Megnéztem én is.

Tetszett, de semmi extrát nem éreztem, miután kijöttem. A történet érdekes volt, az akciók is, szerintem rendkívül jóra sikeredtek,
az, hogy tőből levágták mind két karmát, elég erős volt szerintem, (mármint azért csak nem kellett volna, de jó drámai hatása volt, az bizti), az, hogy Japánba ment, meg, hogy ott az Ezüst Szamuráj, nem vert a padlóhoz. Pedig az elején vártam, hogy "na, ez biztos rohadt jó lesz". De elmaradt. Lehet, ha majd többszörre nézem meg, megjön az a plusz, de most még elment egy 5-ből 4-re vizsgázó Marvel filmnek.
Annak én külön örültem, hogy Jeant is beletették, és hogy voltak utalások a 3. részre. Ahogy látom, most ez a divat, hogy mindegyik hőst gyengének, sebezhetőnek állítják be? Kezdve a Vas3-ban Tonyval.Amit én nem vettem észre, az a következő: Mindenhol írták, hogy itt Farkas megtanulja, hogy ne izommal harcoljon, és ne karmokkal, hanem néha jobb a beszéd, esetleg a gondolkodás harc előtt/közben, és megtanulja ezt, az eddigi "mindenkit lenyiszálok" helyett.
Én ezt egyszer vettem észre, mégpedig mikor harcol a Szamurájjal, és az ő kardját fogja, és lekever egyet neki.A stáblista utáni jelent persze kérdéseket vet fel bennem a folytatást illetően
, és jó újból látni az öreg Prof.-ot.