Ez attól függ, hogy m,i lesz az alapkoncepció. De nem hinném, hogy ilyen reboot lenne, mint pl a Batman begins, folytatás lesz. A folytatásba meg simán lehetne Venom szerintem...plusz még valaki. Mert szó mi szó, korhatár ide vagy oda, én nagyokat pislogtam, ahoyg Venom elvileg meghalt...nagyon furcsa volt az egész. Ha meg egy kicsit keményebben vennék a kezükbe a dolgot, meglehetni csinálni Venomot nagyon félelmetesre, meg ilyesmi és akkor a karakterével is kezdhetnénke valamit, mert a 3. részben semmilyen volt. Persze megvan arra is az esély, hogy betezsik a 4. részbe és ugyanolyan semmilyen lesz, de azért erre kisebb az esély. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha már szerepeltették, akkor ne így legyen már vége szegénynek, ahogy a 3. részben. Mellé még simán jöhetne valaki...a Gyík, ő már úgyis fel volt vezetve. Vagy én a Skorpiót is nagyon szívesen látnám. Vagy valami technikai ellenfelet...
Meg ha rendbe akarják hozni a Pókember filmeket, akkor egy tök új ellenféllel, akinke be kell mutatni az eredetét sokal nehezebb elég időt koncentrálni Pókira, mint egy oylan ellenféllel, akinél m,ár nem kell bemutatni, hogy milyen volt azelőtt, hogy vált azzá, ami stb.