Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949375 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #6780 Dátum: 2014. május 12. - 12:17:32 »
Nem az új eredet a baj, hanem az új Peter Parker.

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? ;D Tény,hogy én sem érzem 100%-os PP-nek Garfield-ot,de magam részéről pl azért nem,mert én a Bagley éra Parker-ét akarom látni filmen, aki vagány,stílusos és látszik rajta,hogy már nem egy kis tini suhanc ;)
Viszont Andrew minőségi alakítást nyújt, és totál PP-s a fizimiskája ami meg ugye sokak számára (köztük én is) már bőven elég! És ne felejtsük el,hogy ez nem egy komplex karakter hanem egy átlagos fiatal srác aki hirtelen lett szuperhős :) Erre a feladatra meg untig elég lesz Garfield is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6781 Dátum: 2014. május 12. - 13:51:14 »
Félreértetted. Nem Garfielddel van baj, hanem egy újabb rebootnál egy újabb PP-rel.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6782 Dátum: 2014. május 12. - 15:17:50 »
Ez ellen meg sajnos nem tehetünk semmit (na, jó max bojkottáljuk a filmet és nem nézzük meg moziba xD ). Ha továbbra is ez lesz a tendencia,hogy minden széria után reboot, akkor valószínű elég nagy sz*rba fognak kerülni!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6783 Dátum: 2014. május 12. - 20:30:03 »
Már nem azért (nem követem napi szinten nyomon a történéseket) de mióta van szó újabb rebootról?
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6784 Dátum: 2014. május 12. - 20:48:31 »
Félreértetted. Nem Garfielddel van baj, hanem egy újabb rebootnál egy újabb PP-rel.

Raimi PP-jét mégse folytathatták, a béna, ügyetlen, fejlődni nem képes, lenyalt kis frizurájával, meg a kis mocijával. ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6785 Dátum: 2014. május 14. - 13:24:09 »
Nos, végre beléphettem ebbe a topicba is.  :lol: Tegnap megnéztem végre és, ahogy kijöttem a moziból, újra vissza akartam menni. Napokig tudnám nézni.

Lényegében mindent leírtatok róla (az utóbbi órát visszaolvasással töltöttem), úgyhogy csak pár dolgot írnék.

Kis érdekesség a film készítéséről:
A forgatás során szigorúan betartották a fenntarthatóságot előmozdító szabályokat, és ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy csökkenjen a film ökológiai lábnyoma.

Ez nagyon szuper, lám mi mindent lehet elérni, ha az ember odafigyel ilyen dolgokra. Mintha a Hihetetlen Hulk forgatásánál is hasonló módon jártak volna el.

A filmről:
Elszomorítanak az abszolúte nem fair elvárások, amivel sokan a filmet kezelik. Ilyen formán semmi sem lesz jó az embereknek, de igaz is, hogy ha valamit NEM akar valaki szeretni, azt nem fogja, akárhogy is csinálnák azt.

Szerintem (is) a tökéletes Pókember filmet láthattuk. Nem volt túldramatizálva, nem erőltették rá a 'ÉS MOST MINDENNEK VÉGE LEHET JAJ MI LESZ' hangulatot, amit a többi filmekben szívesen szerettek alkalmazni, úgy kezelték (Gwen és Peter) a feladatokat, mint, ahogy a képregényben is, feladatok, amiket meg kell oldani - hogyan oldjuk meg? így? na, oké, hajrá!. Dicséretes volt, hogy bevonták Gwent is a Póki életébe és VÉGRE egy mainstream film, ahol a női szereplő kimondja, hogy helyette nem kell más döntsön, mert képes megtenni ezt ő maga.

Electro is tökéletes volt. Úgy valósították meg, ahogy meg kell egy ilyen B listás bűnözőt, veszélyes, igen, de nem eget rengető, világvéget idéző. Bónusz pontok, hogy Harry játszmáját játszotta, ezért is meglep, hogy mindenki szidja, hogy Max mennyire nem volt grandiózus (Nem kell mindenkinek Galactus lenni  :roll: )

Gwen halálára meg nem lehetett felkészülni. Most is forog a gyomrom, ha felidézem. Nem gondoltam volna, hogy meglépik. Stacy kapitány megjelenései meg súllyal teliek voltak, miért nem hagyta, hogy elmenjen oxfordba, bakker.... Annál nagyobb a halál terhe Peteren, értem, de, akkor is, fájdalmas volt nézni.

Rhinóval kapcsolatban is mindenki sír, de esküszöm, látta valaki rajzfilmben, olvasta valaki képregényben? Jó volt záróakkordként és kész, nekem tuti nem hiányzott több sztereotípiás orosz egy konzervben.

Harry meg vitte az egészet, erős színészi játékok voltak és ís még így is sikerült Dehaannak felülkerekednie. Imádom, nagyon várom, hogy milyen lesz a továbbiakban, Manóként.

10/10, would see again (alig várom a dvdt!).  :D

Szerk.: És figyelte azt valaki, hogy SOHA nem került le a maszk róla csaták alatt? EZT NEKTEK, trilógia fanok!  :lol: :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 14. - 13:27:07 írta Szilánkmentes »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6786 Dátum: 2014. május 14. - 13:39:47 »

Szerk.: És figyelte azt valaki, hogy SOHA nem került le a maszk róla csaták alatt? EZT NEKTEK, trilógia fanok!  :lol: :lol:
Egen, ezt épp akartam írni a múlt nap, csak előtte még egyszer jó lett volna megnézni, de én is úgy emlékszem, hogy ezúttal feleslegesen télleg nem vette le a maszkot  :D :spidey:
sztem pölö Raiminél, tuti lekerült volna, miután elpáholta Electrot és Gwenhez indult volna...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6787 Dátum: 2014. május 14. - 13:43:49 »

Egen, ezt épp akartam írni a múlt nap, csak előtte még egyszer jó lett volna megnézni, de én is úgy emlékszem, hogy ezúttal feleslegesen télleg nem vette le a maszkot  :D :spidey:
sztem pölö Raiminél, tuti lekerült volna, miután elpáholta Electrot és Gwenhez indult volna...  :hehe:

Raiminél már a teherautós jelenetnél is csak a negyede maradt volna meg a maszknak.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6788 Dátum: 2014. május 14. - 13:49:53 »
Szilánkmentes: az a baj, hogy a reklámkampánnyal rendesen át lettünk vágva. Én legalább akkora fináléra számítottam volna, mint a Pók 3-nál, azt vártam, hogy lesz egy baromi nagy csetepaté 3 az 1 ellen. Arra meg álmomban nem gondoltam volna, hogy a Rinóból csak egy kis cameoszereplő lesz.
Így végiggondolva az összes Pók filmet, még mindig a Pók 3 fináléja volt a leglátványosabb szerintem. 

És figyelte azt valaki, hogy SOHA nem került le a maszk róla csaták alatt? EZT NEKTEK, trilógia fanok!  :lol: :lol:
:lol: És még amerikai zászlót se nagyon toltak a képünkbe, ha jól emlékszem. :D De azért a Manó elég könnyen rájött, hogy kicsoda Pókember. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6789 Dátum: 2014. május 14. - 13:56:05 »
Én azon csodálkozom, hogy miért nem jött rá, az első találkozásnál. De azzal magyaráztam, hogy biztos be volt b*szva.  :lol:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6790 Dátum: 2014. május 14. - 13:59:00 »
Szerintem meg jó volt az a pillanat. Amolyan 'hogy nem jöttem rá eddig' arcot vágott.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6791 Dátum: 2014. május 14. - 14:08:10 »
Webb egy csomószor elmondta, hogy Rhino csak pár percet lesz a filmben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6792 Dátum: 2014. május 14. - 15:30:57 »
Jaja, és ahogy telt múlt az idő, Rinó sehol, beugrott a trailert lezáró kép, akkor már biztos voltam abban, hogy az a legvégén lesz. Én nem bántam, sztem poén volt, kb mint Mandarin, elég volt abból a karakterből annyi  :hehe:
Inkább így utólag belegondolva, lehet harry-t kapkodták el, de végülis nagyon gyógyulni akart, ...

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6793 Dátum: 2014. május 17. - 00:03:52 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6794 Dátum: 2014. május 17. - 20:42:58 »
Miért, most legalább jó volt Peter frizurája. .D

BuB

• Pókfej
« Válasz #6795 Dátum: 2014. május 19. - 12:18:26 »
Uhhh, ez naaagyon kínos...    :uhoh:
A csodálatos Pókember 2 

Cím            Hétvégi bevétel       Eddigi bevétel     Változás %-ban      Büdzsé

Tasm 2               16,80                172,17             - 52,7                     255

Bazz, ilyen még nem volt, hogy a saját hazájában nemhozná vissza a gyártási költségeket...
nagyon sajnálom, mer nekem ez volt eddig a legPókoabb cucc, furi, hogy a közönség meg, a fanok odakint nem kajálják... nem tom mi lehet vele a baj, ami nekik nem jön be...
Valahogy nem lepődnék meg, ha vagy tolnák a 3. részt, vagy repülne Web a rendezéstől...  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6796 Dátum: 2014. május 19. - 12:35:06 »
Én 230-ról tudok, mint gyártási költség, de még azt sem fogja behozni. Tényleg elég szomorú, szerintem is a legjobb rész volt eddig. Webb biztosan megy emiatt, de persze majd visszahívják Raimit.   :twisted:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6797 Dátum: 2014. május 19. - 12:51:35 »
Ja, nekem is ez jutott eszembe, az mekkora blamázs lenne...
ő meg visszahozná Tóbit  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6798 Dátum: 2014. május 19. - 12:59:12 »
Ezzel biztosan nem leszek itt népszerű,de én titkon azért örülök,hogy a közönség csalódott. Elvégre ez a második Pók franchise és sokat nem tud felmutatni vagy hozzátenni az élményhez mint az előző széria! Jó, oké most van egy normális kinézetű PP és mellé egy tüneményes Gwen,de ez még mindig nem elég a tuti sikerhez szerintem...
Továbbra is bagatell és csordultig van sztereotípiákkal maga a második rész többek közt pl. lúzer,kapafogú ápolatlan külsejű tudós valamint a kopasz és agresszív susogómelegítős ruszki :roll: Lehet nem emiatt zakózott,de nálam ez egy roppant fájó pont,hogy már-már Schumacher-i mélységekig süllyedt a film, legalábbis ellenségek terén. Harry jelenlegi változata tetszett,de ő meg túl keveset szerepelt.

Szóval egy időre nem ártana jegelni minden olyan képregény adaptációt amikből 3 filmnél többet nem lehet kihozni, vagy ha mégis akkor a végeredmény pocsék lesz. Ez nekünk rajongóknak is jól jönne,mert akkor talán észbe kapnának a stúdiók és más módszerekkel nyúlnának hozzá ezekhez a karakterekhez.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6799 Dátum: 2014. május 19. - 13:48:03 »
Webb biztosan megy emiatt, de persze majd visszahívják Raimit.   :twisted:
Nem gondoltam volna hogy ezt fogom mondani, de inkább Raimi mint Webb... :roll: De szerintem nem lesz akkora szerencsénk, hogy Webbet elküldjék, tuti megkapja még a 3. részt szvsz.

Mondjuk az elég nagy blama lenne a Sony-nak, ha Raimit kéne visszahívni, szerintem nem merik meglépni, inkább valami újabb titánt keresnek a rendezői székbe. Mondjuk ott van példának Bryan Singer, aki visszakapta a franchise-t, szóval nem lenne példa nélküli, ha Raimi visszaülhetne a székbe... De lehet, hogy már Raimi sem vállalná. (Szerintem ő most rohadtul röhög a markába. :hehe: )

De olyat például el tudnék képzelni, hogy új rendező + Raimit visszahívnák producernek.

(Amúgy kiváncsi lennék rá, hogy ha Raimi kerülne vissza a székbe, hogy folytatná a sztorit a jelenlegi színészgárdával. :D )

Idézetet írta: BuB
nem tom mi lehet vele a baj, ami nekik nem jön be...
Szerintem a megtévesztő reklámkampány lehetett az oka + a gyenge főellenségek meg a képregénytől túlságosan eltérő sztori.

Ezzel biztosan nem leszek itt népszerű,de én titkon azért örülök,hogy a közönség csalódott. Elvégre ez a második Pók franchise és sokat nem tud felmutatni vagy hozzátenni az élményhez mint az előző széria! Jó, oké most van egy normális kinézetű PP és mellé egy tüneményes Gwen,de ez még mindig nem elég a tuti sikerhez szerintem...
Ja, ha az ellenfelek szarok... Raimi sokkal jobban értett a Pók-ellenségekhez, márpedig a film sikerét nagyban befolyásolja, hogy mennyire találják el a rosszfiúkat benne.
Tény, hogy voltak pozitívumai is a Webb-filmeknek (sikerült összehoznia minden idők legjobb pókruháját - kár, hogy az ő nevéhez fűződik minden idők legszarabb pókrucija is :hehe: ), Gwen nagyon jó volt, Peter alkatilag jó volt, de a lazasága már nem tetszett, Pókember pókosabb lett, mint valaha, de a szuperbűnözők meg közepesek vagy ratyik lettek... Igazából, ha az összképet nézem, semmivel nem érzem jobbnak az ASM 2-t, mint bármelyik másik Pók filmet. Egyébként szerintem a Zöld Manót és Gwen halálát ugyanúgy elszabták, mint Raimiék Venomot a Pók 3-ban.

Lehet szeretni vagy nem szeretni Raimi filmjeit, annak is voltak hibái, de az a helyzet, hogy ha megnézem a régi trilógiát, akkor süt róla, hogy egy olyan rendező készítette, aki tényleg szereti Pókember, szereti a mellékkaraktereket, elhiszem, hogy ő tényleg rajongó, és nem csak bekamuzzza magáról egy interjú kedvéért.

Ezzel szemben Webb nekem olyan, mint egy eminens kisdiák, aki jól akarja megírni a háziját, de annyira az 5-ösre hajt, hogy rágörcsöl, túlerőlteti, és ez meglátszik a végeredményen is. Nem érti meg igazán a karaktereket, nem hozza ki belőlük a 100%-ot.

Amúgy Raimi visszatérésének lenne még egy előnye: visszatérhetne Jameson is. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.