Talán jó, ha tudod, hogy Raimi Pókembere is az Ultit vette alapul...
Hát, de maximum csak annyiban, hogy Gwen helyett M.J.-re alapozták a szerelmi szálat, illetve Zöld manót rakta be első főgenyának, meg Venom az nagyon Ulti lett, tagadhatatlan.

Nade ezen kívül? A Zöld Manó karaktere totál klasszikus volt, még a halála is, az hogy Harryból ZM 2 lesz, szintén, Oki Doki is klasszikus, Homokember külsőre totál klasszikus, a Ben bácsis eredettörténettel való kavarás meg Raimi saját gyártmánya.

Még a fekete pókruhára se lehet mondani, hogy Ulti lenne, hiszen az is a klasszikus eredethez áll közelebb (űrlény az űrből). Én azt mondanám, hogy a 3 Pókember film együtt legalább 80 %-ban a klasszikus Pókira épül.

Szerintem az új filmben az eredet csak annyiban lesz más, hogy itt nem az autó előtt fogják lelőni Ben Bácsit, hanem a lakásukban, vagyis a betörő tényleg betörő lesz.

Egyébként én arra értettem, hogy gáz lesz, hogy az Ultit veszik alapul, ha a főellenségeket is totál Ultimate verzióban fogják megcsinálni. Tehát pl a Zöld Manóból egy nagy zöld Hulk lesz, aki tűzlabdacsokat dobál. Igaz, Vérontóból nekem jobban tetszett az Ulti verzió, de csak azért, mert itt nem egy elmebeteg sorozatgyilkos volt, aki kedvtelésből öl, hanem egy klón, akinek nincs normális tudata, nem tudja mi a jó és mi a rossz. De pl azt én se szeretném, ha az új trilógiában Gwent Vérontó ölné meg, ráadásul úgy, hogy igazából Gwen ott nem is járt Peterrel.

Inkább klasszikus Gwen halálát szeretnék Zöld Manóval, de előtte legalább 1-2 részen át járjon Peter és Gwen, hogy tényleg nagyot üssön a halála.

----------------------------------------------------
Ja, közben látom, hogy írtatok.
Meg mai korban játszódik, ez négy.
Ez nem azért van így, mert az ultimate-ből lett volna átvéve, hanem mert a készítők a legnagyobb idióták lettek volna, hogyha egy 60-as években játszódó filmet készítettek volna.

Egyértelmű, hogy egy modern, napjainkra jellemző környezetben játszódó filmbe tudja legjobban beleélni magát az ember. (Plusz, egy 60-as évekbeli filmben milyen bénán néztek volna ki a "high-tech" cuccok?

)