Megnéztem én is a trailert, nagyon látványos. Csak a zenéje nem jött be annyira, de egyébként tetszett.

Bár az előző trailer hatásosabb volt. Én továbbra is bízom benne, hogy nagyon ütős lesz ez a film.

Azért Snydertől valahogy nem ezt vártam, csak az agyatlan akciók, jóóó látványosan. 
Pedig fel kell építeni valahogy a karaktert. És hiába volt 10 év Smallville, az külön univerzum, nem kapcsolhatták össze ezzel a filmmel. Na meg a mozinézők közül se biztos, hogy mindenki ismeri a Smallville-t.
Amúgy meg nem biztos, hogy jó lenne egy olyan Szupi film, ami csak agyatlan akcióból állna. Engem pont azért érdekel a Man of Steel, mert tudom, hogy nem csak egy langyos nyári popcorn mozi lesz akciókkal teletömve.
Én meg inkább ezt, különösen, hogy Nolan is ott van, márpedig ő a Batmannél is megmutatta, pláne az első filmnél, hogyan kell minél alaposabban elkerülnünk egy szuperhős használatát a róla szóló filmben.
Pont ezzel sikerült neki igazán emberközelivé tenni a karaktert. Ha belegondoltok, a Pókember filmekben sem szerepelt olyan sokat Póki, ott is nagy hangsúlyt fektettek a magánéleti szálra.