Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940507 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #280 Dátum: 2008. május 29. - 15:41:29 »
hát végülis annyiar nem rosssszzzz  :-\  :-[

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #281 Dátum: 2008. május 29. - 16:11:35 »
Bár talán fura ezt mondani róla, de szerintem kiöregedett MJ szerepéből. Persze a lent látott két sráchoz még így is túl jó lenne...  :drying:
Ben: mi bajod a Smallville-lel? Az egyetlen műsor, amit még nézek a tévében és nagyon jó.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #282 Dátum: 2008. május 29. - 16:39:31 »
Dushku tényleg nem lenne rossz, de én már megszoktam Dunst-ot, meg ezen a képen nem tetszik. :-[

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #283 Dátum: 2008. május 29. - 16:46:55 »
Ben: mi bajod a Smallville-lel? Az egyetlen műsor, amit még nézek a tévében és nagyon jó.

Még mindig ugyanaz amit egy hónapja már kifejtettem a TV Műsorok topicban. Pusztán a nézettség miatt bedobnak a történetbe olyan karaktereket, akikkel Clark-nak csak sokkal később, már Supermanként kellene talákoznia. Erre te felhoztad hogy ez egy alterverzum, de hát könyörgöm, ne, ismétlem ne akarja nekem senki bemesélni, hogy pl Luthor vagy Lois Lane később nem ismerik fel Clarkot Supermanként szemüveg nélkül amikor majd találkoznak vele. Meg az a rohadt sok amnézia és ájulás amit bevetnek mielőtt Clark használja a képességeit. Lana Lang és Luthor ebben a sorozatban Wolverine-t meghazudtoló képességekkel rendelkezik, ha ennyi lövés, falhozkenés, késelés és fejbevágás után még nem folyt ki az agya a fülén. A továbbiakért nézz vissza a fent említett topicba.  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #284 Dátum: 2008. május 29. - 16:50:27 »
Szerinted miért használ hajzselét? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #285 Dátum: 2008. május 29. - 16:54:49 »
Jaj Istenem... hát a hajzselé az oka. :o Én hülye meg azt hittem a szarukeretes szemüveg és a bamba vigyor. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #286 Dátum: 2008. május 30. - 16:36:42 »
hát igen elég tudatlan vagy Ben  ;D  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #287 Dátum: 2008. május 30. - 21:05:50 »
Erre te felhoztad hogy ez egy alterverzum, de hát könyörgöm, ne, ismétlem ne akarja nekem senki bemesélni, hogy pl Luthor vagy Lois Lane később nem ismerik fel Clarkot Supermanként szemüveg nélkül amikor majd találkoznak vele.
Elsősorban, mivel ez alterverzum, ki mondta, hogy később találkozni fognak?  :D  :nezze: Ebben a világban addig történik minden, amíg a sorozat megy.  ;) Másodsorban pedig, ez nem a Smallville hibája, hanem Supermané: ott elhiszed, hogy Lois Lane nem ismerte fel, miután ezerszer látta mindkettőt közelről is?  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #288 Dátum: 2008. május 30. - 22:21:19 »
Kicsit visszaolvastam... Hát elég gáz mindkét szinész, aki esélyes a főszerepre a következő Póki filmben... Egy érettebb, felnőttebb Petert vártam volna én is, ha már Maguire kilépett. Amúgy Raimi távozása mennyire biztos? Mert azért az első két Pókember film tök jó volt tőle, még ha a 3.-at el is rontotta picit. Ha a következő rendező nem fog ennyire érteni a póki képregényekhez, abból nagy szívás lehet. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #289 Dátum: 2008. május 30. - 23:20:58 »
Én is így gondolom. Raimi nagyon jól értett hozzá, csak írnia nem kellett volna. Az írást úgyis elvették tőle, szóval rendezőnek maradhatna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #290 Dátum: 2008. május 30. - 23:59:26 »
Szerintem is. De jó lenne ha valóban egy felnőttebb Pókival folytatná ő is.

Amúgy olvastam két felvetést: az egyik hogy miért nem volt tv-fiilmsorozat a Pókember. Gondolom azért mert technikailag túl drága lett volna ahhoz, hogy elég élethű legyen. Mondjuk ez egy jó kérdés hogy pl. a Smallville-hez is alkalmazott technikával mennyire lehetne élethűre csinálni...

A másik hogy animációs film formában folytassák a Póki filmeket: azután, hogy az élőszereplős mozifilmek ilyen jók lettek, szerintem senki sem várna animációs filmet. Nyilván a rajongók megnéznék, de tuti hogy jóval kisebb érdeklődés övezné.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #291 Dátum: 2008. május 31. - 09:41:29 »
Amúgy Raimi távozása mennyire biztos?

A legnagyobb gond, hogy még semmi sem biztos azon kívül, hogy a 4. és 5. rész egyszerre fog készülni, és a történetük is ugyanazt a szálat követi. Félinformációkkal bombáznak minden weboldalt, a Sony pedig nagyon csöndben van ezen a téren.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #292 Dátum: 2008. június 02. - 15:32:39 »
A Wizard magazin weboldala riportot csinált a Pók film új forgatókönyvírójával, aki annyi konkrétumot elárult, hogy lesz Venom a 4. részben.

Most nem tudom ennek örüljünk vagy se. Személy szerint az se lett volna baj ha kihagyják, azok után hogy a 3. részben nem dolgozták ki rendesen a karaktert.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #293 Dátum: 2008. június 02. - 15:34:24 »
Ez hivatalos? szerintem jónagy kacsa az egész. :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #294 Dátum: 2008. június 02. - 17:12:46 »
Én is annak gondoltam, de nagyon úgy tűnik hogy hivatalos. Szerintem inkább hozzák helyre legelejétől a Pókember filmeket, ne pedig egy nagyon bukta szagú folytatásba feccöljék az időt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #295 Dátum: 2008. június 02. - 18:05:02 »
Ez attól függ, hogy m,i lesz az alapkoncepció. De nem hinném, hogy ilyen reboot lenne, mint pl a Batman begins, folytatás lesz. A folytatásba meg simán lehetne Venom szerintem...plusz még valaki. Mert szó mi szó, korhatár ide vagy oda, én nagyokat pislogtam, ahoyg Venom elvileg meghalt...nagyon furcsa volt az egész. Ha meg egy kicsit keményebben vennék a kezükbe a dolgot, meglehetni csinálni Venomot nagyon félelmetesre, meg ilyesmi és akkor a karakterével is kezdhetnénke valamit, mert a 3. részben semmilyen volt. Persze megvan arra is az esély, hogy betezsik a 4. részbe és ugyanolyan semmilyen lesz, de azért erre kisebb az esély. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha már szerepeltették, akkor ne így legyen már vége szegénynek, ahogy a 3. részben. Mellé még simán jöhetne valaki...a Gyík, ő már úgyis fel volt vezetve. Vagy én a Skorpiót is nagyon szívesen látnám. Vagy valami technikai ellenfelet...
Meg ha rendbe akarják hozni a Pókember filmeket, akkor egy tök új ellenféllel, akinke be kell mutatni az eredetét sokal nehezebb elég időt koncentrálni Pókira, mint egy oylan ellenféllel, akinél m,ár nem kell bemutatni, hogy milyen volt azelőtt, hogy vált azzá, ami stb.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #296 Dátum: 2008. június 02. - 18:08:02 »
Ha ez igaz, akkor remélem, hogy találnak valami értelmes magyarázatot arra, hogy hogy jön vissza, vagy mi történt vele a háromban.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #297 Dátum: 2008. június 02. - 18:15:43 »
Gyorsan láthatatlanná vált és elhúzta a csíkot. :D Legalább anniyra hihetetlen volt számomra a halála, mint az hogy visszatér.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #298 Dátum: 2008. június 02. - 18:30:51 »
Hát nekem ebből és a húscafatok mellett kirajzolódó csontvázból az derül ki, hogy Brock már nemigen szedi össze magát a 4. részre.

http://www.geocities.com/daz_h1/Venom.pdf

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #299 Dátum: 2008. június 02. - 18:33:45 »
Az nem a holttest, csak éppen a röntgengép előtt áll, azért néz ki úgy, mintha szétrobbant volna. ;D