Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284284 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #6900 Dátum: 2013. április 17. - 14:19:23 »
Nolan most tényleg azt hiszi hogy egy újabb Batman filmet csinál? Mindenesetre a hipsterek már imádják. Én tartok tőle nagyon hogy átlagos sztori és eltúltzott dráma lesz benne, minimális akcióval.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6901 Dátum: 2013. április 17. - 15:13:16 »
Attól, hogy az előzetesben nem mutattak meg minden akciót, nem jelenti azt, hogy a filmben nem lesz. Én örülök neki, hogy kevés látványt mutattak. Több marad a mozira.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6902 Dátum: 2013. április 17. - 16:59:20 »
Poén, hogy a fiatal Clark Kent hasonlít Tom Wellingre.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6903 Dátum: 2013. április 17. - 19:44:54 »
Idős szemüveges Clark nem i volt. Jó a köpenye, szépen lobog, jó, hogy nem az a nehéz anyag van mint múltkor.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6904 Dátum: 2013. április 17. - 19:51:06 »
Én nem bánnám ha Supi életéből kivágnák a Clark Kent alteregót a kriptonittal együtt! Elvégre ez egy realisztikus ábrázolású hős lesz és ritka hülyén festene egy istenszerű lény, hétköznapi halandóként ábrázolva ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6905 Dátum: 2013. április 17. - 20:02:34 »
Az egész figura lényege veszne el a Clark Kent személyiség nélkül. Csináltak már ilyen sztorit amúgy, de vagy nem működött, vagy szándékosan azt mutatták be vele, hogy nem működhet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6906 Dátum: 2013. április 17. - 20:42:59 »
A Singer féle fosnál csak jobb lehet, szóval egyszer biztos megnézem. De úgy érzem alapvetően hibás a koncepció, és biztosra veszem, hogy ezt is rebootolni fogják, ha a DC tényleg akar majd egy JLA filmet.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6907 Dátum: 2013. április 17. - 20:49:13 »
Úgy tűnik a DC eléggé kapkod, nagyon nyomatja már ezt a JLA filmet. Sztem nem fognak még egy rebootot csinálni.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6908 Dátum: 2013. április 17. - 20:52:34 »
nagyon nyomatja már ezt a JLA filmet. S

Abszolút semmi jele annak, hogy nyomatnák. A Batmannel megalapozhatták volna, de Nolan geciskedett, és kijelentette, hogy az ő Batmenének realista világába, nem fér bele a többi metahumán. Aztán a Lámpás egy újabb remek lehetőség lett volna, de azt úgy barmolták el, mint a Fox a Wolvie Originst. Amennyire tudom, a Man of Steelben mégcsak utalás szintjén sem említik, hogy lenne más hős vagy akármi, így meg nem lehet felvezetni semmit.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6909 Dátum: 2013. április 17. - 21:09:57 »
Az egész figura lényege veszne el a Clark Kent személyiség nélkül. Csináltak már ilyen sztorit amúgy, de vagy nem működött, vagy szándékosan azt mutatták be vele, hogy nem működhet.

Biztosan így van,de nekem jöhet bárminemű elseworlds megvalósítás mivel amúgy se tartozok a hardcore Superman fanok közé :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6910 Dátum: 2013. április 17. - 21:10:10 »
Hát pedig az Imdb-n 2015-ös megjelenéssel írják. Bár nem tudom hogy annak mennyire lehet hinni. Egy biztos, hogy az avengers hatalmas sikerét alig bírják tétlenül nézni a dc-sek :)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6911 Dátum: 2013. április 17. - 21:11:11 »
Hát pedig az Imdb-n 2015-ös megjelenéssel írják.

Ja ha az IMdb írja akkor biztos úgy van. Én kérek elnézést.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6912 Dátum: 2013. április 17. - 22:24:45 »
A tervek szerint a man of steel a közös univerzum első darabja. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6913 Dátum: 2013. április 17. - 22:55:05 »
Kivéve, ha megbukik, mert akkor majd a következő DC film...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6914 Dátum: 2013. április 17. - 23:10:36 »
Eddig ez tűnik a legjobb DC animációs filmnek  :hehe:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6915 Dátum: 2013. április 17. - 23:12:21 »
Ha megbukik nem lesz igazság ligája.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6916 Dátum: 2013. április 18. - 01:29:58 »
Megnéztem én is a trailert, nagyon látványos. Csak a zenéje nem jött be annyira, de egyébként tetszett. :) Bár az előző trailer hatásosabb volt. Én továbbra is bízom benne, hogy nagyon ütős lesz ez a film. 8)

Azért Snydertől valahogy nem ezt vártam, csak az agyatlan akciók, jóóó látványosan. ;D
Pedig fel kell építeni valahogy a karaktert. És hiába volt 10 év Smallville, az külön univerzum, nem kapcsolhatták össze ezzel a filmmel. Na meg a mozinézők közül se biztos, hogy mindenki ismeri a Smallville-t.
Amúgy meg nem biztos, hogy jó lenne egy olyan Szupi film, ami csak agyatlan akcióból állna. Engem pont azért érdekel a Man of Steel, mert tudom, hogy nem csak egy langyos nyári popcorn mozi lesz akciókkal teletömve.
Én meg inkább ezt, különösen, hogy Nolan is ott van, márpedig ő a Batmannél is megmutatta, pláne az első filmnél, hogyan kell minél alaposabban elkerülnünk egy szuperhős használatát a róla szóló filmben.
Pont ezzel sikerült neki igazán emberközelivé tenni a karaktert. Ha belegondoltok, a Pókember filmekben sem szerepelt olyan sokat Póki, ott is nagy hangsúlyt fektettek a magánéleti szálra.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6917 Dátum: 2013. április 18. - 03:27:25 »
És Supermantől mikor várta el valaki hogy emberközeli legyen?

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6918 Dátum: 2013. április 18. - 07:37:06 »
Vagy Batmantől?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6919 Dátum: 2013. április 18. - 09:27:24 »
Sötét Zsaruk... a pokolból