Szerintem azon kívül, hogy Logan kiszabadulása más volt az Originsben nem volt egyéb ellentmondás ( és persze, hogy össze-vissza nevezték Logannek és Jamesnek, de lehet, hogy 2 keresztneve volt) és szerintem a First Class-ban még ennyi se lesz. Rengetegszer láttam az X filmeket, többször ezekre figyeltem. Az X3-ban Bestia már elég idősnek tűnik, hogy akár a Profékkal egykorú csak jobban tartja magát .

A 2. részben tényleg ott volt Hank McCoy, de a képregényben is többször változott át. Az Originsben mindig Victor Creednek szólították, az X1-ben meg mindig Kardfogúnak. Ez egy kettős biztosíték volt: eredetileg, ugye lett volna Magneto film, ahol elvileg Eric találkozott volna Victorral előidézte volna benne a másodlagos mutációt.Ez magyarázat a más kinézetre, és hogy nem emlékszik Loganre. A bebiztosítás pedig, az volt, ha soha nem készül el a folytatás, vagy ez a rész, akkor kimagyarázzák, hogy ez két külön személy. Emmát az Originsben sose szólították Emma Frostnak, hasonlóan Victor Creedhez. Nyilvánvaló, hogy rá hajaztak, de így nem lehet felhányni, hogy a First Class-ban kb. 20-25 évvel korábban egy idősebb Emma Frost szerepel. Hiba a First Classban ott lehet, hogy Xavier az originsben , de még az X3-ban is járt, ha már ott megnyomorítják, akkor összekavarnak mindent, valamint az X3-ban még Magneto "jó" volt Jean beszervezésénél.
Amúgy baromi jó ez az új előzetes is, tök jó volt látni Bestiát és Vészmadarat sikítani valamint repülni ( karján azokkal a csíkos ruhaizékkel), nameg az X1-es 2. VH-s Magnetós jelenetet.