Na hát.
Kérnék szépen egy Pókemberes szavazást, miszerint: egy 10-es skálán mennyire voltak nézhetőek a Pókember filmek.
Az 3 szavazás lenne. Számomra: 10/9,5/9
Vérontó tényleg necces lesz a filmen.
Megölték Okit... a szemetek.
Bocsi, de Oki (és mindenki más is) a képregényekben is meghalt - nem is egyszer. A "visszahozták" jelent neked valamit?

Különösen akkor, amikor Gerry Conway átvette Stan Lee-től az írást, szinte minden ellenséget "kinyírt". A lev. rovatban szóvá is tették. Nyilván a drámaibb hatás kedvéért, ami a filmben kötelező. Ha elkapják a végén és börtönbe kerül, az hol lett volna katarzis?

A filmnél egyértelmű, hogy nem lesz 100 rész, ahol már kényetlenek lesznek visszatérni egy régi bűnözőhöz, mert már mindet felhasználták, így bátrabban kinyírhatják őket, ehhez hozzá kell szoknunk. Én nem is bánom, különben, de higgyétek el, Okit is vissza tudnák hozni filmen is, ha akarnák. A Vezér egyszer épp ugyanígy "halt meg", de később kiderült, hogy kiúszott.

A szerves hálvetők folyton az Other sztorira emlékeztetnek
Pedig ugye már a Pókember 2099-hez kitalálták, és még az Other előtt a Spectacular sorozatban egy átalakulás után szerves lett.
És nálam ezzel ki is merült a film minden pozitívuma.
Pedig a hálóhinták soha nem voltak királyabbak, mint abban a részben.
Ami tényleg jó volt benne, az Harry folyamatos jellemfejlődése és Manóvá válása, de azt 3 részen keresztül csinálták, és sokkal jobban sikerült mint a főhős ábrázolása.
Szerintem is Harry volt a legjobb benne, de ez általában igaz minden képregényfilmre, hogy a főhős egysíkú - hisz rendíthetetlenül jó -, csak éppen általában a főgonosz szokott jó jellemet apni, itt meg Harry kapta. Ami miatt számomra felzárkózott a film az első kettő mögé. Már a képregényben is imádom, amikor a mellékszereplők jellemeit veszik górcső alá. JMD például ebben volt fantasztikus. Míg az első két film egyértelműen Lee Pókemberét követi, a 3. részt szerintem JMD kapta. Ezzel, hogy Harry volt a főszereplő, illetve még Mary Jane is eléggé, és persze a Spectacular 200 eljátszásával.
Na és persze itt láthattunk először Marvel (vagy Pókember) Team-Up-ot.

A többi az oké: Gwen nagyon gyenge lett, Venom zéró, Emo gáz... ellenben a szimbióta megérkezése meg rajzfilmes volt, és az tetszett már ott is.