Én a kép láttán elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen lehet egy átlagos queens-i gimnázium etnikai összetétele. A 2010-es népszámlálás alapján Queensben a következőképp alakul a rasszok aránya:
fehér: 39.7%
fekete: 19.1%
ázsiai: 22.9%
egyéb: 13.7%
kevert: 4.5%
spanyolajkú: 27.5%
Ez így szerintem egy kicsit árnyalja (pun not intended) a képet. Persze, lehetne azt mondani, hogy miért nem találtak ki új karaktereket a filmhez, de őszintén szólva szerintem Flash és Liz is olyan huszadrangú karakterek, akiknél sosem az volt a lényeg, hogy milyen a bőrük színe, hanem hogy az előbbi szívatta Petert, miközben rajongott Pókemberért, míg a másik meg tipikus jó csaj méhkirálynő. Flash esetében engem jobban zavar, hogy a srác korábbi szerepei alapján nem tudom kinézni belőle, hogy falhoz vágja Petert, vagy hogy bármiért is tartania kellene tőle (és az SDCC-s képek alapján nem úgy tűnik, hogy sokat változott), Liz viszont megmaradt jó csajnak, úgyhogy szerintem vele nem lesz gond. Ned ilyen drasztikus megváltoztatása (hawaii egyébként, nem ázsiai) már más kérdést, de persze lehet, hogy ő csak Ned Jr.

Lényeg a lényeg, ez a cast valószínűleg jobban visszaadja egy mai gimis osztály összetételét, mint egy majd' 60 évvel ezelőtti képregény. A kép beállítása viszont pocsék, Holland szabályosan világít a csoport közepén...
Viszont levetítettek egy trailert is, ami állítólag jó volt. Kíváncsi vagyok, mikor kerül fel a netre.