meg abszolut kemény vonalas tudományos-fantasztikus művet is a Mélység titkát.
Nem is emlékeztem, hogy azt ő rendezte. Tök jó film volt az is!

Az én válaszomat tudjátok: SENKI se lenne jó Peternek.
Csinálják meg számítógéppel.
Ehhez Cameron kéne.

Amúgy én James Francot annyira megszoktam Harry szerepében, hogy el se tudnám képzelni őt PP-nek.
Legkedvencebb jelenet a 3 filmből? Fúúú, én ilyesmiben nem vagyok jó, amikor 1 kedvencet kéne kiválasztani, nem tudok dönteni.

Inkább szétbontanám külön a filmekre:
Az első részből a kedvencem: Onnatól kezdve hogy elengedi a rablót a pankráció után, egészen az üldözésen át, míg elkapja, valamint amikor utána egyedül ül az épület oldalán és elmélkedik. De ezen belül a legkeményebb Ben bácsi halála, ahogy fogja a kezét és sír, majd mikor hallgatja a rendőrök beszélgetését, dühössé válik, és berohan a sikátorba, hogy elkezdje a hajszát. Nagyon eltalálták ezt a jelenetsort, moziban is nagyon megrázó volt. Plusz egy kedvenc rövid jelenetem még, amikor nézi a kész rajzot a pókszerkóról, és "belemegy" a kamera a rajzba, és megjelenik az utca, ahová belengetik a kamerát, vagyis Póki szemszögéből mutatják a hálóhintázást.
A második részből a kedvencem Oki balesete, illetve utána, amikor a csápok legyakják a dokikat. Valamint onnatól kezdve, hogy az autó berepül a kávézóba, és Peter elrántja M.J.-t, gyakorlatilag minden jelenet majdnem a film végéig, amikor Póki áll a daru tetején, felhúzza a maszkot, hátat fordít M.J.-nek és elhálóhintázik.

Oké, tudom hogy ez majdnem a film fele, de bármikor képes vagyok végignézni ezt a felét a filmnek, annyira pörgős és ütős.

Ja, meg a film végén, amikor Harry megtalálja a Manó-rejtekhelyet, az is nagyon ütött!
3. részből: Homokember keletkezése nagyon jó, főleg ahogy próbálja összeszedni a testét a homokból, közben az a zseniális aláfestő zene... Homokember baromijó volt, imádtam a filmben!

Aztán a végső nagy összecsapás a Harry-Peter Team-up-al szintén baromi látványos volt.

És kövezzetek meg, de nekem tetszett, hogy PP megbocsátott Hominak.

Harry halála is jó volt, na meg az elején a Harry vs Peter bunyó is. (csak azt az "elkapom a gyűrűt" dolgot nem kellett volna erőltetni benne, már rég leesett volna az a gyűrű annyi idő alatt)