80 milla? Csak nekem tűnik kevésnek... 
BuB mellett vagyok, szörnyen kevés a 80 milla.
Az első rész 139 millióból készült, de ebből csak Tobey fizetése elvitt 10 milliót.
Tévedsz Ben, Tobey fizetése az első részben "csak" 3 millió volt. A másodikban 7, a harmadikban nem tudom, talán ott volt 10. És az első rész 114 millióból készült. Úgy, hogy mindenki kevesellte benne az akciókat.
Ha most 80-ból próbálnak összehozni egy újat, tuti csalódás lesz világszerte. Még kevesebb akciójelenet, ami főleg azért gáz, mert a 3. rész ilyen téren igen magasra tette a lécet. Egy sikeres folytatás alapfeltétele, hogy "több" legyen, mint amit eddig láttunk, és attól, hogy ők ezt elnevezik retconnak, ez a nézők szempontjából ugyanúgy egy következő Pókember-film. Majd kitalálnak az akciók helyett mást, hogy beleférjen a 80 millába, és a végeredmény egy Farkas-szintű film lesz.
A Pókember ruha engem se zavarna, ha olyan lenne, mint a képregényben, de attól, hogy a szálak 3D-sek lettek, majdnem semmivel sem nehezebb elkészíteni a ruhát. Peter Parker nagyon okos, feltalálta a hálót és a hálóvetőt, de nem szabó, hogy ilyen ruhát varrjon magának - ez egy gyenge pont, ami fölött szemet hunyunk csendesen.
Én nagyon nem örülnék, ha Stan Lee lenne Ben bácsi, és elsősorban azért, mert nagyon picit sem hasonlítanak.

Ja, Gwen és Mary Jane legyen klassz csaj, de tényleg csak akkor, ha Petert is normálisabb srác játssza majd.
Az már idestova 40-50 éve így lett megírva, szóval kőbe van vésve, hogy a lúzer Peter-nek bombanői vannak.
Azért ez így nem teljesen igaz. Amíg lúzer volt (és Ditko rajzolta), addig Betty Brant volt a barátnője, aki akkor (Ditkoszerűen) szintén nem volt egy bombanő. Aztán jött Romita, Peter elkezdett jól kinézni és nem volt többé lúzer! Na ekkor lett neki egy Gwenje és egy Mary Jane-je. Bár előtte is érdeklődtek iránta, de a 30-as számok fölött már Petert is próbálták jobbképűnek ábrázolni.
Dunst kifejezetten csúnya volt, de Tobey mellé én egy átlagos kinézetű csajt tudnék csak elképzelni, egy bombázó cicababát valahogy nem igazán.
Voltak olyan részek, jelenetek, akármik, ahol kifejezetten tök szép volt Dunst. Egynek például említeném a 2. részben, amikor John Jamesonnal van egy szobában. Az első részben meg
többnyire szép volt. De ha csúnya is, képzeljétek azt, hogy Bill Sienkiewicz rajzolta.

Különben a képregényben se a külsejéért, hanem az esze miatt érdeklődtek Peter iránt a lányok. Kivéve Gwent, aki épp annyira okos volt - őt az bosszantotta fel, hogy Peter az egyetlen, aki rá se néz.

Bruce (aki amúgy zseniális egy hapsi) semmivel sem vitte előrébb a sztorit. Az egyetlen ok amiért bekerült a filmbe az a haverság Raimi-vel, de azt a kvázi 5 percet amit filmenként az ő bohóckodására pocsékoltak el, felhasználhatták volna arra is, hogy Póki mégha csak egy rövid bunyó erejéig is, de összecsaphasson Elektróval, a Keselyűvel stb.
Nem mindgey, miért került be, ha jó volt?

Egy 5 perces Elektro bunyó mondjuk plusz 10 millió dolcsi lett volna, erre futotta.

Nem véletlenül dobta el a rucit a 2. részben Peter.
Úgy látom totál egyedül vagyok azzal, hogy végre egy olyan Pókembert lássak a vásznon aki képregényhű.
Én szeretném, ha az lenne, sőt! Raimi, mint rendező azért tetszett, még az első résznél, mert egy tökéletesen képregényhű Pókembert adott nekünk. Azzal együtt, hogy MINDEN nem lehet az, de ami a legfontosabb, a képregény és a karakter hangulatát, jellemét 100-asan adta vissza. Neked sem kell képregényhű teljesen, ha házi készítésű ruhát akarsz, meg Stan Lee-t Ben bácsinak.

Tom, a Fekete Macska poszter tök jó.