Megpróbálják visszaédesgetni Sam Rami-t a franchise-hoz, örülnének, ha újabb filmet rendezne, de már azzal is ki lennének békülve, ha a produceri teendőket bevállalná.
Hát ez oltári!

Gondoltam rá, hogy mekkora poén lenne, ha Raimit visszahívnák, de ezek szerint tényleg megtörténhet.

Mondjuk én sem bánnám, ha visszajönne, mert nem tetszik az új irányvonal. Persze vannak erényei is az új szériának, amiket át lehetne emelni a kövi filmbe. Viszont a Sinister Six és Venom spin-offokat hanyagolni kéne, és helyette egy új Pókember filmbe kéne beledolgozni ezeket.
ha most olyan szabad kezet adnak neki, mint a 3-nál... attól mentsen meg az ég...
Szerintem a rendezői széket csak úgy vállalná, ha szabad kezet kaphatna, ami 3 Pókfilm után jogos is. De az, hogy szabad kezet kap, nem jelenti azt, hogy ne kaphatna egy jó forgatókönyvírót a keze alá.

De egyébként lehet, hogy az is elég lenne, ha producerként egyengetné a franchise-t.
Miért hiszi minden egyes nyomorék filmstúdió,hogyha visszahívják a franchise legelső rendezőjét akkor majd minden megoldódik?
Talán mert az első rendező jobb volt, mint az utódja?

Mellesleg elég kockázatos vállalkozás kipróbálni egy új rendezőt, mert itt 200 milliós filmekről van szó, marhára nem mindegy, hogy kit választanak a feladatra... Teljesen érthető, hogy a stúdió próbál biztosra menni, és inkább visszanyúlnak ahhoz, aki már nem is egyszer bizonyított.
Singer meg zseniális munkát végzett, kifésülte a katyvaszt és teljesen rebootolta a franchise-t, olyan alapot teremtve, amire simán rá lehet építeni egy új trilógiát.
Doug Belgrad elnök fontolóra vette, hogy egy teljesen új trilógiát hozzanak tető alá
Ezt viszont nagyon nem kéne. Egy újabb Pók-rebootból irgalmatlan nagy bukás lehet, és végleg lejárathatják a franchise-t.