Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939426 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7340 Dátum: 2015. november 02. - 15:47:47 »
Hát lehet csak a külsőt kapja meg az Ultiból, kell vmi "drasztikus", hogy még jobban elkülönüljön az eddigiektől.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7341 Dátum: 2015. november 02. - 16:38:27 »
Ez annyira lesz Ultimate mint a Bosszúállók vagy az összes többi Marvel film. A Disney-nek amúgy is jó szokása megváltoztatni bizonyos dolgokat, lásd Ant-Man! Szerintem nem sok köze lesz az Ultimate-hez, max ilyen téren mint ez a 90-es éveket idéző haj stb...

Ami az új F4-t illeti, ott sem azzal volt a baj,hogy az Újvilágból merítettek hanem Trank és a stúdió agymenései :drying: Felhozhatnám példának a legutóbbi Pókember reboot-ot ami szintén az Ulti alapján készült és ugyanúgy bukta lett, mert a Sony is agyhalottakat foglalkoztat nem pedig filmes szakembereket ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7342 Dátum: 2015. november 02. - 21:03:33 »
Javítok: nem csak az volt a baj. De már ott elrontották az egészet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7343 Dátum: 2015. november 02. - 21:44:31 »
Javítok: nem csak az volt a baj. De már ott elrontották az egészet.

De mégis miért rosszabb az eredetinél? Csak mert más körülmények közt szerzik az erejüket még lehet ugyanolyan jó története mint a 60-as évek Fantasztikus Négyesének. Személy szerint nekem az N-Zónás baleset sokkal kreatívabbnak tűnt mint az unalomig csépelt űrutazás ahol szimplán csak kozmikus sugárzás éri őket! Nyilván nem mindenkinek áll jól a modernizálás éppen ezért minden tiszteletem Millar-nak és Bendis-nek,hogy képesek voltak ennyi évtized után is valami újat mutatni ;)
Sajnos a Fox-nak ez nem volt elég és szégyen szemre kiherélték az amúgy frappáns Ultimate eredetsztorit majd ez lett belőle...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7344 Dátum: 2015. november 02. - 22:08:05 »
Félreértesz: nem a 616 jobb mindenben az Ultinál. Az a ballépés a filmesek részéről, hogy az Ulti sorozatból próbáltak filmet csinálni. Nézd meg az Ulti F4 eladási adatait. "Senki" sem ismeri őket. Amikor jött egy F4 film a mozikba, és akik régen olvastak F4-et, azok beülnének rá, de azt látják, hogy ezek nem ugyanazok, és már nem érdekli őket. Nem lehet ilyen mozifilmet csinálni 20.000 lehetséges nézőnek. A nem képregényeseket pedig már ott elvesztették, hogy az új F4 mindenben más, mint a régi, amit már megismertek. Mintha most csinálnának egy Star Wars rebootot az Új reményből, de Luke 15 éves lenne, és Yoda nevelte volna fel, Han egy eszkimó lenne, akit a jégbolygón szednek fel, meg ilyenek. Te se néznéd meg.  :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7345 Dátum: 2015. november 02. - 22:12:14 »
Tom Holland ezt a képet posztolta az instagramján:
Miért gondolja bárki, hogy tudatos kampány és bármi köze van a Pókemberjhez. Ezrével posztolnak nárcisztikus emberek ilyen pózer képeket. Azért mert nekünk a Pókember miatt érdekes a srác, attól még neki van más aspektusa is a z életének.  :D

Teljesen jók a meglátásaid.  8)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7346 Dátum: 2015. november 03. - 17:35:58 »
De azt is le tudom képzelni, hogy ezt a fajta közösségi, követős, instagramos, twitteres fórumát is kihasználják a netnek a nagy cégek és a filmstúdió kampányának a része egy fürdőszobás szelfi.
Mindent el tudok képzelni  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7347 Dátum: 2015. november 03. - 18:02:49 »
Ott volt Jared Leto szelfi kampánya, ahol gyakorlatilag a Jézus haj és szakáll levágásától kezdve minden apró mozzanatot láthattunk a Jokerré válásról. És tuti, hogy ez a stúdió engedélyével történt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7348 Dátum: 2015. november 04. - 20:39:24 »
Szerintem is a kampány része a dolog.

Ha tényleg az Ulti lesz az alap, a közönség gyomra nem fog bevenni egy harmadik eredetsztorit. Az első kettő legalább még hasonlított egymásra.

Ha van egy kis eszük, akkor maximum flashbackekben fognak visszautalni az eredettörténetre. Erre utal az is, hogy nem a saját filmjében bukkan fel először az új Pókember. Úgyhogy remélem, hogy nem kell végigkínlódni még egy eredetsztorit. A kérdés az lesz, hogy fogadja majd a nép az új színészt. Szerintem legalább Garfieldet meg lehetett volna hagyni a régi stábból, hogy konzekvensebb legyen a dolog. Persze gondolom most megint el akarnak határolódni a korábbi filmektől...

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7349 Dátum: 2015. november 06. - 09:22:58 »
Hmhm, bár  fejre még mindig nem anynira szimpi a gyerek, de he, le kalappal előtte... nem semmi mutatványok... Tóbi tuti nem tudott ilyeneket, Garfield... hát passz, hogy ő csinált e vmit...

https://instagram.com/p/9texgkMdoL/

Bár ez mind szép és jó, azért kétlem, hogy majd engedik, hogy a film közben is csinálgassa ezeket, a producerek valszeg kitépnék a hajukat.  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7350 Dátum: 2015. november 06. - 18:06:39 »
Van előnye a fiatalságnak.  8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7351 Dátum: 2015. november 13. - 18:54:08 »
Ismételten egyet kell értsek minden mondatával!:

;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7352 Dátum: 2016. január 15. - 08:52:33 »
Hmhm, ide írom, lehet itt lenne a helye...
Szaal, egy új pulóver, ami az elmondások alapján az új ruhát vette alapul.

A jel nekem nagyon tetszik, végre képregényes Pók jel és nem az a csili vili féle...
Viszont, most annyi lesz az újítás ezen kívül, hogy a hálók ilyen össze-vissza lesznek? Azta...
Az tény, hogy ilyen mintával télleg sose láthattuk a jelmezt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7353 Dátum: 2016. január 15. - 10:27:29 »
Le se tagadhatnák,hogy az ASM 2-es jelmezt vették alapul a tervezésnél :D Mindazonáltal nekem bejön a hálóminta és a klasszikus, póklogó amire már vagy 15 éve várnak a Spidey fanok :DDD

BuB

• Pókfej
« Válasz #7354 Dátum: 2016. január 15. - 10:37:53 »
Jah, biza, bár a feje lehetne egy hangyányit kisebb, amúgy végre ez van, nagyon tetszik, ezt már hamarabb eltpm fogadni, hogy egy csóró Quenssi gyerek megtudta csinálni  ;D remélem a hátán is a klasszikus régi "duci" pók lesz.   :spidey:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7355 Dátum: 2016. január 15. - 11:20:17 »
Szerintem a klasszikus elülső logónak nem nagyon van karaktere. Ezért is terveztek egyet oda.
A hátsó klasszikus ducinak viszont van. Igaz olyan aranyos, de jól nézne ki.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7356 Dátum: 2016. január 15. - 11:46:16 »
Hát én nem nagyon örülök, hogy megint változtatnak, pont ettől féltem. Az ASM 2-ben megcsinálták végre a legjobb jelmezt, erre most megint újratervezik... :-\ De remélem, hogy ezúttal nem esnek át úgy a ló túloldalára, mint az ASM 1-ben.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7357 Dátum: 2016. január 15. - 12:16:25 »
Hááát, elnézve a jelet, meg a hálómintát, de, átesnek  ;D

Amúgy muszáj, mert csak egy rebúút, és teljesen elkell határolódni az előzőektől.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7358 Dátum: 2016. január 15. - 12:27:14 »
Feltéve ha követni akarják a több stúdió által jól bejáratott "hogyan csináljunk biztos bukta rebootokat" receptet. Úgyhogy remélem, hogy ahogy a stúdió eddig is tette a reboot filmjeivel (Hulk, Megtorló), most is elfelejtik ezt.
Mondjuk belegondolva talán pont az a kettő a stúdió két leggyengébb darabja.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 15. - 12:28:50 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7359 Dátum: 2016. január 15. - 13:09:35 »
Nem tudom láttátok-e már,de a kapucnis felsőnek hátulja is van amiről meglepő módon hiányzik a pókembléma. Nem vagyok egy konzervatív arc mint a többség, viszont anélkül olyan meztelennek tűnik számomra a jelmez... :roll: