Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949573 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Pókember
« Válasz #1360 Dátum: 2010. január 21. - 17:00:32 »
Ben: ebben igazad van teljesen... És ilyen szempontból az Ulti Pókot is "elszúrták", mert ott sem sok vizet zavart Gwen...

Hát most ebben az új fostalicskában együtt jár Peterrel.  :nemtudom:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1361 Dátum: 2010. január 21. - 22:45:24 »
Mennyi mindent megtartottak belőle. Ahhoz képest, hogy az első verzióban még Zöld Manó-Dr. Octopus páros együtt van, szépen átírták az egészet. Először kivették az egyiküket, majd átírták Homokemberre és Elektróra, végül lett egy Zöld Manónk.
A Zöld Manó - Oki doki párosítás tök furának hangzik nekem.:D Viszont Homi és Elektró passzolna egymáshoz.
Idézetet írta: kaine
Pókember közben töri a fejét, hogy "Órákig kerestem, de sehol se futottam bele a Manóba!" To the Goblin! Viszont ez már azon a képen volt, ahol épp hazaérve leugrott a tetőablakon és meglátta őket. Oda csak annyit kellett fordítanom, hogy "...a Manóba!"  ;D ;D Nem volt ötletem, hogy kerüljem ki a ziccert.  ;D
;D Adta magát a poén. ;D

Wiccan: hát nemtom... De sztem ez se fog semmit se dobni Gwenen, a filmben valszeg nem lesz nagy szerepe (ha egyáltalán benne lesz).
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1362 Dátum: 2010. január 21. - 22:48:45 »
Az is érdekes lesz, ahogyan az Ultimate Spider-Man filmet megoldják S.H.I.E.L.D. és Nick Fury, F4 meg Kitty Pryde nélkül. Ezek már túl szervesen kapcsolódnak az Ulti Pókhoz a kezdetektől (az első kettő biztosan).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1363 Dátum: 2010. január 21. - 22:52:58 »
Az új sorozatban - és ezt bátran vállalom most és bármikor - minden rossz. Az már tényleg nem Pókember semmilyen téren. A jelenlegi Ultimate Peter Parker még egy vállalható, megszerethető kis alak, de ez a legújabb, ez abszolút nulla. És nem a karaktere, hanem a rajza miatt. Mindegy, hogy Gwen a barátnője (és sose hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok), hiszen akár lehetne Liz is, mert egyikre sem hasonlít. Mary Jane is tök mindegy mit csinál, mert ő se hasonlít senkire. Végezetül pedig Peterrel is elég nehéz együttérezni, mert elég nehéz azt is elképzelni, hogy ez ő, aki itt van lefirkálva.  :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1364 Dátum: 2010. január 21. - 22:57:08 »
Ámen testvérem a klónban. Viszont gyönyörűen beindultak a találgatások, és többen tudni vélik, hogy Hayden Panettiere azért flangál vörös hajzuhataggal, mert már lezsírozták neki MJ szerepét.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ElBicho/news/?a=14075

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1365 Dátum: 2010. január 21. - 23:08:23 »
Klermaci?  :D

Ez zsír volt!  :lol: "Granted, she is prettier than Kirsten "Killer Croc" Dunst, but is she MJ worthy?"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1366 Dátum: 2010. január 21. - 23:15:43 »
Nem hallottad még?  :D Azóta, hogy kemény 2 napra felröppent, hogy Raimi nem Connors-ból, hanem MJ-nől akar Gyíkot csinálni a 4. részben (ennek van vagy másfél éve), ez Dunst gúnyneve.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1367 Dátum: 2010. január 22. - 00:27:13 »
 :lol: :lol: :lol: Szegény Kirsten... ;D De ekkora orbitális marhaság pletyka egyáltalán hogy röppenhetett fel, hogy M.J.-ből Gyíkot akart csinálni Raimi?  :lol: :lol:

A kis Kler meg tényleg bájos. ;D De ha valaki vörösre festi a haját, abból máris potenciális M.J. lesz? :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1368 Dátum: 2010. január 22. - 00:44:43 »
Miért, Kirsten is így kezdte.  :D
Nem, nem hallottam, azt se, hogy Gyíkká akarták faragni. Mekkora marhaság! Akkor minek volt benne Connors eddig? Mindenesetre egy fokkal hízelgőbb, mintha a fejére utaltak volna vele.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1369 Dátum: 2010. január 22. - 05:28:13 »
Mekkora marhaság! Akkor minek volt benne Connors eddig?

Félkarú rablónak. Vagy ő ölte volna meg Dr. Richard Kimble feleségét.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1370 Dátum: 2010. január 22. - 11:53:59 »
Na igen, csak remélni tudom, hogy nem az UCS-re akar majd hajazni az új mozi, mert az tényleg elég gáz lenne... Kittyt belerakhatnák azért. :smlove: De úgysem fogják... Az új recept:

Raimi féle pókember- Kirsten Killer Crock + Emo csajok + Hulk féle tovább képzés Zöld manóknak + High School Musical az alkonyatban + Penge. :hehe:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1371 Dátum: 2010. január 22. - 12:50:24 »

Pádi: ha nem azt a közönséget akarnák becélozni, akkor semmi értelme nem lenne rebootolni, simán folytathatnák ott, ahol Raimi abbahagyta, csak felnőttesebb irányban. Hisz a Póki rajongókat inkább a felnőtt Pókember érdekelné.

Elmondom még egyszer, negyed akkora a rajongótábora mint a Pókembernek, ötöd annyi költségből tehát 32 millióból készült,  ezt a leggagyibb filmek simán visszahozzák bevételből, vagyis nem azért nyomják a filmet mert akkora tábora van, hanem mert visszahozza azt a minimális ráfordított pénzt, nem látom értelmét elvesztegetni a rajongókat egy ilyen stílusú Pókember filmmel, már csak a gyengébb bevétel miatt sem.

Azt nem is részletezem hogy a két alapmű ami a filmek forrása homlok egyenest eltérnek egymástól, nincs meg a Pókembermben az amitől olyanná tudják csinálni mint a Twilightot, vagy a High School Musicalt, annál nagyobb nyálregényt nem lehet a Pókemberből csinálni amit Raimi csinált. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy a Spider-Man Loves Mary-Jane mekkora bevételi bukta lett.

A reboot meg igen is kell

ad 1 Raimi elcseszte, ha folytatja ezt a történetszálat az régen rossz, én amúgy sem szerettem ezeket a karaktereket, de sanszos hogy a harmadik rész meg is utáltatta őket sok nézővel, és a nehéz elfelejteni az előzményeket miközben az újat nézed, így meg eléggé el van barmolva az élmény.

ad 2 Szerintem a felnőtt rajongókat ez nem zavarja, márcsak azért sem mert a képregényben is elég sokáig azért ott volt a sulis szál tudtommal az elején.

ad 3 Egy szó, BeeGees, baromira ki volt akadva mindenki attól a résztől, én nem hiszem hogy így be mernének válalni egy High School Musical szintet.

ad 4 Marvel, Tessék csak új fimet csinálni, tegyék bele Fury-t is és kötődjön a Marvel filmes univerzumához, így kerek.

ad 5 Azon kívül hogy egy Indie filmrendező csinálja, az ég egy adta világon semmi konkrétat nem tudunk a filmről, lehet nyugodtan reménykedni, a tini évek egy meghatározás amiből a drága jó információ áramlás segítségével, akkora hisztit csapott a rajongótábor, még csak nem is a média, hogy az elképesztő, nincsenek meg a szereplők, nem látunk előzeteseket, vagy magát a filmet tehát semmi nincs csak a rinya, ami marhajól el is adja a filmet úgy látom.

Én viszont személy szerint baromi kiváncsi lennék egy olyan eredet sztorira, ami a 60-as évektől indul, oldschool movie feeling.
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 22. - 13:00:57 írta Pádi »

Ju

• Pókfej
« Válasz #1372 Dátum: 2010. január 22. - 13:06:45 »
negyed akkora a rajongótábora mint a Pókembernek
Oké, ebbe nem ástam bele magam. :) Annyit hallok az utóbbi időben a Twilight sorozatról, annyi forrásból öntik, hogy meg se fordult a fejemben, hogy sokkal kevesebb rajongója lenne. ;)

Egy reboot meg reklám szempontból is jól jöhet, mert akkor nem jönnek azok az arcok, hogy "az előző részt se láttam, már mindegy."

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1373 Dátum: 2010. január 22. - 16:01:37 »
Mondjuk ez nem egzakt szám mert csak a bevételekre alapozok.

De én sokkal inkább félnék attól hogy egy hígfos akciófilm lesz, ugyanaz a James Wanderbilt írja a forgatókönyvbet, aki A Wolverine: Originst írta.
Szegény, szegény, Deadpool.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1374 Dátum: 2010. január 22. - 16:05:18 »
De én sokkal inkább félnék attól hogy egy hígfos akciófilm lesz, ugyanaz a James Wanderbilt írja a forgatókönyvbet, aki A Wolverine: Originst írta.
Szegény, szegény, Deadpool.

:headscratch: James Vanderbilt-nek köze sem volt a Wolvie-hoz, azt David Benioff és Skip Woods írták. Eredetileg ugyan ő írta volna, de még a forgatás elején elhajtották, mert a forgatókönyve nem fért bele az időkeretbe.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1375 Dátum: 2010. január 22. - 16:05:44 »
A Twilight az egyik legfelkapottabb könyvsorozat mostanában. Majd ennek is lesz nagyobb tábora valószínűleg.
Idézet
a Spider-Man Loves Mary-Jane mekkora bevételi bukta lett.
Ezt a marhaságot honnan szedted, már bocs. Ha az lett volna, nem kapott volna ongoingot, miután két minije is sikeres lett. Az SMLMJ azután esett vissza, miután Mijazava otthagyta és McKeever is leigazolt a DC-hez. Meg ha annyira gáz lett volna, nem lett volna még így, az eredeti alkotók nélkül is folytatás.
Amúgy akkor sem értem, ha mindeki egy jó tini Peter Parkeres képregény után sír, miér tnem képes senki beleolvasni a mostani MA Spider-Manbe? Fél éve az megy benne, amit mindenki olyan marhára akar, csak senki se veszi észre, ha ott van az orra előtt. Nem is csoda, hogy újraszámozzák, hátha végre feltűnik a népnek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1376 Dátum: 2010. január 22. - 16:23:41 »
Mert senki se akar olyat, csak azt próbálják ledugni a torkunkon.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1377 Dátum: 2010. január 22. - 19:15:12 »
A reboot meg igen is kell
Oké, de szerintem akkor sem ilyen formában, hogy előlről kezdenek mindent, és pisis korától követhetjük megint Peter kalandjait, meg a "hol együtt-hol nem" szerelmi szálat M.J.-vel, és ha minden jól megy, a trilógia végére TALÁN összeházasodnak, vagy esetleg M.J. távozik az élők sorából az épp aktuális főellenség jelentékeny közreműködése végett. Inkább úgy kéne rebootolni, mint a Hulk esetében, hogy folytatás, de reboot is egyben. ;) Hogy ne érts félre: azzal nincs bajom, hogy új rendező és új színészek lesznek, csak nem az őskorból kéne kezdeni a sztorit.

Idézet
ad 1 Raimi elcseszte, ha folytatja ezt a történetszálat az régen rossz, én amúgy sem szerettem ezeket a karaktereket, de sanszos hogy a harmadik rész meg is utáltatta őket sok nézővel, és a nehéz elfelejteni az előzményeket miközben az újat nézed, így meg eléggé el van barmolva az élmény.
Miért ne lehetne folytatni ezt a történet szálat? Egyedül Venomot cseszte el, de sztem a Peter-Harry történetszál nagyon jó volt, így lett teljes kerek egész, ahogy a trilógia végén lezárták. M.J. vel meg lehetne folytatni a dolgokat, és új szereplők behozásával újabb történetszálakat indítani, stb.

Idézet
ad 2 Szerintem a felnőtt rajongókat ez nem zavarja, márcsak azért sem mert a képregényben is elég sokáig azért ott volt a sulis szál tudtommal az elején.
Hát oké, de már jóideje felnőtt a képregényekben is. 3 rész tini Peter után jöhetne már egy kicsit felnőttebb, tapasztaltabb Pókember.

Idézet
ad 3 Egy szó, BeeGees, baromira ki volt akadva mindenki attól a résztől, én nem hiszem hogy így be mernének válalni egy High School Musical szintet.
Hát azt mindenki sejtette, hogy nem musical lesz az új film. :D

Idézet
ad 4 Marvel, Tessék csak új fimet csinálni, tegyék bele Fury-t is és kötődjön a Marvel filmes univerzumához, így kerek.
Ezt egy folytatásban is simán megcsinálhatták volna, nem kellene mindent előlről kezdeni ehhez. ;)

Idézet
ad 5 Azon kívül hogy egy Indie filmrendező csinálja, az ég egy adta világon semmi konkrétat nem tudunk a filmről, lehet nyugodtan reménykedni, a tini évek egy meghatározás amiből a drága jó információ áramlás segítségével, akkora hisztit csapott a rajongótábor, még csak nem is a média, hogy az elképesztő, nincsenek meg a szereplők, nem látunk előzeteseket, vagy magát a filmet tehát semmi nincs csak a rinya, ami marhajól el is adja a filmet úgy látom.
Hát az, hogy bejelentették, hogy előlről kezdik az egészet, és újra Peter gimnazistakorát mutatja be, plusz a rendező lelkendezett, hogy neki mennyire tetszik az Ulti Pók, szerintem több, mint elég ok a hisztire. ;D

Idézet
Én viszont személy szerint baromi kiváncsi lennék egy olyan eredet sztorira, ami a 60-as évektől indul, oldschool movie feeling.
Szerintem nagy bukta lenne. A Superman Returns is részben ezért nem lett olyan sikeres, mert a rendező a régi Superman filmek hangulatát próbálta visszahozni.

Egy reboot meg reklám szempontból is jól jöhet, mert akkor nem jönnek azok az arcok, hogy "az előző részt se láttam, már mindegy."
Ez igaz, hogy jó reklám, de szerintem még nagyon sokan emlékeznek az első részre is, nem volt az olyan régen. Ha már mind a 6 Pókember filmen túl lennénk, akkor lett volna inkább értelme előlről kezdeni szerintem.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1378 Dátum: 2010. január 22. - 22:00:25 »
Idézet
Szerintem nagy bukta lenne. A Superman Returns is részben ezért nem lett olyan sikeres, mert a rendező a régi Superman filmek hangulatát próbálta visszahozni.

Nem régi stílusú film, hanem idő szerint régebben játszódó.

Ezt a marhaságot honnan szedted, már bocs.

Megy a sorozat vagy nem?

« Utoljára szerkesztve: 2010. január 22. - 22:03:10 írta Pádi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1379 Dátum: 2010. január 22. - 22:17:46 »
Ezen logika alapján a Powers is bukta volt, elvégre megszűnt, és csak később indult útnak. Vagy a Kábel, ami még idén véget ér. Vagy az Iron Man v4, ami top50-ből szűnt meg. Pedig mindegyik nyereséges.