Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938011 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7580 Dátum: 2016. augusztus 25. - 12:06:09 »
Azért Stan egy marketing vezető szerkesztő vagy mi volt. Meg ahogy én elképzelem egy bölcs öreg, aki mosolyog a fiatalokon. Mert addigra mindenki kölyök hozzád képest  :D
Szerintem ha Stan elmegy, még a DC képregények is tiszta fekete borítóval jelennek meg.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 25. - 21:09:35 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7581 Dátum: 2016. augusztus 25. - 16:02:49 »
Stan azért mondott ilyet is anno...

CBM-ről idézve, ott szedte össze az egyik gyerek, hogy mondott ő már sok mindent.  :D

"I wouldn’t mind, if Peter Parker had originally been black, a Latino, an Indian or anything else, that he stay that way. But we originally made him white. I don’t see any reason to change that."He added, the fan backlash has nothing to do with "anti-black, or anti-Latino, or anything like that. Latino characters should stay Latino. The Black Panther should certainly not be Swiss. I just see no reason to change that which has already been established when it’s so easy to add new characters. I say create new characters the way you want to."

Na mindegy, várjuk meg mikor erősítik meg a híreket... de attól még pöttyet bosszantó a cucc (már akinek, ugye...)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7582 Dátum: 2016. augusztus 25. - 21:12:27 »
Jessica Alba (F4) is félig mexikói-spanyol gyökerű. Nekem fura is volt anno.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7583 Dátum: 2016. augusztus 25. - 22:03:23 »
Rajta egy nagyon kicsit sem látszik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7584 Dátum: 2016. augusztus 30. - 20:01:32 »
He, no, valaki írta, hogy full cgi volt a Póki ruha a filmben, hát kiderült, hogy nem egészen úgy volt az.  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7585 Dátum: 2016. augusztus 30. - 23:09:59 »
Ez nem ugyanaz a ruha, valószínűleg csak minta volt a CGI-hez. Itt a hálók előemelkednek, míg a filmben besüppedtek kettős árokszerűen a ruhába.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7586 Dátum: 2016. szeptember 05. - 21:43:04 »
Egen, biztos volt rajta cgi utómunka, ma már mindenen van... de még se full cgi...

Éééés, Sokkol... akarom mondani Rengető.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7587 Dátum: 2016. szeptember 06. - 10:55:21 »
He, no, valaki írta, hogy full cgi volt a Póki ruha a filmben, hát kiderült, hogy nem egészen úgy volt az.  ;D
Itt van mozgás közben is.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 06. - 11:22:10 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7588 Dátum: 2016. szeptember 06. - 11:15:45 »
Ki érti ezt már...?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7589 Dátum: 2016. szeptember 06. - 12:29:59 »
Eh, akartam mondani, hogy bakker, mekkora gáz már, hogy megjelenés előtt posztolgatják folyamatosan a baki parádéket, behind the Scene videókat, de aztán eszembe jutott, hogy ja, basszus, ezek nálunk meg se jelennek...  :hehe:   :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7590 Dátum: 2016. szeptember 06. - 12:35:31 »
Fogalmam sincs miért kellett a ruhára plusz cgi réteget pakolni mert ez a jelmez önmagában is f@szán néz ki!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7591 Dátum: 2016. szeptember 06. - 12:38:59 »
Van egy olyan érzésem, hogy közbe megváltoztatták...
Ugye mondták itt hogy más milyen lett a háló minta rajta, pluszba még emlékeim szerint a Pók logo se így nézett ki a melkasán...
Tuti a forgatás közbe jött a zseniális ötlet, hogy más legyen a dizájn...   :stupid:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7592 Dátum: 2016. szeptember 06. - 13:18:12 »
Igazából számomra mindegy, hogy oldják meg, a fő az, hogy a végeredmény jó legyen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7593 Dátum: 2016. szeptember 06. - 14:07:04 »
No, igen, csak érthetetlen... eljutottunk oda, hogy jobban megéri nekik cgi-al előállítani a gúnyát, mint hogy megvarrják?  :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7594 Dátum: 2016. szeptember 06. - 15:38:35 »
No, igen, csak érthetetlen... eljutottunk oda, hogy jobban megéri nekik cgi-al előállítani a gúnyát, mint hogy megvarrják?  :D

Hát nem tudom, ha belegondolunk...a ruha szakad, így úgy gyűrődik, egy rakással kell belőle csinálni, hogyha tönkremegy legyen másik. Szóval lehet hogy jobban kijönnek az animációval.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7595 Dátum: 2016. szeptember 06. - 17:18:23 »
Néha az, néha csak félig, néha meg csak kisimítják a ráncokat.
Érdekes, hogy ahol teljesen cgi-volt és szürke kezeslábast hordott, ott az arcát egy kis kamerával vették, mint az Avatarban és a TNMT-ben. Hogy a cgi-maszk alatt látszódjon, ahogy mozog a szája amikor beszél.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7596 Dátum: 2016. szeptember 07. - 21:00:10 »
Elindult egy webes sorozat, marvel knight spider-man címen. Belenéztem, az elsőbe, és annyi elég is volt nekem. Megint megváltoztattak benne kb mindent, csak a neveket nem. Megint minden máshogy történik benne, mindenki máshogy ismer meg mindenkit, máshol találkoznak, másokat ismernek. Gwen pl megint tök máshogy hal meg. És nem volt elég a fehérből négerré változtatott szereplőkből még, itt most Oktopusz dokival is el kellett játszani. látszik, hogy pénzt öltek bele, jó is lehetett volna, de már az első részben több hülyeség van, amitől a fejem fogom, mint ami jó benne. Részemről nagyon felejtős.
This is a joke. A real practical Joke.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7597 Dátum: 2016. szeptember 07. - 21:10:03 »
Olyan mint a Biblia. Igaz, csak nem úgy, nem ott és nem akkor :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7598 Dátum: 2016. szeptember 07. - 21:16:06 »
Mondjuk ez a hasonlat, találóbb, mint hinnéd, mert a Biblia is azért olyan, mert pár száz, meg pár ezer éven át elmesélgettek történeteket, amik mindig átalakultak. Meg igazából minden történet ilyen, ahányszor elmesélik, mindig átalakul, és mindig az aktuális környezet, történések alapján.
Pont ez történik a Pókemberrel is, és sokan pont olyan vehemensen akadnak ki ezen, mintha ez a vallásuk lenne, mert igazából az is. :D
Hú nagyon filozofikus vagyok ma este.  :lol:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7599 Dátum: 2016. szeptember 07. - 21:26:59 »
Értelmetlen, és funkció nélküli változtatások. De nem is akadnék ki rajta, ha nem lenne tele hülyeségekkel, és a történet vinné az egészet, ha lenne benne valami, ami elvonná a figyelmem róla, de sajnos az egész odáig jut, hogy inkább csak a hülyeségeket figyelem benne.
Meg ha már változtatnék, akkor én nem így csinálnám. Miért nem lehetett az a tudós más? Miért kellett oktopusznak lennie? Tök más tudományággal is foglalkozik, ahogy kivettem.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 07. - 21:28:35 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.