Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950220 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #1200 Dátum: 2010. január 13. - 21:57:08 »
Ez lehet hogy volt már, de szerintetek akkor ki lenne a legjobb Peter?
Ha ezt a tini követelményt is nézzük, meg úgy, ha végül dobnák a tini ötletet.
Sztem a Hősökből a Petert alakító gyerek elég jó lenne.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1201 Dátum: 2010. január 13. - 22:19:51 »

Ráadásul nem is játszott  Zombielandben. :D
Heh, tényleg, kevertem.  :D A Junóban láttam, meg az előzetesében annak a nagyon béna filmnek valami szuperhősről?

Az én válaszomat tudjátok: SENKI se lenne jó Peternek.  ;D Csinálják meg számítógéppel.  :hehe:

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1202 Dátum: 2010. január 13. - 22:27:19 »
Továbbra is James Francot találom a legjobb Peternek, de ú ugye már kiesett. Egyébként nem tudom. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1203 Dátum: 2010. január 13. - 22:46:54 »
Érdekes elképzelés, a fizimiskája alapján biztosan sokkal jobb Peter, mint Harry volt.

Milo a hősökből szerintem túl jóképű Peterhez. Tudjuk persze, hogy Peter parker nem csúnya gyerek, de az a srác a Hősökből, még szemüvegesen meg geek cuccban könyvekkel is keményebbnek és talpraesettebbnek nézne ki, mint Tobey a legszikárabb arckifejezésével.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1204 Dátum: 2010. január 13. - 22:51:07 »
Amikor még csak trailer volt az első filmhez, annak a végén Tobey kijött a temetőből lassítva szemből fotózva. Ez a film végére került, de akkor még azt hittem, hogy Ben bácsi temetéséről jön ki, és akkor határozza el magát. Az az arc nagyon is jó volt, ott tudtam először elfogadni őt PP-nek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1205 Dátum: 2010. január 13. - 23:02:14 »
Igen. Egyértelműen ott volt nálam is az a pillanat, hogy rájöttem, ez a kis lúzer hülyegyerek, pókruhában meg pókképességekkel valójában Peter Parker. Kár, hogy a második részben még jobban erőltették ezt a lúzerséget, de a többi olyan jó volt az egész filmben, hogy még így is az egyik legjobb képregényfilm a szememben. Az a vonatos jelenet, amikor megállítja a szerelvényt, számomra valami iszonyat erővel bírt, moziban is, mindig amikor láttam és még ma is. Kissé gyerekesnek hangzik, de számomra azt a makulátlan, színtiszta, emberfeletti hősiesség tökéletes szimbóluma, amiért gyerekként megszerettem Pókembert. Szinte mindig tökéletesen átélem én is a jelenetet, amikor nézem. :) :spidey:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1206 Dátum: 2010. január 13. - 23:19:14 »
Nekem ezt az érzést az adta meg, amikor először mászott fel a falra. A zene is jó volt hozzá.

Vagyis kinek mi a legkedvencebb jelenete a 3 Pókember filmből?  :)
Harry képregényes halálának bemutatása, vagy a civil bunyójuk Peterrel. Netán a team-up bemutatása. De ha akciójelenet kell, akkor a New Goblin-Pókember csata. Az állat volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1207 Dátum: 2010. január 13. - 23:52:29 »
Nekem a vonatmegállítós a legkedvencebb egyértelműen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1208 Dátum: 2010. január 14. - 00:08:44 »
meg abszolut kemény vonalas tudományos-fantasztikus művet is a Mélység titkát.
Nem is emlékeztem, hogy azt ő rendezte. Tök jó film volt az is! :D

Az én válaszomat tudjátok: SENKI se lenne jó Peternek.  ;D Csinálják meg számítógéppel. :hehe:
Ehhez Cameron kéne. :hehe:

Amúgy én James Francot annyira megszoktam Harry szerepében, hogy el se tudnám képzelni őt PP-nek.

Legkedvencebb jelenet a 3 filmből? Fúúú, én ilyesmiben nem vagyok jó, amikor 1 kedvencet kéne kiválasztani, nem tudok dönteni. ;D Inkább szétbontanám külön a filmekre:

Az első részből a kedvencem: Onnatól kezdve hogy elengedi a rablót a pankráció után, egészen az üldözésen át, míg elkapja, valamint amikor utána egyedül ül az épület oldalán és elmélkedik. De ezen belül a legkeményebb Ben bácsi halála, ahogy fogja a kezét és sír, majd mikor hallgatja a rendőrök beszélgetését, dühössé válik, és berohan a sikátorba, hogy elkezdje a hajszát. Nagyon eltalálták ezt a jelenetsort, moziban is nagyon megrázó volt. Plusz egy kedvenc rövid jelenetem még, amikor nézi a kész rajzot a pókszerkóról, és "belemegy" a kamera a rajzba, és megjelenik az utca, ahová belengetik a kamerát, vagyis Póki szemszögéből mutatják a hálóhintázást. ;D

A második részből a kedvencem Oki balesete, illetve utána, amikor a csápok legyakják a dokikat. Valamint onnatól kezdve, hogy az autó berepül a kávézóba, és Peter elrántja M.J.-t, gyakorlatilag minden jelenet majdnem a film végéig, amikor Póki áll a daru tetején, felhúzza a maszkot, hátat fordít M.J.-nek és elhálóhintázik. ;D ;D Oké, tudom hogy ez majdnem a film fele, de bármikor képes vagyok végignézni ezt a felét a filmnek, annyira pörgős és ütős. ;D Ja, meg a film végén, amikor Harry megtalálja a Manó-rejtekhelyet, az is nagyon ütött! 

3. részből: Homokember keletkezése nagyon jó, főleg ahogy próbálja összeszedni a testét a homokból, közben az a zseniális aláfestő zene... Homokember baromijó volt, imádtam a filmben! ;D Aztán a végső nagy összecsapás a Harry-Peter Team-up-al szintén baromi látványos volt. ;D És kövezzetek meg, de nekem tetszett, hogy PP megbocsátott Hominak. :D Harry halála is jó volt, na meg az elején a Harry vs Peter bunyó is. (csak azt az "elkapom a gyűrűt" dolgot nem kellett volna erőltetni benne, már rég leesett volna az a gyűrű annyi idő alatt)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1209 Dátum: 2010. január 14. - 00:12:28 »
Ja, a kocsibedobós a 2-ből nagyon jó volt, ahogy az 1-ben is a rajzolós-belemenős. De a 2-ből számomra egyértelműen a legütősebb a Harry-titkos rejtekhely volt. Az olyannyira képregényes mozzanat volt, hogy ha lány lennék, benedvesedtem volna közben.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1210 Dátum: 2010. január 14. - 02:02:35 »
Ráránthatsz a gyíkra, ha akarsz. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1211 Dátum: 2010. január 14. - 11:30:31 »
Az okok amiért törölték a Pókember 4.-et.  ;D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #1212 Dátum: 2010. január 14. - 21:10:06 »
Antal Nimród rendezheti a Pókember 4-et

A Quiet Earth nevű filmes blog azt a tippet kapta, hogy Antal Nimród a legesélyesebb jelölt a Pókember 4 megrendezésére. Mint megírtuk, a következő részben megfiatalítják és újraindítják a sorozatot, és a tini Peter Parker kalandjait nem Sam Raimi rendezi és nem Tobey Maguire játssza el a főhőst. Fogalmunk sincs róla, hogy ennek a pletykának van-e bármi alapja, de a cikk azt állítja, hogy Sam Raimi - aki továbbra is producere lesz a Pókember-filmeknek - még az Elhagyott szoba forgatása előtt ismerkedett meg Antallal, és ő szerződtette le a Szállítmány-ra, aminek a producere volt. A cikk szerint Raimi Antalt akarja a Pókember-re, és döntését megtámogatják még a Predators-ból már elkészült részek is, amik igencsak ígéretesek.

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20100114-antal-nimrod-rendezheti-a-pokember-4et.html

Bujdosó Bori egy újabb gyöngyszeme.... :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #1213 Dátum: 2010. január 14. - 21:13:29 »
Erre a hírre hangosan felröhögtem, ez kész. ;D
Amúgy nekünk annyiból jó lenne, hogy itthon &khm# nagy reklámot kapna, Nimród miatt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1214 Dátum: 2010. január 14. - 21:16:40 »
A cikk szerint Raimi Antalt akarja a Pókember-re

:lol: Jaj Istenem!  :lol: Mintha Raimi-nek még lenne annyi befolyása, hogy ő választhassa meg az utódját. Ezt a balfaszt.  :)

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1215 Dátum: 2010. január 14. - 22:55:52 »
Már kezdem unni. :D Erről asszem csinálok majd egy összeállítást. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1216 Dátum: 2010. január 14. - 23:01:00 »
Ezeket nem ő találta ki, azt azért ne feledjétek. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1217 Dátum: 2010. január 14. - 23:30:25 »
Ráránthatsz a gyíkra, ha akarsz. :)
Akartam, de az már a film vége volt, és felkapcsolták a villanyt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1218 Dátum: 2010. január 15. - 00:24:06 »
Állat. ;D

rea618

• Gibbon
  • *