Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284779 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #5720 Dátum: 2011. augusztus 30. - 16:47:58 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5721 Dátum: 2011. augusztus 30. - 17:16:04 »
Kerek pajzs, az övére pár táska és már nyomulhatna is a filmben :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5722 Dátum: 2011. augusztus 31. - 11:44:19 »
Kerek pajzs, az övére pár táska és már nyomulhatna is a filmben :)
Mármint a Avengersben? Nekem is ez a bajom az Avengerses rucival. Megmutatták az Amerika kapitányban milyen giccses az eredeti propaganda ruha, erre betolják ugyan azt az avengersbe?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5723 Dátum: 2011. szeptember 12. - 13:57:54 »
Na tegnap megnéztem végre a Thort. Nem tudom, mennyire kell a spoiler, de hátha:
 :spoiler:
Szóval, összességében jó volt a film, tetszett. Asgard nagyon jól nézett ki. Bejött az is, hogy ilyen high-tech irányba vitték el az isteneket, ez jobban illik a Marvel univerzumba, mint a klasszikus mitológiai verzió. A színészek is jók voltak, Loki szerepe volt a legjobb. Thor is tetszett, talán csak az zavart, hogy túl fiatal, dehát a mostani képregényfilmekben mindenki túl fiatal. :hehe: De ettől függetlenül jó volt. A film legjobb jelenete az volt, amikor Thor is megpróbálta felemelni a pörölyt, de nem sikerült neki. Ott döbbent rá, milyen érzés gyengének és halandónak lenni (onnantól már a viselkedése is tök szimpi volt). Különben az a jelenet is tetszett, amikor az emberek sorban megpróbálták felemelni a pörölyt, mintha egy az egyben a Polgárháborúból vették volna át, poén volt. :D  Egyébként a humorfaktor elmaradt a Vasember filmekétől, de azért volt 1-2 jó poén. A látvány tényleg jó volt, egyedül a Pusztítóval való bunyónál nem volt az igazi, ott látszott a drótkötél effektus. Igazából a film egyetlen komoly negatívuma a verekedéseknél volt, a gyors vágások és a rossz kameranézetek miatt szinte semmi nem látszott belőlük, követhetetlenek voltak.
Összességében egy teljesen korrekt, jó eredetsztori volt a film, érezhetően csak az volt a célja, hogy Thor ne tök ismeretlenül csöppenjen be az Avengersbe. Ettől függetlenül szórakoztató kis movie volt.
Tetszett a stáblista utáni jelenet is, ezzel megmagyarázták, hogy mit keres majd Loki az Avengers filmben.
Csak egy dolgot nem értettem: Odin mitől esett kómába a film közepén? :headscratch:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5724 Dátum: 2011. szeptember 12. - 15:45:34 »
Csak egy dolgot nem értettem: Odin mitől esett kómába a film közepén? :headscratch:

Az az Odinálom. Amolyan kényszerű kóma, amely arra szolgál, hogy a főisten erőt gyűjtsön. Újratölti az elemeket.
ASGARD

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5725 Dátum: 2011. szeptember 12. - 18:35:11 »
Ahha, vágom. Köszi! ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5726 Dátum: 2011. szeptember 18. - 14:36:11 »
Én a Zöld Lámpást néztem meg végre és nekem tetszett. Nyilván azért mert semennyire nem ismerem a karaktert, vagy a lámpásokat csak a rajzfilmekből. Nem volt egy Vasember, de megütötte az idei filmek szintjét szerintem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5727 Dátum: 2011. szeptember 24. - 20:24:06 »
Tegnap én is megnéztem a Zöld Lámpást. Hát sajnos tényleg nem volt nagy durranás, olyan semmilyen volt a film. :-\

:spoiler:
Valahogy nem igazán működött a recept. A film után elolvastam több kritikát is, sajnos igazat kell adnom nekik, jól leírták a film negatívumait. Gyenge forgatókönyv, jellegtelen karakterek, kevés űrjelenet (pedig Oa amúgy nagyon f*szán nézett ki, az ott játszódó jelenetek voltak a legjobbak). a zöld lámpás alakulat többi tagjáról szinte semmit sem tudunk meg, kb. mintha csak dísznek lennének a filmben. Parallax abszolút nulla dimenziós főgonosz volt, sima Galactus utánzat (mármint a filmes Galactusé). Ráadásul nekem úgy rémlik, hogy a képregényben Hal Jordan lett Parallax, nem? :headscratch: Hector Hammond pedig inkább szánalmas volt, mint félelmetes. A képességeiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Apropó, ha Hector gondolatolvasó, akkor Hal hogyan tudta átverni a gyűrűs trükkel?
Kedvelem Ryan Reynoldsot, de ez a film sajnos most nem jött össze...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5728 Dátum: 2011. október 18. - 10:52:41 »
Úgy látszik, mostanában csak én írok ide. :hehe:
Na szóval, tegnap végre én is meglestem az Amerika Kapitány filmet. Összességében azt mondom, jó film volt, korrekt munka, de azért nem estem hasra tőle. A Thor nekem jobban bejött. De eredetsztorinak teljesen jó volt a Kapi film, Chris Evans tényleg jó választás volt kapinak, ahogy Hugo Weaving is Red Skull szerepére. Tök jól megcsinálták, hogy a film elején Steve nyüzüge kissrác. :D A látvány is jó volt, az akciójelenetek tetszettek, a pajzshajigálás is nagyon jól nézett ki. Korrekt múvi volt. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5729 Dátum: 2011. október 18. - 10:55:39 »
Nálunk még mindig nem adták le... a Zl-t se... pedig augusztus óta kint volt a plakátja, és most Október elején lezsedték... valszeg ezeket már csak dvd-n fogom látni... kicsit sajnálom, hogy ennyit vártam a nagy semmire, ezóta már rég megnézhettem volna őket, csak gondoltam moziban azért mégis más...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5731 Dátum: 2012. február 13. - 16:22:14 »
Na a GR2 leghúzósabb jeleneteit ki is pakolták az előzetesekbe, mert kétlem hogy ez a kurta játékidő bármire elég lenne:

Running Time: 95 min.
Release Date: 17 February 2012 (USA)
MPAA Rating: Rated PG-13 for intense sequences of action and violence, some disturbing images, and language

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5732 Dátum: 2012. február 13. - 16:30:21 »
Ide mikor jön?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5733 Dátum: 2012. február 13. - 16:37:28 »
Március 1. Csütörtöki nap.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5734 Dátum: 2012. február 13. - 17:23:34 »
Köszi, várós. :)

Peter P

• Tarantula
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #5735 Dátum: 2012. február 13. - 19:04:01 »
Én is szívesen megnézném, de ez a fránya 3D... :(
Nem tudjátok lesz egyáltalán 2D-s vetítés vagy csak 3D? (Úgy mint a Halhatatlanoknál, a Legsötétebb óránál és az Underworld-nél mert akkor én megszívtam...  :-\)
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 13. - 19:06:08 írta Peter P »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5736 Dátum: 2012. február 13. - 19:33:16 »
Na a GR2 leghúzósabb jeleneteit ki is pakolták az előzetesekbe, mert kétlem hogy ez a kurta játékidő bármire elég lenne:

Running Time: 95 min.
Release Date: 17 February 2012 (USA)
MPAA Rating: Rated PG-13 for intense sequences of action and violence, some disturbing images, and language
Nem értek a rövidítésekből. mi az a GR2

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5737 Dátum: 2012. február 13. - 19:35:01 »
Ghost Rider 2. rész (Szellentlovas)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5738 Dátum: 2012. február 13. - 19:39:25 »
kösz :D
Megjegyzem és betárazom a TDK, ASM, GIJ, szvsz, hsz mellé.
Nem tudjátok lesz egyáltalán 2D-s vetítés vagy csak 3D? (Úgy mint a Halhatatlanoknál, a Legsötétebb óránál és az Underworld-nél mert akkor én megszívtam...  :-\)
Te sem látod a 3D-t? Egy ismerősöm sem látja, van egy kis szemtengely ferdülése. Én látom csak nem vagyok hajlandó megnézni....

Peter P

• Tarantula
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #5739 Dátum: 2012. február 13. - 19:43:08 »
Te sem látod a 3D-t? Egy ismerősöm sem látja, van egy kis szemtengely ferdülése. Én látom csak nem vagyok hajlandó megnézni....

Igen, én is bukom. :(
Nekem egyik szemem sérült. Nagy cumi... :-\