotta, ezért is meglep, hogy mindenki szidja, hogy Max mennyire nem volt grandiózus (Nem kell mindenkinek Galactus lenni

)
Gwen halálára meg nem lehetett felkészülni. Most is forog a gyomrom, ha felidézem.
Nem gondoltam volna, hogy meglépik. Stacy kapitány megjelenései meg súllyal teliek voltak, miért nem hagyta, hogy
elmenjen oxfordba, bakker.... Annál nagyobb
a halál terhe Peteren, értem, de, akkor is, fájdalmas volt nézni.
Rhinóval kapcsolatban is mindenki sír, de esküszöm, látta valaki rajzfilmben, olvasta valaki képregényben? Jó volt záróakkordként és kész, nekem tuti nem hiányzott több sztereotípiás orosz egy konzervben.
Harry meg vitte az egészet, erős színészi játékok voltak és ís még így is sikerült Dehaannak felülkerekednie. Imádom, nagyon várom, hogy milyen lesz a továbbiakban, Manóként.
10/10, would see again (alig várom a dvdt!).

Szerk.: És figyelte azt valaki, hogy SOHA nem került le a maszk róla csaták alatt? EZT NEKTEK, trilógia fanok!