Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949106 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #6980 Dátum: 2014. december 02. - 14:25:21 »
Én végig izgultam.  :D
;D ;D Ki az az állat, aki ezért feltöltött valahova egy két és fél órás videót?  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #6981 Dátum: 2014. december 02. - 15:21:40 »
http://robot6.comicbookresources.com/2014/12/with-great-parody-comes-uncle-ben-the-movie/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Egy izgalmas spin-off mozi!Én végig izgultam.  :D

Vártam egy stáblista utáni jelenetet, de ennyi izgalom mellett nem kaphat meg mindent az ember  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6982 Dátum: 2014. december 02. - 15:25:18 »
Én végig izgultam.  :D
;D ;D Ki az az állat, aki ezért feltöltött valahova egy két és fél órás videót?  ;D

Na és az az állat ki,aki feltölt egy 10 órás Haddaway-What is love videót, a la Diszkópatkányok módra?  :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6983 Dátum: 2014. december 02. - 15:30:13 »

Jobb, mint a Transformers! :oh: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6984 Dátum: 2014. december 02. - 15:32:15 »

Jobb, mint a Transformers! :oh: :lol:

Egy nem is vitás!  :D
Azt nem nehéz überelni.   :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6985 Dátum: 2014. december 10. - 11:56:27 »
Jóóóó éég, ez nagyon szánalmas...  :roll:

http://filmdroid.hu/2014/12/tenyleg-bajban-van-pokember-franchise/

Alaposan rájár a rúd a Sony-ra. Hackerek fontos adatokat nyúltak le a stúdiótól. Ki állhat a „betörés” mögött? Egyesek szerint Észak-Korea így áll bosszút a Seth Rogen nevével fémjelzett The Intervew miatt. Mindenesetre tény, hogy komoly károkat szenvedett el a Sony, hiszen néhány filmen kívül fontos információk és a levelezések egy része is kikerült a világhálóra.

Eddig is sejthető volt, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a Pókember franchise-zal. Hiába szajkózták, hogy tele vannak ötlettel, a reboot folytatásáért nem lelkesedett túlzottan a nép. A harmadik felvonást 2018-ra tolták el, inkább a Sinister Six-re fókuszálnak, illetve Venommal szintén akarnak kezdeni valamit. Volt jó néhány pletyka, ezek közül csupán azt cáfolták meg, hogy May néni különálló filmet fog kapni.

A hackerek olyan adatokat tudtak megszerezni, amely megerősíti a gyanút, hogy a Sony-nál valóban nagy bajban van a franchise. A Wall Street Journal cikkéből kiderül, hogy a stúdió és a Marvel komoly pokemberciwiltárgyalásokat folytattak. Doug Belgrad elnök fontolóra vette, hogy egy teljesen új trilógiát hozzanak tető alá, amelyet a Marvel készített volna, ha a kreatív kontrollt továbbra is ők gyakorolhatnák. Illetve Amy Pascal, a stúdió másik fejese elgondolkodott rajta, hogy belemenjenek-e abba,  hogy Pókember felbukkanjon az Amerika Kapitány 3-ban, a Captain America: Civil War-ban. A képregény központi szerep jut a Hálószövőnek, aki előbb Vasember oldalán harcol, majd átáll a másik oldalra.

Végül a megbeszélések nem zárultak eredményesen. Ne számítson senki rá, hogy a kék-piros kosztümös hős behálóhintázik a Bosszúállók főhadiszállására. A Sony inkább a saját útját járná. Megpróbálják visszaédesgetni Sam Rami-t a franchise-hoz, örülnének, ha újabb filmet rendezne, de már azzal is ki lennének békülve, ha a produceri teendőket bevállalná.

A tervezőasztalon pihen egy animációs Pókember vígjáték, a fejesek Chris Millert és Phil Lordot szeretnék megnyerni producernek. Hiszen a duó mögött eddig csak sikerek sorakoznak, nem nyúltak még mellé.

Egyrészt, én ezt a levelezés hackerest nem is igazán veszi be a gyomrom... de hogy most megint visszaakarják hívni Raimit... ne már....  :-\ bajom nincs az öreggel, (vagyis de...  :hehe:), mert az ellenfeleket tök jól hozta, de ha most olyan szabad kezet adnak neki, mint a  3-nál... attól mentsen meg az ég...
Az meg, hogy megint nem jutottak dűlőre a Marvlellel... pfff... volt olyan, aki bevette, hogy egyáltalán komolyan elgondolkoztak ezen? Az egész csak reklám miatt volt, mert pont akkor jött ki a Blue Ray... kellette  hírverés...  :roll: eh...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6986 Dátum: 2014. december 10. - 12:42:58 »
Há, én örülök Raiminek. :) Mindenesetre megértem a döntést, hisz az ő filmjei a mostaniaknak épp a dupláját hozták. Nyilván nem egyedül az ő érdeme, viszont ha megkapja, tényleg szabad kezet kap. Talán tanul a 3. rész hibájából, és nem tesz bele olyat, akihez nem ért.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6987 Dátum: 2014. december 10. - 12:57:46 »
Miért hiszi minden egyes nyomorék filmstúdió,hogyha visszahívják a franchise legelső rendezőjét akkor majd minden megoldódik? Ugyanezt csinálták az X-men-nél ahol Singer-t édesgették vissza, mert logikus ha az első 2 rész kasszasiker volt akkor majd a további filmek is azok lesznek :roll: Mondjuk a DoFP szépen teljesített,de maga a film szerintem inkább volt csapnivaló mint értékelhető! Viszont ugyanez nem mondható el Raimi-ről, mivel az ő irányítása alatt egy irritáló és gagyi retro Pókot kaptunk a 2000-es évek elején. A harmadik részről meg ne is beszéljünk ami sokkal szörnyűbb volt mint az X3 (bár azt nem Singer rendezte,de értitek a párhuzamot)
Nem igaz,hogy nem tudnak valami épkézláb direktort találni a project élére, plusz fel kéne venni képregényszakértőket is és akkor talán összehoznának egy viszonylag frankó filmet...
Vagy felvehetnének engem mint képregényes tanácsadó és feleannyit kérnék ezért a melóért mint az állítólagos "szakemberek". A nyakamat merném rátenni,hogy jobb munkát végeznék náluk :drying:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6988 Dátum: 2014. december 10. - 14:23:17 »
Milyen ironikus, hogy a Marvelnek már van saját filmstúdiója is, egy kézben van sok sztori és minőségi filmeket csinálnak, filmes univerzumot építenek, de pont a Pókember nem az övék. A viálg leghíresebb szuperhősével nem rendelkezhetnek, pedig az övék.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6989 Dátum: 2014. december 10. - 14:54:13 »
Sin, ellentmondasz saját magadnak. Akarnak szakértő rendezőt, ezért hívják vissza Raimit. Lehet, hogy nem tetszett neked, amit csinált, de hogy hozzáértő, azt szerintem senki sem vitathatja.
Különben ja, az X-nél is bevált. Visszahívták Singert, jó lett.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6990 Dátum: 2014. december 10. - 15:18:05 »
Én úgy emlékszem Raimi-t nagyon sokan szidták a Pók trilógiáért (lásd internet mémgyár) és pont ezért tartom abszurdnak,hogy megint az ő nevével akarják eladni a Pókembert, holott egyszer már alaposan beégett ezzel. Ez többek közt ugye a fertelmes 3-ik résznek köszönhető! Most meg ott tartunk,hogy megint szabad kezet akarnak neki adni, mert azt hiszik ezzel megütik a főnyereményt a stúdiónál :stupid: Pedig a nép már rég unja PP kalandjait és kétlem,hogy egy újabb reboot jót tenne a franchise-nak...
Nincs mese vissza kell adni a Marvel-nek és beismerni a saját hiányosságaikat! De mint azt tudjuk a stúdiónál is hasonló mentalitású emberek dolgoznak mint a Magyar parlamentben és addig fogják bizonygatni az igazukat míg szép lassan be nem csődölnek :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6991 Dátum: 2014. december 10. - 15:19:35 »
Megpróbálják visszaédesgetni Sam Rami-t a franchise-hoz, örülnének, ha újabb filmet rendezne, de már azzal is ki lennének békülve, ha a produceri teendőket bevállalná.
Hát ez oltári! ;D Gondoltam rá, hogy mekkora poén lenne, ha Raimit visszahívnák, de ezek szerint tényleg megtörténhet. :lol: Mondjuk én sem bánnám, ha visszajönne, mert nem tetszik az új irányvonal. Persze vannak erényei is az új szériának, amiket át lehetne emelni a kövi filmbe. Viszont a Sinister Six és Venom spin-offokat hanyagolni kéne, és helyette egy új Pókember filmbe kéne beledolgozni ezeket.

Idézet
ha most olyan szabad kezet adnak neki, mint a  3-nál... attól mentsen meg az ég...
Szerintem a rendezői széket csak úgy vállalná, ha szabad kezet kaphatna, ami 3 Pókfilm után jogos is. De az, hogy szabad kezet kap, nem jelenti azt, hogy ne kaphatna egy jó forgatókönyvírót a keze alá. ;)
De egyébként lehet, hogy az is elég lenne, ha producerként egyengetné a franchise-t.

Miért hiszi minden egyes nyomorék filmstúdió,hogyha visszahívják a franchise legelső rendezőjét akkor majd minden megoldódik?
Talán mert az első rendező jobb volt, mint az utódja? :hehe: Mellesleg elég kockázatos vállalkozás kipróbálni egy új rendezőt, mert itt 200 milliós filmekről van szó, marhára nem mindegy, hogy kit választanak a feladatra... Teljesen érthető, hogy a stúdió próbál biztosra menni, és inkább visszanyúlnak ahhoz, aki már nem is egyszer bizonyított.
Singer meg zseniális munkát végzett, kifésülte a katyvaszt és teljesen rebootolta a franchise-t, olyan alapot teremtve, amire simán rá lehet építeni egy új trilógiát.

Idézet
Doug Belgrad elnök fontolóra vette, hogy egy teljesen új trilógiát hozzanak tető alá
Ezt viszont nagyon nem kéne. Egy újabb Pók-rebootból irgalmatlan nagy bukás lehet, és végleg lejárathatják a franchise-t.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6992 Dátum: 2014. december 10. - 15:23:23 »
Sokan anyáztak rá, de csak a 3. részre, az első kettő "mindenkinek" tetszett. Legfeljebb Tobey arcberendezése ütötte ki a biztosítékot itt-ott. :)
Raimi nem égett be (főleg a stúdió szempontjából). Még a 3. rész is hozott hazai pályán majdnem fél milliárdot, amit ezek az újak még alulról sem szagoltak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6993 Dátum: 2014. december 10. - 15:31:58 »
Amúgy én megint csak azon gondolkozom, hogyha visszahívnák Samet az miért kéne, hogy automatikusan rebootot jelentsen. Könyörgöm ne legyen több reboot, meg trilógiázás.
Azért lett jó a pók 1-2 is, mert filmeket csináltak, nem trilógiát, meg sorozatot, meg univerzumot. Biztos voltak tervek meg irányok a folytatásokra, de nem erre koncentráltak elsősorban, hanem arra, hogy legyen egy jó film.
Miért tartunk folyton ott, hogy 2 óra manapság nem elég egy történet elmesélésére? Szép dolog az előre tervezés, de azért ne fél filmeket, felvezetéseket, meg eredettörténeteket kapjunk folyton.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6994 Dátum: 2014. december 10. - 15:39:00 »
Idézet
Talán mert az első rendező jobb volt, mint az utódja? :hehe: Mellesleg elég kockázatos vállalkozás kipróbálni egy új rendezőt, mert itt 200 milliós filmekről van szó, marhára nem mindegy, hogy kit választanak a feladatra... Teljesen érthető, hogy a stúdió próbál biztosra menni, és inkább visszanyúlnak ahhoz, aki már nem is egyszer bizonyított.
Singer meg zseniális munkát végzett, kifésülte a katyvaszt és teljesen rebootolta a franchise-t, olyan alapot teremtve, amire simán rá lehet építeni egy új trilógiát.

Mint mondtam Raimi bizonyítványát nem venném figyelembe, mert a trilógia amit letett az asztalra korántsem nevezhető korrektnek. Amúgy értem a stúdió logikáját és talán én is így tennék na,de Raimi-t bevonni a munkába egyrészt felesleges, másrészt a Pók 3-at elnézve én olyan távol tartanám ettől a sorozattól amilyen távol csak lehetséges! Anno egyébként mikor még nem számított Póki szakértőnek benne is csak meg kellett bíznia a kiadónak, szóval ilyen téren abszurdnak hat ez a "már bizonyított gondolkodásmód". Biztos vagyok benne,hogy akadna olyan versenyző aki teljesen értene a karakterhez,de ha a fejesek a régi bejáratott arcokat hozzák vissza akkor esély sem lesz egy normális Pókemberre :roll: Ja, és szerintem egyik rendező sem profiként kezdi, úgyhogy éppen emiatt kellene új arcokat keresni eme feladatra ^^
Singer legutóbbi X-Men felvonása meg finoman szólva sem tüntette el a katyvaszt hanem tovább gyarapította azt az időutazós történettel ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6995 Dátum: 2014. december 10. - 15:41:26 »
Raimi nem égett be (főleg a stúdió szempontjából). Még a 3. rész is hozott hazai pályán majdnem fél milliárdot, amit ezek az újak még alulról sem szagoltak.

Így van, az első 2 rész zajos siker volt, csak a harmadik csúszott félre kicsit, elég megosztó film lett, de sok pozitívuma volt annak is. És ami számomra fontos, hogy Raimi remekül eltalálta Póki ellenségeit, Venom kivételével baromi jók lettek. Az új széria főellenségei viszont erős jóindulattal közepesek.

Amúgy én megint csak azon gondolkozom, hogyha visszahívnák Samet az miért kéne, hogy automatikusan rebootot jelentsen.
Szerintem sem lesz reboot, Raimi sem akarna 0-ról kezdeni mindent...
Azon röhögnék, ha a Sony is kitalálna valami időutazásos trükköt (pl. Póki alkut köt Mephistóval), amivel visszacsinálnák az eddigi filmek történéseit. :lol:

másrészt a Pók 3-at elnézve én olyan távol tartanám ettől a sorozattól amilyen távol csak lehetséges! Anno egyébként mikor még nem számított Póki szakértőnek benne is csak meg kellett bíznia a kiadónak, szóval ilyen téren abszurdnak hat ez a "már bizonyított gondolkodásmód".
Mindenki hibázhat, és úgy fair, ha az összteljesítménye alapján itélünk meg valakit. Raimi csinált egy világhírű és anyagilag is iszonyat sikeres franchise-t, úgy, hogy abban az időszakban még nem teremtek minden bokorban képregényfilmek. A Pók 1 akkori sikere igencsak hozzájárult ahhoz, hogy most így el vagyunk kényeztetve képregényfilmekkel. ;) Úgyhogy Raimi igenis sokat tett le az asztalra.
Mellesleg ő már nem volt kezdő rendező, amikor felkérték a Pók 1-re.

Ja és még egy indok Raimi mellett: visszatérne Jameson is!!! ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 10. - 15:58:02 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6996 Dátum: 2014. december 10. - 15:47:02 »
Nem lenne hülyeség teljesen más irányokba is vinni a Pók történeteket.
Amúgy kövezzetek meg, de az előzményfilmes dolog nekem is rögtön eszembe jutott az Amazing Spider-man 2 után.
Tök olyan volt, mintha Norman már Zöld Manóként halt volna meg, ugye Peter is örökölte a Pók gént, mi lenne, ha csinálnának egy 60-as években játszódó igazi klasszikus Pókember filmet, amiben Richard a Pókember.
A rajongók nagy százalékánál persze kiverné a biztosítékot, de szerintem a Watchmennél is működött a retro hatás, érdekes lenne egy ilyen Pók film.
Gyürött autentikus rucikkal, meg igazi lila gatyás Zöld Manóval.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 10. - 16:11:05 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6997 Dátum: 2014. december 10. - 16:03:32 »
Tök olyan volt, mintha Norman már Zöld Manóként halt volna meg, ugye Peter is örökölte a Pók gént, mi lenne, ha csinálnának egy 60-as években játszódó igazi klasszikus Pókember filmet, amiben Richard a Pókember.
A rajongók nagy százalékánál persze kiverné a biztosítékot, de szerintem a Watchmennél is működött a retro haát, érdekes lenne egy ilyen Pók film.
Gyürött autentikus rucikkal, meg igazi lila gatyás Zöld Manóval.  ;D
Nemhogy kiverné a bisztosítékot, de egyenesen kib*szott nagy bukta lenne. ;D
Egyébként Peter nem a pók-gént örökölte, hanem a pókokba oltották bele a Parker génállományt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6998 Dátum: 2014. december 10. - 16:14:17 »
Jó lehet, igazad van, csak hangosan gondolkozom,akkor inkább legyen egy időutazó, vagy diemenzióközi Pókember, és abban a 60-as évek beli univerzum.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6999 Dátum: 2014. december 10. - 16:19:14 »

Ja és még egy indok Raimi mellett: visszatérne Jameson is!!! ;D
Én meg attól tartok, hogy ezzel visszatérne a néma Huszár Póki is...  :roll: :uhoh: Póki szófosásával nem nagyon tudott mit kezdeni, meg az örökös maszk lekapások... nem tom... lennének előnyei is, de hátrányai s... főleg, ha szabad kezet kap...
azt észrevettétek, hogy az új filmben egyszer se veszi le a maszkot P?  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL