Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938794 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Pókember
« Válasz #7500 Dátum: 2016. július 25. - 08:58:16 »
Ezt a filmet se fogom megnézni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7501 Dátum: 2016. július 25. - 08:59:27 »
Diszkriminálnak a szőkékkel, hamarosan a szőke kék szeműek is felszólalnak a pol-korrektség jegyében. :lol:
Ezt a filmet se fogom megnézni.
Ebben eddig is közel biztos voltam, a 3. Pók reboot, elmehetnek a fenébe, ki a franc kiváncsi már erre...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7502 Dátum: 2016. július 25. - 09:04:54 »
Valahogy így.Unalmas már ez az orokos eredettorténetezes,foszereplo váltások es egyéb elmebaj.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #7503 Dátum: 2016. július 25. - 17:32:02 »
Egy valaki már az Ultimate Spider-Man rajzfilmsorozatban hasonlóan nézett ki, mint az új filmben fog.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7504 Dátum: 2016. július 25. - 18:17:09 »
Hát ez nagyon ultimate töpörtyűmen film lesz. :-\

Mondjuk vicces, hogy mindenki reménykedett abban, hogy a film visszakerül a Marvelhez, akkor biztos egy hitelesebb adaptációt kapunk, ehelyett jön a Pókember film, aminek az eddigiekhez képest a lehető legkevesebb köze lesz a képregényhez. :lol:
Oké, ott a pont. :lol: Beismerem, én is reménykedtem, de most már egyre inkább kételkedem. Baszki, a végén tényleg a Raimi-filmek maradnak a legjobb Pókember filmek, azok még nekünk valók. :lol:

Idézet
Így reménykedjetek az FF vagy az X-men visszakerülésében.
Az F4-et ennél jobban már nem tudják elrontani. Még Uwe Boll sem. :hehe: Bárki is fog F4 filmet csinálni valamikor, innen már csak felfelé vezet az út. ;D

Bakker, a kövér srác Ned Leeds? Most sajnos elképzeltem Vészmanóként, abban a narancs kezeslábasban...  :hehe:
:lol: Nyugi, majd az erőnövelő szer lefogyasztja. ;D Lesz belőle egy narancssárga Hulk.  :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7505 Dátum: 2016. július 25. - 18:47:59 »
Egy valaki már az Ultimate Spider-Man rajzfilmsorozatban hasonlóan nézett ki, mint az új filmben fog.
Spectacular, és ennek ellenére az egy nagyon is jó Liz Allen volt. ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7506 Dátum: 2016. július 25. - 18:56:39 »
A főbb karakterek, felül: Ned Leeds
Középen: Michelle Gonzalez, Peter Parker/Pókember, Flash Thompson
Alul: Liz Allan
KÉP

Oké, én felmondok... :stupid: :drying:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7507 Dátum: 2016. július 25. - 19:18:29 »
A főbb karakterek, felül: Ned Leeds
Középen: Michelle Gonzalez, Peter Parker/Pókember, Flash Thompson
Alul: Liz Allan

Phuhhhh.... Te-jó-attya-úr-is-te-he-heeen...
Pedig a Polgárháború után én még bizakodó voltam, mert a főszereplő srác kellemes meglepetés volt nekem. Abszolút kedvelhető, szerethető, vidám figura. De ez... az utóbbi 10-20 év legborzalmasabb castingjét láthatjuk hölgyeim és uraim...
Ned Leeds? Tényleg? Komolyan? Kooomolyan???  :-\
Flash? Jaaaj!
Liz Allan? Ehh...!
Legalább Michelle tűrhető kategória, bár nem értem miért tesznek jelentősebb szerepbe egy a képregényben elhanyagolható jelentőségű csajt. Elfogytak a nagy szerelmei Peternek? Nem. Vannak, lettek volna még.
Ráadásul ezt a polkorr castinget... szerencsétlen főszereplő fehérlik ki a sötétek közül csak. Ez ultragáz.
Ha fizetnének se nézném meg így. Mindegy, elfogadom, hogy már kinőttem ebből, ez már nem nekem készül. Bár hatalmas csalódás, és minusz pontok a Marvelnek, hogy kreatív tanácsadóként ezt tették a legnagyobb hősükkel.

Bakker, a kövér srác Ned Leeds? Most sajnos elképzeltem Vészmanóként, abban a narancs kezeslábasban...  :hehe:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No igen.
Szerintem ez Manke akar lenni a Miles féle Pókemberből, de akkor legalább hívnák úgy, és ne egy tök másik karaktert gyaláznának vele. Vagy az Ultimateben is volt az a kövér srác, akár az is lehetne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7508 Dátum: 2016. július 25. - 19:37:21 »
Jaja, tééééényleg, simán lehetett volna Kong... Flash haverja, alkatilag totál stimmelne rá...
de bakker, neeeem, legyen Ned Leeds, a jövendőbeli (egyik) Vészmanó....  :o  ne máár...  :-\
Meg miért kínai? Mármint politikai korrektségen túl... azt hitték, hogy a Leeds, az vmi bővített változata a Lee-nek?  :-\

Lízzel én elvagyok, pont mert a rajzfilmben is ilyesmi volt...

De én még Flashen vagyok mindig kiakadva... el nem bírom képzelni, hogy ez hogy fogja kínozgatni Petert...  :uhoh:  :hehe:

Amúgy olvas valaki kinti fórumokat, mit szólnak odakint a fanok?
Tényleg mindenki hogy örült, hogy visszakerült a cucc a Marvelhez és erre most ez... arcunkra fagyott a mosoly, nem kicsit...  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7509 Dátum: 2016. július 25. - 19:39:26 »
De én még Flashen vagyok mindig kiakadva... el nem bírom képzelni, hogy ez hogy fogja kínozgatni Petert...  :uhoh:  :hehe:
Még nem tudhatod, hogy fogja kínozni. Lehet, hogy "hátsó" szándékai lesznek, ha érted mire gondolok.  ;D Legalábbis a feje alapján simán kinézni belőle.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7510 Dátum: 2016. július 25. - 19:47:06 »
Jah, mert nekem is megfordult a fejemben.  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7511 Dátum: 2016. július 25. - 19:54:38 »
Várjátok meg még bejelentik, hogy Donald Glover kit fog benne alakítani, ezek után simán kinézem hogy ő lesz Harry.... :uhoh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7512 Dátum: 2016. július 25. - 20:15:09 »
Vagy Eddie Brock.  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #7513 Dátum: 2016. július 25. - 20:48:47 »
Én a kép láttán elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen lehet egy átlagos queens-i gimnázium etnikai összetétele. A 2010-es népszámlálás alapján Queensben a következőképp alakul a rasszok aránya:
fehér: 39.7%
fekete: 19.1%
ázsiai: 22.9%
egyéb: 13.7%
kevert: 4.5%
spanyolajkú: 27.5%

Ez így szerintem egy kicsit árnyalja (pun not intended) a képet. Persze, lehetne azt mondani, hogy miért nem találtak ki új karaktereket a filmhez, de őszintén szólva szerintem Flash és Liz is olyan huszadrangú karakterek, akiknél sosem az volt a lényeg, hogy milyen a bőrük színe, hanem hogy az előbbi szívatta Petert, miközben rajongott Pókemberért, míg a másik meg tipikus jó csaj méhkirálynő. Flash esetében engem jobban zavar, hogy a srác korábbi szerepei alapján nem tudom kinézni belőle, hogy falhoz vágja Petert, vagy hogy bármiért is tartania kellene tőle (és az SDCC-s képek alapján nem úgy tűnik, hogy sokat változott), Liz viszont megmaradt jó csajnak, úgyhogy szerintem vele nem lesz gond. Ned ilyen drasztikus megváltoztatása (hawaii egyébként, nem ázsiai) már más kérdést, de persze lehet, hogy ő csak Ned Jr. :D Lényeg a lényeg, ez a cast valószínűleg jobban visszaadja egy mai gimis osztály összetételét, mint egy majd' 60 évvel ezelőtti képregény. A kép beállítása viszont pocsék, Holland szabályosan világít a csoport közepén...

Viszont levetítettek egy trailert is, ami állítólag jó volt. Kíváncsi vagyok, mikor kerül fel a netre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7514 Dátum: 2016. július 25. - 20:53:21 »
Világít, persze,  köztük nem is véletlen.  ;D

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #7515 Dátum: 2016. július 25. - 22:17:03 »
PC igazgató közbenjárt.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7516 Dátum: 2016. július 26. - 00:04:33 »
Lehet, hogy dobják Harryt, és Flash barátként szerepel majd.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7517 Dátum: 2016. július 26. - 08:08:55 »
A levetített trailer leírása alapján nem, itt sem lesz rózsás a viszonyuk Peterrel. Egyesek arra tippelnek amúgy, hogy Donald Glover esetleg egy fiatal Robbie lehet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7518 Dátum: 2016. július 26. - 22:24:31 »
Lényeg a lényeg, ez a cast valószínűleg jobban visszaadja egy mai gimis osztály összetételét, mint egy majd' 60 évvel ezelőtti képregény.
Ettől még a főbb karakterek külsejét nem kellene így megváltoztatni. Nézzenek ki úgy, mint a képregényben, legfeljebb a tanteremben ültessék őket körbe csupa kínai meg néger gyerekkel, és máris megvan a reális etnikai összetétel. ;D De ez már a polkorrektségnek az a szintje, ami kezd irritáló lenni. A belinkelt képről konkrétan meg nem mondtam volna, hogy egy Pókember film főszereplőit ábrázolja, ha nem tudom előre. Na ez a gáz...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7519 Dátum: 2016. július 26. - 22:34:11 »
Kérdés az, hogy ezt most polkorrektségből csinálták, vagy mert félnek attól, hogy mit kapnak a kritikusoktól, ha mindenkit a karakterének megfelelő bőrszínű színész játszik. :D De amúgy tény, hogy _mindenkit_ azért tényleg nem kellett volna így megváltoztatni. Mondjuk, ez még visszafelé is elsülhet, nagyon csúnyán...