Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949609 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #740 Dátum: 2009. március 28. - 19:29:27 »
Hm, de akkor nem jelentet rá veszély, nem? :headscratch:
Ennyi erővel egy felette elsuhanó madárra is jelezhetne a Pókösztön.

Hát azért egy égből zuhanó lángoló dolog csak veszélyesebb mint egy csóró madár, mégha Keselyű is az.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #741 Dátum: 2009. március 28. - 19:33:17 »
Ja, Dunst béna M.J. de ezt már megszoktam.
Ez igaz, de a béna Peter mellé jól passzolt. Bár azért a top modell kinézetű MJ-nek én is jobban örültem volna, csak gondolom emberközelibbé, átlagossá akarták tenni őt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #742 Dátum: 2009. március 28. - 19:35:41 »
MJ a Marvel Univerzum egyik leggyönyörűbb nője, és a film miatt átlagossá teszik  :stupid: Pont az a legjobb a karakterében, hogy annak ellenére szereti Petert mekkora egy nerd (volt).

BuB

• Pókfej
« Válasz #743 Dátum: 2009. március 28. - 19:51:09 »
Ja, de itt nem is akart modell lenni, hanem csak filmcsillag, az meg lehet randa is, lásd Cher. :hehe:

A Pókösztönös cucchoz meg: csak akkor jelez, ha veszély közeleg, de a meteorit eléggé messze volt tőle nem?, Rég láttam már.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #744 Dátum: 2009. március 28. - 20:24:46 »
BuB-al egyetemben nekem is tetszett a Pók 2, de az 1 is nagyon jó volt, a 3 már gyengébb ezeknél. Reméljük a 4. kellemes csalódás lesz! :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #745 Dátum: 2009. március 28. - 20:42:31 »
Hát sokan Raimit okolják, hogy olyan lett a 3 amilyen, mert szabad kezet kapott.
Ahogy Ben is beidézte a 4-nél is megkapta a szabad kezet, lehet temetni. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #746 Dátum: 2009. március 28. - 20:49:10 »
De lehet reménykedni is, főleg Elektróban. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #747 Dátum: 2009. március 28. - 21:19:32 »
Na hát.
Idézet
Kérnék szépen egy Pókemberes szavazást, miszerint: egy 10-es skálán mennyire voltak nézhetőek a Pókember filmek.
Az 3 szavazás lenne. Számomra: 10/9,5/9
Vérontó tényleg necces lesz a filmen.
Idézet
Megölték Okit... a szemetek.
Bocsi, de Oki (és mindenki más is) a képregényekben is meghalt - nem is egyszer. A "visszahozták" jelent neked valamit?  ;) Különösen akkor, amikor Gerry Conway átvette Stan Lee-től az írást, szinte minden ellenséget "kinyírt". A lev. rovatban szóvá is tették. Nyilván a drámaibb hatás kedvéért, ami a filmben kötelező. Ha elkapják a végén és börtönbe kerül, az hol lett volna katarzis? :) A filmnél egyértelmű, hogy nem lesz 100 rész, ahol már kényetlenek lesznek visszatérni egy régi bűnözőhöz, mert már mindet felhasználták, így bátrabban kinyírhatják őket, ehhez hozzá kell szoknunk. Én nem is bánom, különben, de higgyétek el, Okit is vissza tudnák hozni filmen is, ha akarnák. A Vezér egyszer épp ugyanígy "halt meg", de később kiderült, hogy kiúszott.  ;D
Idézet
A szerves hálvetők folyton az Other sztorira emlékeztetnek
Pedig ugye már a Pókember 2099-hez kitalálták, és még az Other előtt a Spectacular sorozatban egy átalakulás után szerves lett.
Idézet
És nálam ezzel ki is merült a film minden pozitívuma.
Pedig a hálóhinták soha nem voltak királyabbak, mint abban a részben.
Idézet
Ami tényleg jó volt benne, az Harry folyamatos jellemfejlődése és Manóvá válása, de azt 3 részen keresztül csinálták, és sokkal jobban sikerült mint a főhős ábrázolása.
Szerintem is Harry volt a legjobb benne, de ez általában igaz minden képregényfilmre, hogy a főhős egysíkú - hisz rendíthetetlenül jó -, csak éppen általában a főgonosz szokott jó jellemet apni, itt meg Harry kapta. Ami miatt számomra felzárkózott a film az első kettő mögé. Már a képregényben is imádom, amikor a mellékszereplők jellemeit veszik górcső alá. JMD például ebben volt fantasztikus. Míg az első két film egyértelműen Lee Pókemberét követi, a 3. részt szerintem JMD kapta. Ezzel, hogy Harry volt a főszereplő, illetve még Mary Jane is eléggé, és persze a Spectacular 200 eljátszásával.  ;)
Na és persze itt láthattunk először Marvel (vagy Pókember) Team-Up-ot.  :D
A többi az oké: Gwen nagyon gyenge lett, Venom zéró, Emo gáz... ellenben a szimbióta megérkezése meg rajzfilmes volt, és az tetszett már ott is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #748 Dátum: 2009. március 28. - 21:28:33 »
Na hát.

Idézet
Kérnék szépen egy Pókemberes szavazást, miszerint: egy 10-es skálán mennyire voltak nézhetőek a Pókember filmek.
Az 3 szavazás lenne. Számomra: 10/9,5/9

Igen tudom hogy szereted őket.  :D Én is, csak máshogy. De én sem adtam volna hetesnél rosszabbat egyiknek sem.

Idézet
Megölték Okit... a szemetek.
Bocsi, de Oki (és mindenki más is) a képregényekben is meghalt - nem is egyszer.

Tudom tökéletesen tisztában vagyok vele és ezt te is jól tudod, de annyira klisés és sablonos, hogy egyetlen film alatt megszületik a gonosz és aztán ki is nyiffan. Mi a toszért nem kerülhetett volna a Rykers-be. Szinte látom a jelenetet, ahogy a Dokit beviszik a spec börtönbe, leszedik róla a csápokat, snitt, a Doki őrjöng, aztán hirtelen megdermed... snitt... a csápok megremegnek az elkülönítőben mint Magneto sakkbábúja az X3-ban.

Idézet
A szerves hálvetők folyton az Other sztorira emlékeztetnek
Pedig ugye már a Pókember 2099-hez kitalálták

De ahhoz a Pókemberhez és ahhoz a történethez ez tényleg illett és eleve így lett kitalálva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #749 Dátum: 2009. március 28. - 21:39:49 »
Nem is tudom, van Ryker a filmben?  :headscratch:
Jut eszembe, Magnetót bezárták az első X végén, az se volt rossz.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #750 Dátum: 2009. március 28. - 21:41:57 »
Nem is tudom, van Ryker a filmben?  :headscratch:

Mintha említenék, hogy Flint onnan szökött meg.  :headscratch: :headscratch:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #751 Dátum: 2009. március 28. - 22:09:53 »
A 3. Pókember film
 - Homokemberre próbálják terelni Ben meggyilkolását  :stupid:
 - A földönkívüli szimbióta megérkezik az űrből valahogy így: "platty"  :stupid:
 - Peter nímandabb mint valaha, és emossá válik  :stupid:
 - Venom  :stupid:
 - Gwen Stacy kidolgozása  :stupid:
 - stb...  :stupid:

Ami tényleg jó volt benne, az Harry folyamatos jellemfejlődése és Manóvá válása, de azt 3 részen keresztül csinálták, és sokkal jobban sikerült mint a főhős ábrázolása.

Abszolút egyetértek. A Pókember filmekkel is az a baj hogy igyekeztek "korhatár mentesíteni" a filmeket. Szinte minden (nem comic fan) ismerősöm úgy van hogy a Pók filmek megnézése után még elment kategóriába tették a filmeket de manapság már csak ratyiként emlegetik. Az újragondolt Batman filmek a legjobb adaptációk, pedig alapvetően Marvel-osnak tartom magam...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #752 Dátum: 2009. március 29. - 10:32:38 »
Ja, Dunst béna M.J. de ezt már megszoktam.
Pedig szerintem ő sokkal jobb MJ, mint amilyen Peter Tobey. Akinek még nagyon jól eltalálták a karakterét és a tötrénetét, az Harry szerintem. A nagy barátságuk Peterrel először csökken, majd megutálják egymást, ellenségek, aztán a végén újra barátok. És a hősi halál. ( Szegény Harry a végén. )

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #753 Dátum: 2009. március 29. - 13:03:02 »
Hát nemtudom. A Póki filmek minden csak nem felnőttes!

Az egy nagyon jó volt, full Pókemberes hangulat, nekem a 2. rész a kedvencem, 2 dolog van ami zavaró benne, Peter bénaságának túlerőltetése, meg hogy Dunst ott a legrondább mindárom rész közül. A harmadik már erősen felejtős, egyedül harry mentette meg a filmet, ő nagyon-nagyon jó volt benne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #754 Dátum: 2009. március 29. - 13:17:49 »
Akkor azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogyha elkészül a 4. és 5. rész, amelyeknek a története összefügg, akkor az előző részekhez képest már nincs hova tovább rontani.

Todd

• Pókfej
« Válasz #755 Dátum: 2009. március 29. - 14:49:31 »
Van, Ügye Harry nélkül a 3. rész kimeríti a rossz vicc kategóriát.
A 4-ben lesz szabad kéz, Harry viszont nem, szerintem bőven lejebb fog sűllyedni.
Ja, ha kíhúzol egy kést a válladból, és páncélban, vagy alsógatyában visznek be a korházban, meletted a spanod szarrá verve, szerinted a dokik autóbalesetre gyanakszanak?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #756 Dátum: 2009. április 09. - 16:45:31 »
Hogy a franc esne bele, most már biztos hogy a Venom spin-off filmet sem ússzuk meg. A Sony hivatalosan bejelentette, hogy felbéreltek két forgatókönyvírót, Rhett Reese-t és Paul Wernick-et, akik a Zombieland című borzadályt is elkövették, hogy írják meg a film forgatókönyvét.
A két hapsi egy interjúban már el is mondta mennyire szeretik ezt a karaktert, és hogy kölyökkoruk óta a kedvencük, nagy megtiszteltetést hogy ők írhatják a script-et és érzik a rajtuk lévő felelősséget, nem akarnak csalódást okozni a karakter rajongóinak (a csalódási faktort Raimi filmje után már kétlem hogy fokozni lehetne). Szóval jó mélyen benyaltak akinek csak lehetett.
http://latinoreview.com/news/spider-man-spin-off-to-star-venom-6556

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #757 Dátum: 2009. április 09. - 16:49:50 »
Na erre kiváncsi leszek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #758 Dátum: 2009. április 09. - 20:07:02 »
Idézet
A két hapsi egy interjúban már el is mondta mennyire szeretik ezt a karaktert, és hogy kölyökkoruk óta a kedvencük, nagy megtiszteltetést hogy ők írhatják a script-et és érzik a rajtuk lévő felelősséget

bla-bla-bla-bla. Ezeket még elhiszi valaki amúgy? ilyen írókkal ez is mehet a levesbe. Én elhatárolódom tőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #759 Dátum: 2009. április 09. - 20:07:52 »
Én már csak azért is kíváncsi leszek, hogyan csinálnak Venomról egy önálló filmet. ;)