Pádi: ha nem azt a közönséget akarnák becélozni, akkor semmi értelme nem lenne rebootolni, simán folytathatnák ott, ahol Raimi abbahagyta, csak felnőttesebb irányban. Hisz a Póki rajongókat inkább a felnőtt Pókember érdekelné.
Elmondom még egyszer, negyed akkora a rajongótábora mint a Pókembernek, ötöd annyi költségből tehát 32 millióból készült, ezt a leggagyibb filmek simán visszahozzák bevételből, vagyis nem azért nyomják a filmet mert akkora tábora van, hanem mert visszahozza azt a minimális ráfordított pénzt, nem látom értelmét elvesztegetni a rajongókat egy ilyen stílusú Pókember filmmel, már csak a gyengébb bevétel miatt sem.
Azt nem is részletezem hogy a két alapmű ami a filmek forrása homlok egyenest eltérnek egymástól, nincs meg a Pókembermben az amitől olyanná tudják csinálni mint a Twilightot, vagy a High School Musicalt, annál nagyobb nyálregényt nem lehet a Pókemberből csinálni amit Raimi csinált. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy a Spider-Man Loves Mary-Jane mekkora bevételi bukta lett.
A reboot meg igen is kell
ad 1 Raimi elcseszte, ha folytatja ezt a történetszálat az régen rossz, én amúgy sem szerettem ezeket a karaktereket, de sanszos hogy a harmadik rész meg is utáltatta őket sok nézővel, és a nehéz elfelejteni az előzményeket miközben az újat nézed, így meg eléggé el van barmolva az élmény.
ad 2 Szerintem a felnőtt rajongókat ez nem zavarja, márcsak azért sem mert a képregényben is elég sokáig azért ott volt a sulis szál tudtommal az elején.
ad 3 Egy szó, BeeGees, baromira ki volt akadva mindenki attól a résztől, én nem hiszem hogy így be mernének válalni egy High School Musical szintet.
ad 4 Marvel, Tessék csak új fimet csinálni, tegyék bele Fury-t is és kötődjön a Marvel filmes univerzumához, így kerek.
ad 5 Azon kívül hogy egy Indie filmrendező csinálja, az ég egy adta világon semmi konkrétat nem tudunk a filmről, lehet nyugodtan reménykedni, a tini évek egy meghatározás amiből a drága jó információ áramlás segítségével, akkora hisztit csapott a rajongótábor, még csak nem is a média, hogy az elképesztő, nincsenek meg a szereplők, nem látunk előzeteseket, vagy magát a filmet tehát semmi nincs csak a rinya, ami marhajól el is adja a filmet úgy látom.
Én viszont személy szerint baromi kiváncsi lennék egy olyan eredet sztorira, ami a 60-as évektől indul, oldschool movie feeling.