Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949685 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #1320 Dátum: 2010. január 20. - 21:22:01 »
80 milla? Csak nekem tűnik kevésnek... :uhoh:
BuB mellett vagyok, szörnyen kevés a 80 milla.
Idézet
Az első rész 139 millióból készült, de ebből csak Tobey fizetése elvitt 10 milliót.
Tévedsz Ben, Tobey fizetése az első részben "csak" 3 millió volt. A másodikban 7, a harmadikban nem tudom, talán ott volt 10. És az első rész 114 millióból készült. Úgy, hogy mindenki kevesellte benne az akciókat.
Ha most 80-ból próbálnak összehozni egy újat, tuti csalódás lesz világszerte. Még kevesebb akciójelenet, ami főleg azért gáz, mert a 3. rész ilyen téren igen magasra tette a lécet. Egy sikeres folytatás alapfeltétele, hogy "több" legyen, mint amit eddig láttunk, és attól, hogy ők ezt elnevezik retconnak, ez a nézők szempontjából ugyanúgy egy következő Pókember-film. Majd kitalálnak az akciók helyett mást, hogy beleférjen a 80 millába, és a végeredmény egy Farkas-szintű film lesz.

A Pókember ruha engem se zavarna, ha olyan lenne, mint a képregényben, de attól, hogy a szálak 3D-sek lettek, majdnem semmivel sem nehezebb elkészíteni a ruhát. Peter Parker nagyon okos, feltalálta a hálót és a hálóvetőt, de nem szabó, hogy ilyen ruhát varrjon magának - ez egy gyenge pont, ami fölött szemet hunyunk csendesen.
Én nagyon nem örülnék, ha Stan Lee lenne Ben bácsi, és elsősorban azért, mert nagyon picit sem hasonlítanak.  :)
Ja, Gwen és Mary Jane legyen klassz csaj, de tényleg csak akkor, ha Petert is normálisabb srác játssza majd.
Idézet
Az már idestova 40-50 éve így lett megírva, szóval kőbe van vésve, hogy a lúzer Peter-nek bombanői vannak.
Azért ez így nem teljesen igaz. Amíg lúzer volt (és Ditko rajzolta), addig Betty Brant volt a barátnője, aki akkor (Ditkoszerűen) szintén nem volt egy bombanő. Aztán jött Romita, Peter elkezdett jól kinézni és nem volt többé lúzer! Na ekkor lett neki egy Gwenje és egy Mary Jane-je. Bár előtte is érdeklődtek iránta, de a 30-as számok fölött már Petert is próbálták jobbképűnek ábrázolni.

Idézet
Dunst kifejezetten csúnya volt, de Tobey mellé én egy átlagos kinézetű csajt tudnék csak elképzelni, egy bombázó cicababát valahogy nem igazán.
Voltak olyan részek, jelenetek, akármik, ahol kifejezetten tök szép volt Dunst. Egynek például említeném a 2. részben, amikor John Jamesonnal van egy szobában. Az első részben meg többnyire szép volt. De ha csúnya is, képzeljétek azt, hogy Bill Sienkiewicz  rajzolta.  :hehe:
Különben a képregényben se a külsejéért, hanem az esze miatt érdeklődtek Peter iránt a lányok. Kivéve Gwent, aki épp annyira okos volt - őt az bosszantotta fel, hogy Peter az egyetlen, aki rá se néz.  :D

Idézet
Bruce (aki amúgy zseniális egy hapsi) semmivel sem vitte előrébb a sztorit. Az egyetlen ok amiért bekerült a filmbe az a haverság Raimi-vel, de azt a kvázi 5 percet amit filmenként az ő bohóckodására pocsékoltak el, felhasználhatták volna arra is, hogy Póki mégha csak egy rövid bunyó erejéig is, de összecsaphasson Elektróval, a Keselyűvel stb.
Nem mindgey, miért került be, ha jó volt?  :) Egy 5 perces Elektro bunyó mondjuk plusz 10 millió dolcsi lett volna, erre futotta.  ;)
Nem véletlenül dobta el a rucit a 2. részben Peter.
Idézet
Úgy látom totál egyedül vagyok azzal, hogy végre egy olyan Pókembert lássak a vásznon aki képregényhű.
Én szeretném, ha az lenne, sőt! Raimi, mint rendező azért tetszett, még az első résznél, mert egy tökéletesen képregényhű Pókembert adott nekünk. Azzal együtt, hogy MINDEN nem lehet az, de ami a legfontosabb, a képregény és a karakter hangulatát, jellemét 100-asan adta vissza. Neked sem kell képregényhű teljesen, ha házi készítésű ruhát akarsz, meg Stan Lee-t Ben bácsinak.  ;)

Tom, a Fekete Macska poszter tök jó.  :)

« Utoljára szerkesztve: 2010. január 20. - 21:25:17 írta kaine »

Ju

• Pókfej
« Válasz #1321 Dátum: 2010. január 20. - 21:40:08 »
Ez a Fekete macs poszter még nekem is tetszik. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1322 Dátum: 2010. január 20. - 21:58:14 »
Idézetet írta: Kaine
Tom, a Fekete Macska poszter tök jó.
Na, akkor örülök hogy sikerült újat mutatnom nektek. ;D
Amúgy Stan Lee szerintem se legyen Ben bácsi, nem is csak azért mert nem hasonlít, hanem mert túl híres hozzá. :lol: Tuti nem úgy emlékeznének a rajongók, hogy "milyen jó volt Ben bácsi halála" hanem "láttad milyen jó volt Stan Lee cameoja?". :lol: Nade viccen kívül, a másik hogy Stan nem is színész. Maradjon meg a cameoknál inkább. ;D

Amúgy tényleg... Most hogy mondjátok, rohadt kevés a 80 milka... :uhoh: És igaza van kaine-nek, a 3. rész után égés lenne egy akció-és effektszegény 4. rész. :roll: Reboot ide vagy oda, a nézők legalább a 3. rész színvonalát várják majd el. Remélem lesz annyi esze a stúdiónak, hogy inkább a zsebébe nyúljon, és áldozzon a látványra. Amúgy ha már Sony-Marvel(Disney) együttműködés, ez azt jelenti, hogy a Disney is beszállna pénzzel a produkcióba? Vagy csak annyi, hogy a Marvel a jogokat adta+beleszólása van és kész? Meg azért remélem, hogy jó színészeket szereznek majd a főellenség-szerepekre, csakúgy, mint az eddigi részekben is. (Ha esetleg lesz Skorpió valamelyik részben, akkor arra Vin Dieselt kéne megnyerni.  :oh: ;D )

Ez a Fekete macs poszter még nekem is tetszik. ;D
Na akkor jól beletaláltam. :lol:
Ha már Todd hiányolta a görögdinnye melleket, akkor azt mondom, a Fekete Macsból csináljanak egy bögyös cicát. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1323 Dátum: 2010. január 20. - 22:15:23 »
Vin Dieselt csakis akkor, ha még azelőtt megölik, mielőtt a maszk lejönne róla!  :twisted:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1324 Dátum: 2010. január 20. - 22:50:12 »
Tévedsz Ben, Tobey fizetése az első részben "csak" 3 millió volt.

10 milliót kapott mert az arcmását a kapcsolt árukban is felhasználták. Lehet, hogy az alap 3 volt, de a vége 10 millió volt a merchandise miatt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2010. január 20. - 22:57:10 »
Ja, az lehet, de viszont az már nem biztos, hogy a film költségvetésébe is beleszámít...?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1326 Dátum: 2010. január 20. - 23:00:49 »
Vin Dieselt csakis akkor, ha még azelőtt megölik, mielőtt a maszk lejönne róla!  :twisted:
Miért, mi bajod vele? ;D Szerintem tök Skorpiós feje van. ;D Plusz, ha a pitch black-es kontaktlencséjét is beteszi a film kedvéért, akkor még parásabb lenne. ;D

Ben: gondolom a kövi filmeknél is lesznek kapcsolt áruk bőven, azokból kipótolhatják a színészek gázsiját, mint Tobey-nál.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1327 Dátum: 2010. január 20. - 23:13:47 »
Ja, az lehet, de viszont az már nem biztos, hogy a film költségvetésébe is beleszámít...?

Beleszámít. Mert a színészt nem a játékgyár fogja kifizetni amelyik a bábukhoz felhasználja a pofalemezét, hanem a filmstúdió. És tényleg ne aggódjatok a 80 milla miatt. Ha elmondom mennyit szántak az első Raimi-s filmre behugyoztok, 75 milliót. Aztán ott bekavart a 9/11, több forgatási helyszínt meg kellett változtatni, át kellett írni a forgatókönyvet stb, és az ilyen kis apróságok alaposan megnövelik a gyártási költségeket. Ez a 80 millió gyönyörűen, hiba nélkül fel fog még kúszni 120-ra is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1328 Dátum: 2010. január 20. - 23:24:36 »
Idézet
Ha most 80-ból próbálnak összehozni egy újat, tuti csalódás lesz világszerte. Még kevesebb akciójelenet, ami főleg azért gáz, mert a 3. rész ilyen téren igen magasra tette a lécet. Egy sikeres folytatás alapfeltétele, hogy "több" legyen, mint amit eddig láttunk, és attól, hogy ők ezt elnevezik retconnak, ez a nézők szempontjából ugyanúgy egy következő Pókember-film. Majd kitalálnak az akciók helyett mást, hogy beleférjen a 80 millába, és a végeredmény egy Farkas-szintű film lesz.
Ez rossz meglátás. A 3. rész aztán mindenben nagyobb, meglátványosabb, meg több volt, aztán mégis az lett a legszarabb. És még nem csak a rajongók szemében, hanem az úgy, értelmesebb közönség körében is, akik szerint egy TF2 nem überállatkirály film. Még akiknek tetszett is az első 2 film, a harmadik mindenki szerint rossz volt...hát még akinek az első kettő sem tetszett, a harmadik egyenesen nézhetetlen a szemükben. Szóval egyáltalán nem kell annyi akció, mint a 3. részbe. Még annyi sem, mint az elsőbe. Ha nem egy fafejű barom a néző, akkor fel tudja fogni, hogy egy olyan filmben, ahol le is kell fektetni a világ, a sztori alapjait, el kell indítani a karaktereket stb. akkor nem fog elvárni konstans akciót.

Mellesleg biztosan kép még néhány 10 milkát, de ne tévedjetek. Ez a pénz is elég, ha tehetséges csapat csinálja meg. A District 9-et láttad? Igaz, hogy volt benne egy kis trükközés, hogy voltak benne TV-n keresztüli felvételek rossz minőségben, de 40 millióból olyan szintűen élethű látványt, űrlényeket hoztak ki, hogy a legtöbb megaprodukció CGI minőségét kenterbe verte. SImán jobb volt legtöbbször mint egy Terminator Salvation, pedig az mennyi is volt? 200 millió?

Szóval abból ne induljatok ki, hogy mennyibe kerülnek mostanság a nagy blockbusterek. Az a lényeg kik gazdálkodnak a pénzből.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1329 Dátum: 2010. január 20. - 23:28:49 »
Száraz maradtam, mert én jól emlékszem, hogy 80 alatt volt az első verzió. Akkor még mindenki kicsit óvatos volt, de amikor kiderült, hogy a stúdió felemelte 114-re, akkor lélegzett fel mindenki együttesen.

Az oké, hogy a stúdió fizeti ki, de a játékgyári jogdíj nem is számít bele a film sima bevételeibe. Ez is csak egy nem nyilvános plusz bevétel. Persze ettől Tobey még megkaphatta a 10 millát, csak arra akartam kilyukadni, hogy ezt nem a 114-ből kapta meg, abból csak 3-at kapott, hanem a merchandise cuccokból származó bevételből kapott még külön 7-et.  ;)

Pepo: fordítva értelmezed. Én nem azt állítottam, hogy a nagyobb, látványosabb az egyenes arányban jobb lesz. Hanem azt, hogy ha a látványban alulmarad, akkor elképesztően jónak kell lennie ahhoz, hogy ne bukjon meg, mert a mozinézők nagy része mégiscsak a látványért vesz jegyet rá.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1330 Dátum: 2010. január 20. - 23:54:45 »
Teljesen mindegy mennyit kapott Tobey, meg Kirsten (megfogom kezét) ha egy pillanatig sem tudtam róluk elhinni, hogy ők a Spider-Man nevezetű képregény főszereplői. Igazából nekem a harmadik rész annyira rossz volt, hogy már nagyon várom, de méginkább nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Webb mit hoz ki belőle. Mert az (500) Days egy nagyon jó film volt, telje új, nem sablonos és merész megoldásokkal. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanúgy kellene megcsinálni, de szerintem ezt Webb sem így gondolja. Azt pedig még a halálos ágyamon sem fogom tudni megérteni, hogy Kirsten Dunstnak van-e egyáltalán olyan pillanata, amikor nem hogy szép, hanem hogy nem csúnya.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1331 Dátum: 2010. január 21. - 00:01:04 »
Idézetet írta: pepo05
A 3. rész aztán mindenben nagyobb, meglátványosabb, meg több volt, aztán mégis az lett a legszarabb.

A Pók 3 nem azért lett rossz mert túl sok volt a látvány meg akció benne. Ha jobb forgatókönyvet csinálnak, Venomot nem cseszik el, meg stb stb (kinek mi nem tetszett), akkor egy istenkirály filmet lehetett volna csinálni belőle úgy, hogy ugyanennyi akció és látvány lett volna benne. Sőt, így hogy ilyen hibák voltak a filmben, kellett is a látvány meg az akció, ez mentette meg a filmet... :-\ Ha nincs a nagy látványos végső bunyó, akkor én is kakinak tituláltam volna. :-\ És amúgy meg sokan vannak, akik inkább csak a látvány miatt ülnek be a Pók filmekre, ezzel is számolni kell. A látvány önmagában nem menti meg a filmet, de ha kevés az effekt meg az akció, akkor nagyon jónak kell lennie. Ráadásul itt most nem lehet azzal jönni, hogy "óvatosak vagyunk, mert ez az első pókfilm", mert van már 3 film előtte, amivel összehasonlítják majd az emberek, azokkal minimum egy színvonalon kell lennie - ha nem jobbnak -, de szerintem legalább a második rész színvonalát kéne hoznia látvány és akciók terén. Ezért is tartom hülyeségnek a rebootot, mert akkor a film harmadát megint az eredettörténet fogja kitenni, főleg ha spórolni akarnak az effekteken, viszont az első filmben nagyon jól megcsinálták az eredettörténetet... Az új filmbe meg még jobb kéne... Meg így tényleg kiváncsi leszek, kik lesznek a főellenségek, mert a már szerepelteket elég hülyeség lenne megcsinálni újra (kivéve ha nagyonfantasztikusan jobbat tudnának kihozni belőle). Szóval azért nem lesz egyszerű dolga az új rendezőnek. :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 21. - 00:03:21 írta Tom Fireheart »

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1332 Dátum: 2010. január 21. - 00:05:47 »
Ha egy új frencsájz kezdődik el (tegyük fel, hogy siker lesz az új film), akkor később úgyis visszatérnek a főbb ellenfelek, főleg Venom meg a Manó, mivel hogy elég fontosak Póki életében. Egyébként miért beszélünk 3 oldalt egy olyan hírről, amiben a rendező annyit mondott, hogy helló, rendezek?  :hehe: :spidey:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1333 Dátum: 2010. január 21. - 00:08:16 »
Értem az álláspontotokat, de egy 2 órás filmbe akár tetszik a látványbuziknak, akár nem, nem lehet egy óra akciót tenni, mert különben semmire sem marad idő.

A harmadik rész nemcsak a hibák miatt volt rossz, hanem azért is, mert túlvállalta magát és túlzsúfolt lett. Eby főgonosz helyett kaptunk kettőt, plusz Harry-veé is kellet foglalkozni, és még a fekete ruha is bejött. Ez 2 filmre is bőven elég lett volna...vagy ha nem tömik tele anniy akcióval, akkor a filmre is maradt volna idő. Nyilván emopókot meg ilyesmiket akkor sem lehetne megbocsájtani neki, de mindenképpen jobb lehetett volna, mint film, ha kevesebb látványos jelenetet tesznek bele és a nyert időt normális tartalommal töltik ki.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1334 Dátum: 2010. január 21. - 00:46:56 »
Értem az álláspontotokat, de egy 2 órás filmbe akár tetszik a látványbuziknak, akár nem, nem lehet egy óra akciót tenni, mert különben semmire sem marad idő.
Pepo, ezzel egyetértek, de a pók3-nál nem feltétlenül a látvánnyal/akcióval kellett volna spórolni, hanem inkább a tartalommal, ahogy írtad, enyi sztoriból ennyi szereplővel inkább két filmet kellett volna csinálni. (illetve mondjuk Gwen megmentését ki lehetett volna hagyni, mert valszeg drága lehetett, ráadásul felesleges is volt és el is lett cseszve... :-\ ) De mindenesetre én egyáltalán nem éreztem a Pók 3-ban hogy túl sok az akció. Az elején a Harry/Peter csata jó volt, Homival a két bunyó szintén, Harryval az Osborn-házvan a bunyó is jó volt, meg végső harc szintén... Hát nemtudom melyiket hagytam volna ki... :headscratch: Az biztos, hogy Venomot elég lett volna csak előkészíteni ebben a részben, és a kövi filmben szánni rá a főszerepet, de viszont amúgy meg a végső harcnál tök jó volt a Team up jelleg, 2-2 egymás ellen felállás... Lehet az lett volna a megoldás ha Venom nem hal meg, hanem elmenekül, és akkor a kövi film szólhatott volna arról hogy Póki bosszút akar állni Harryért... :headscratch: Na mindegy, ez már csak ilyen utólagos agyalás...

Ha egy új frencsájz kezdődik el (tegyük fel, hogy siker lesz az új film), akkor később úgyis visszatérnek a főbb ellenfelek, főleg Venom meg a Manó, mivel hogy elég fontosak Póki életében.
Venom visszatérhetne, ha máshogy csinálják meg, na de a Zöld Manó minek? Ha Harryt is beszámítjuk, akkor a 3 filmből 2-ben volt Manó, ráadásul Harry harcmodora látványosabb is volt mint az apjáé... Zöld Manónak max csak akkor lenne értelme, ha megjátszanák vele Gwen halálát is, máskülönben nem.
Max, ha manót akarnak, akkor Zöldet semmiképp, inkább egy Vészmanót kéne megjátszaniuk. :D

Idézet
Egyébként miért beszélünk 3 oldalt egy olyan hírről, amiben a rendező annyit mondott, hogy helló, rendezek?  :hehe: :spidey:
Hát ott kezdődött minden, hogy Ben pizsamás Pókembert akart...  :twisted: :lol:
Viccen kívül: (Ben kivételével) aggódunk, hogy esetleg nem lesz jobb az új Póki film az eddigieknél, ezért e sok szóáradat. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1335 Dátum: 2010. január 21. - 10:36:08 »
Akkor hogy több legyen 1 rendezői szónál:

A NEW WEBB FOR SPIDER-MAN™
Marc Webb Chosen To Direct Next Chapter of the Acclaimed Series
-Spider-Man to Climb into Theaters in Summer, 2012 -

CULVER CITY, Calif., January 19, 2010 – Marc Webb, the director of the Golden Globe nominated Best Picture (500) Days of Summer, will direct the next chapter in the Spider-Man franchise, set to hit theaters summer 2012, it was jointly announced today by Columbia Pictures and Marvel Studios.

Written by James Vanderbilt, Webb will work closely with producers Avi Arad and Laura Ziskin in developing the project, which will begin production later this year.

Commenting on the announcement, Amy Pascal, co-chairman of Sony Pictures Entertainment, and Matt Tolmach, president of Columbia Pictures, said, "At its core, Spider-Man is a small, intimate human story about an everyday teenager that takes place in an epic super-human world. The key for us as we sought a new director was to identify filmmakers who could give sharp focus to Peter Parker's life. We wanted someone who could capture the awe of being in Peter's shoes so the audience could experience his sense of discovery while giving real heart to the emotion, anxiety, and recklessness of that age and coupling all of that with the adrenaline of Spider-Man's adventure. We believe Marc Webb is the perfect choice to bring us on that journey."

Arad and Ziskin added jointly, "Over the years, the Spider-Man comics have been told with bold and creative new writers and artists who have re-calibrated the way audiences see Peter Parker. Marc Webb will do for the new direction of the films what so many visionary storytellers have done with the comic books. He is an incredibly talented filmmaker and we look forward to working closely with him on this new adventure."

Webb said, "This is a dream come true and I couldn't be more aware of the challenge, responsibility, or opportunity. Sam Raimi's virtuoso rendering of Spider-Man is a humbling precedent to follow and build upon. The first three films are beloved for good reason. But I think the Spider-Man mythology transcends not only generations but directors as well. I am signing on not to 'take over' from Sam. That would be impossible. Not to mention arrogant. I'm here because there's an opportunity for ideas, stories, and histories that will add a new dimension, canvas, and creative voice to Spider-Man."

Stan Lee, co-creator of Spider-Man, added, "I'm excited that Sony has chosen a director with a real penchant and understanding for the character. This is a brave, bold direction for the franchise, and I can't wait to see what Marc comes up with next."

Added Marvel Studios President Kevin Feige, "The idea of re-imagining the on-screen story for one of the world's most iconic superheros is sure to deliver an exciting new dimension to Spider-Man fans everywhere. There are volumes of comics and material available to inspire fresh and compelling takes on Peter Parker and his journey as Spidey and we look forward to seeing this come alive onscreen."

MARC WEBB has won acclaim with his film debut (500) Days of Summer. He has several MTV VMAs™ including 2009's Best Director award for Green Day's "21 Guns," 2006 Best Rock Video for AFI's "Miss Murder," and Best Group Video for The All-American Rejects' "Move Along." The Music Video Production Association honored him in 2006 as the Director of the Year for his work with Weezer, AAR, and My Chemical Romance.

In addition to two Golden Globe nominations including Best Picture (musical or comedy), his first feature film, (500) Days of Summer, starring Joseph Gordon-Levitt and Zooey Deschanel, has been nominated for three Independent Spirit Awards, including Best Feature. Webb was also awarded the Spotlight Award, which honors outstanding directorial debuts, by the National Board of Review.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1336 Dátum: 2010. január 21. - 10:40:59 »
Arad and Ziskin added jointly, "Over the years, the Spider-Man comics have been told with bold and creative new writers and artists who have re-calibrated the way audiences see Peter Parker.

:o Anutájukat azt a jó édest. Még az a jobbik eset ha ezt az Ultimate-re értették, de azért az még így is túlzás, hogy az alkotógárdát merésznek és kreatívnak titulálják.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1337 Dátum: 2010. január 21. - 11:06:09 »
Ezt ne csak a másvilágokra értelmezd, hanem például új közönséget vonzott JMD is.  ;) Persze marhaság lenne azt gondolni, hogy ebbe az irányba fogják elvinni a filmet.  ;D Sajnos várhatunk egy tinipókembert. Arra azért kivi leszek, hogy az eredete marad-e ugyanaz, mint az első filmben, vagy tök más lesz? Ami erősen zavart ebben a szövegben, hogy megint a felfedezés örömére fognak koncentrálni. Ami persze kőbevésett recept a sikerhez, de egy olyan alkalommal, amikor ezt már megtették, kétséges, hogy másodszorra is bejön-e. Amúgy is nehezen érthető ez az "új közönség"-mizéria, hisz még ma is, a 6 évesek is imádják Pókembert, kit akarnak megszólítani ezzel?  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1338 Dátum: 2010. január 21. - 11:08:29 »
A Twilight és a High School Musical rajongókat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1339 Dátum: 2010. január 21. - 11:12:16 »
Remélem, azért valaki rájuk szól, hogy most ne a 2002-es film remakejét készítsék el.
Amúgy én a Pók 4-hez se éreztem túl nagy lelkesedést, viszont ha Spider-Twillight-ot készítenek, azt soha a büdös életbe nem fogom megnézni, az tuti.