Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937727 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #7660 Dátum: 2016. december 09. - 10:32:34 »
Ez inkább egy Vasember 4 előzetes amiben benne van Pókember is. Az egész Tonyról és a Bosszúállókról szól, közben meg se mutatnak csomó karaktert Peter életéből. A Keselyűnek a civil neve nem hangzik el. A Strangenél tökéletesen felépítették a világot és nem tolakodott be más karakter, miért pont Pókembernél kell ezt csinálni? Szerintem ez egy rossz előzetes.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7661 Dátum: 2016. december 09. - 10:35:37 »
Mert Pókembert már mindenkinek a könyökén jön ki, és valamivel mégis be kell csalogatni a közönséget. Erre jött ez a kényszermegoldás, hogy szervesen beleillesztik az Avangers univerzumba.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7662 Dátum: 2016. december 09. - 10:39:05 »
Szervesen és erőltetetten.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7663 Dátum: 2016. december 09. - 10:51:21 »
És fölöslegesen...
Ahogy ezt az egész filmet tök fölösleges már elkészíteni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7664 Dátum: 2016. december 09. - 11:08:08 »
Én lepisiltem a lábam tőle!  :oh:
És ez jobb érzés mint valami negatív szájhúzás, ezért maradok ennél, ha már így esett :D
Nekem nagyon tetszik pl a Keselyű, amennyit láttunk belőle. A pilótasisak, és hogy a nyak tollazat a pilótadzseki gallérbundája, nagyon jó tervezői ötlet.
Az egész marveles, vasemberfilmes poénos lazasága. Szimpi a főszereplő. Michael Keaton lesz a keselyű! Állat!!
Jó ötlet, hogy úgy adtak mimikát az arcnak, hogy a szemlencse mozog, alkalmaszkodva mondjuk gondolom ahhoz, hogy merre néz, mekkora a fény és nem úgy mint a Deadpoolban. Ahpgy leveszi("leoldja") a ruhát (és a haverja elejt egy Lego Halálcsillagot :D) az is jó ötlet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7665 Dátum: 2016. december 09. - 11:11:24 »
Én lepisiltem a lábam tőle!  :oh:
És ez jobb érzés mint valami negatív szájhúzás, ezért maradok ennél, ha már így esett :D
Ezt elismerem.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7666 Dátum: 2016. december 09. - 11:11:49 »
nekem nagyon bejön az új pókember, szerintem a filmes megjelenések közül ez a legjobb jelmez !

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #7667 Dátum: 2016. december 09. - 14:57:31 »
Ez a Keselyű ez egy óótvar sz@r....
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7668 Dátum: 2016. december 09. - 15:07:37 »
Mi a baj vele?

Szerintem nagyon jó! Remélem nem a repülés lesz a legveszélyesebb tulajdonsága, mert ezt a Vasember páncél jobban tudja és többet tud. Tudom, hogy bilibe lóg a kezem, aha jó főgonoszt akarok.  :D

Mostanában hallottam valamilyen kritizálós vlogon, hogy, hogy ha egy filmes univerzumban, ahol a sok film egymásra épül és így van lehetőség jól kidolgozni a karaktereket, akkor azt miért csak a jókkal teszik meg? Miért jelentéktelenek a gonoszok.
Én arra gondolok, hogy azért, mert ha a gonoszoknak is lennének érthető motivációi, akkor már nem is lennének annyira szimplán gonoszok. Bizonyos szempontokból az érveik elfogadhatóak lehetnének és emiatt a hősök cselekedetei is megkérdőjelezhetővé válnának. És akkor a "gonosz" és "hős" szavakat is csak idézőjelben lehetne használni.

Eszembe jutott hol hallottam:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7669 Dátum: 2016. december 09. - 16:19:22 »
Keaton fejét azért lenyírhatták volna, amúgy tetszetős kis trailerek. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7670 Dátum: 2016. december 09. - 16:29:45 »
Keaton fejét azért lenyírhatták volna, amúgy tetszetős kis trailerek. ;D
NA ez igaz!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7671 Dátum: 2016. december 09. - 16:52:29 »
Szerintem irtó király lett Keselyű jelmeze!  :oh: Itt jobban szemügyre lehet venni:
http://www.cbr.com/exclusive-first-look-hasbro-spider-man-homecoming-vulture/?utm_source=CBR-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=CBR-FB-P&view=lista

Biztos vagyok benne, hogy Keaton igazi kemény főgonoszt csinál belőle. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7672 Dátum: 2016. december 09. - 17:52:32 »
Szerintem is poén a kinézete. :D

(kicsit amúgy a Hellgathos srácok jutottak róla eszembe (Killzone)  ;D )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7673 Dátum: 2016. december 09. - 18:39:24 »
Ezmiez? Ezt az amerikai pite szintű dedót kell erőltetni? Kaptunk már elég középiskolás Pókembert, lehetett volna végre az érett felnőtt oldalát használni aki illene is a Bozzsúállók csapatába, de neeem...siralmas. :'( :stupid:
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7674 Dátum: 2016. december 09. - 19:02:17 »
Tini pókember, mindig is tini volt, valahogy a Marvel ezt nem akarja elengedni, furi, hogy a comicsban meg már mennyire felnőtt, meg menynire megváltozott.
De valszeg pont ezt akarják bemutatni a fiatal Hollanddel,a ki a szereppel együtt fog öregedni és átélhetjük a dolgokat mi is a mozivásznon.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #7675 Dátum: 2016. december 09. - 19:40:56 »
Nem is tudom, én nagyon úgy vagyok vele, hogy annyira nem tudnak mit kezdeni a karakterrel, hogy a sok erőlködés egyre sz@rabb eredményeket hoz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7676 Dátum: 2016. december 09. - 22:25:26 »
Adjunk egy esélyt nekik, hátha élvezhető kis mozik lesznek ezek! ;)
Azt amúgy észre vettétek, hogy a pókjel a mellkasán funkcionált, vagyis ha megnyomja leugrik róla a ruha!  :oh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7677 Dátum: 2016. december 09. - 22:30:44 »
Azt amúgy észre vettétek, hogy a pókjel a mellkasán funkcionált, vagyis ha megnyomja leugrik róla a ruha!  :oh:
Igen.
Ahogy leveszi("leoldja") a ruhát (és a haverja elejt egy Lego Halálcsillagot :D) az is jó ötlet.
Jópofa. Ne kell magát kihámozni, meg felerőltetni a teljesen testhezállóra szabott jelmezt. Lehet az öltözés is cgi  ;D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7678 Dátum: 2016. december 09. - 23:35:08 »
Kaptunk már elég középiskolás Pókembert, lehetett volna végre az érett felnőtt oldalát használni
+1 Én is felnőtt Pókembert szeretnék, vagy legalábbis nem középiskolást.

Tini pókember, mindig is tini volt, valahogy a Marvel ezt nem akarja elengedni, furi, hogy a comicsban meg már mennyire felnőtt, meg menynire megváltozott.
De valszeg pont ezt akarják bemutatni a fiatal Hollanddel,a ki a szereppel együtt fog öregedni és átélhetjük a dolgokat mi is a mozivásznon.
Azért nem volt mindig tini, de mindig fiatal volt, az igaz. Egészen biztos vagyok benne, hogy a Disney azért ragaszkodik a tinipókhoz, mert nincs más tini szuperhős az egész MCU-ban, és pláne nem olyan kaliberű, mint Pókember. Ők pedig fontos közönség.
Ha lehet hinni a pletykáknak, a trilógia végén fog leérettségizni a mostani Pókemberünk, úgyhogy nagy öregedést nem érdemes várni.

A korrektség kedvéért hozzá kell tenni, hogy a Spectacular Spiderman rajzfilm sorozat szerintem kifejezetten jó volt a középiskola ellenére, lehet ezt ízlésesen csinálni azért. A Disney-nél pedig elég jók a kellemes popcorn mozi gyártásban, biztos vagyok benne, hogy ez is minimum vállalható lesz, talán még kifejezetten jó is. De azért csak szeretnék már végre egy felnőtt Pókembert  :spidey:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7679 Dátum: 2016. december 10. - 00:20:18 »
Tetszik nekem is!
Amennyire rühelltem a casting miatt az egészet, és leírtam magamban, annyira meglepődtem, mert nem rossz. Ezt a Tom Holland gyereket nem lehet utálni, tök szimpi, átlagos srácot hoz, aki legalább tényleg annyi, amennyinek mondják, és nem 30-hoz közeli színészekre kell ráfogni, meg trükközni a sminkkel, hogy ők 15 évesek ám.

A színészválasztás rajta, meg Keaton-ön kívül biztos nem fog tetszeni, de ez a trailer is tele volt tök jó, és kreatív ötletekkel. Látszik, hogy már benne van a Marvel keze.
Az pl. nagyon jó ötlet, hogy Tonytól kapja ezt a testalkathoz simuló extra ruhát, és nem varrja. Az pl. tök hihetetlen volt mindig is.
Illetve már láthattuk, hogy amit maga varrt, az milyen volt.  :hehe:
Keselyű se rossz, örülök, hogy nem erőltették a klasszikus kinézetét, ami több, mint röhejes a mai világban.

Tony is jó, nagyjából a Civil War körüli status-quo-t veszik át, ahol egyfajta pót-apa, idősebb testvér szerepét játssza Peternek.
A srác az meg nem Ned, hanem Ganke a Miles Morales-es sorozatból, nem is értem miért nem hívják úgy, teljesen ugyanaz a figura.

Akik azon fanyalognak, hogy fiatal Pókember... ez nem esett le ennyi idő (és egy filmes bemutatkozás) alatt, hogy fiatal lesz? Mióta a Marvellel megegyezett a Sony, azóta ezt kommunikálják, hogy az új Pókember sajátossága, az, amiben el fog térni a többi Marvel hőstől, az pont az, hogy még gyerek!
És az eredeti univerzumban is fiatalabb, mint a többiek. Nyilván mára már "beérte" őket korban, mert ugye a többiek se akarnak öregedni, így Peter felnőtt, a többi szereplő meg maradt a 30-40 év között évtizedek óta.
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 10. - 00:22:14 írta petshop »