Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284313 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #7400 Dátum: 2013. szeptember 18. - 22:31:28 »
Öltönyösen se lett volna rossz, de a filmes eredeti Mandarin-koncepció, mint terrorista vezér kilóra megvett. Ráadásul a kinézete ruhája is baromi jól nézett ki szerintem, Ben Kingsley nagyon jól hozta a figurát, félelmetes volt, értelme is volt az egésznek, csak hát jött az a fránya csavar... :roll:
Mellesleg a képen, amit belinkeltél Mandarin inkább europidnak tűnik, mint mongoloidnak. Persze ez rajzoló függő.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7401 Dátum: 2013. szeptember 18. - 22:37:41 »
Meg sztorifüggő. Az eltelt valós évtizedek alatt párszor testet cserélt, így magyarázták a fiatalságát. (Ha jól emlékszem, még valamikor a maoista forradalom környékén vagy kicsit előtte született.)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7402 Dátum: 2013. szeptember 18. - 22:53:50 »
Nekem ez az öltönyös verzió nem jön be.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7403 Dátum: 2013. szeptember 19. - 08:37:29 »
Öltönyösen se lett volna rossz, de a filmes eredeti Mandarin-koncepció, mint terrorista vezér kilóra megvett. Ráadásul a kinézete ruhája is baromi jól nézett ki szerintem, Ben Kingsley nagyon jól hozta a figurát, félelmetes volt, értelme is volt az egésznek, csak hát jött az a fránya csavar... :roll:
Mellesleg a képen, amit belinkeltél Mandarin inkább europidnak tűnik, mint mongoloidnak. Persze ez rajzoló függő.

Meg a "You'll never see me coming" idézet az mekkora is volt. De valahogy nem tudok haragudni a fordulatért annyira, mert tényleg brilliánsan megoldották a félrevezető kampánnyal, rég nem lepett meg ennyire valami egy filmben. Az más dolog volt, hogy Killian mennyire súlytalannak bizonyult.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7404 Dátum: 2013. szeptember 19. - 09:36:17 »
Meg a "You'll never see me coming" idézet az mekkora is volt. De valahogy nem tudok haragudni a fordulatért annyira, mert tényleg brilliánsan megoldották a félrevezető kampánnyal, rég nem lepett meg ennyire valami egy filmben.
Én is így vagyok vele. Plusz sose csíptem ezt a karaktert.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7405 Dátum: 2013. szeptember 19. - 17:19:03 »
Én se haragudtam, de sajnáltam, olyan jól átalakították maira a karaktert

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7406 Dátum: 2013. szeptember 21. - 15:52:57 »
hasonló véleménnyel vagyok én is. Jó ötlet volt a 180°-os fordulat, de Killian, csak egy olyan tucat gonosz volt. Világ ura, meg gazdagodni, bla-bla...
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7407 Dátum: 2013. szeptember 27. - 10:25:21 »

Nem tudom hogyan vagytok vele, de én már nagyon várom.

----------------

Még mindig lehetne nagyobb Volstagg.
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 03. - 18:13:53 írta Szilánkmentes »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7408 Dátum: 2013. október 03. - 23:28:37 »
Ez Obelix.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7409 Dátum: 2013. október 04. - 07:29:55 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7410 Dátum: 2013. október 04. - 22:25:11 »
Pont úgy néz ki és annyira komoly is. Ahogy eszik meg minden. Nem is áll jól a Megtorlónak ez a bohóckodás.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7411 Dátum: 2013. október 04. - 22:36:58 »
Én is jobban örülnék neki, ha a Megtorlót nyomná inkább...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7412 Dátum: 2013. október 04. - 23:36:06 »
Én is jobban örülnék neki, ha a Megtorlót nyomná inkább...

Én úgy vagyok a filmes Megtorlóval mint itt jópáran Hugh Jackman-nel, azaz Frank Castle-t csak Thomas Jane játszhatja senki más ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7413 Dátum: 2013. október 05. - 09:17:13 »
Nekem mindkét verzió bejött. De igazából ha Tom Jane-el készülne új megtorló film (azon a 10 percesen kívül) annak is marhára örülnék. Már úgyis annyira lecsúszott szegény, hogy bármit elvállal.
Multkor is kapcsolgatom a tévét, azt nézzük barátnömmel, hogy mi ez a kaki, hát a LOL című tiniremekmű, erre nem feltűnik benne Tom Jane... :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7414 Dátum: 2013. október 05. - 10:49:16 »
Elég durva,hogy ennyire megzuhant, holott szerintem azért egy tehetséges színészről van szó! Na nem a Megtorló szerepe miatt hanem úgy általában. Fura mert sok olyan színész van most is a toppon akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne ott, mégis a legtöbb blockbuster filmben ott kukucskálnak :roll: Tom Jane akár lehetne Rozsomák is amúgy :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7415 Dátum: 2013. október 05. - 12:50:57 »
Hát azért Tom Jane nem nyújtott Oscar díjas játékot a Megtorlóban sem... A tipikus amerikai csúnyán nézek típuskarakter volt és semmi más. Szerintem.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7416 Dátum: 2013. október 05. - 12:59:41 »
Hát azért Tom Jane nem nyújtott Oscar díjas játékot a Megtorlóban sem..
Én bírom őt, de inkább Rebecca nénivel voltam elfoglalva, az ő alakítása, izé...domborítása Oscar díjas :sweetheart:
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7417 Dátum: 2013. október 05. - 13:27:42 »
Persze,hogy nem egy Oscar díjas típus a tag,de ettől még lehet népszerű és jó abban amit csinál ;) Erre mondtam,hogy Hollywood tele van olyan "színészekkel" akik ugyanígy 1 arckifejezést tudnak (pl: Paul Bettany :hehe:) mégis érthetetlen módon képesek a vásznon ragadni! Említhetném akár Owen Wilson-t aki szerintem egy nulla és ráadásként még sikerült is magát beskatulyáznia az idióta vígjátékok kategóriába :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7418 Dátum: 2013. október 05. - 15:19:00 »
Hát azért Tom Jane nem nyújtott Oscar díjas játékot a Megtorlóban sem... A tipikus amerikai csúnyán nézek típuskarakter volt és semmi más. Szerintem.
Mintha a képregénykarakter nem tipikusan ennyi lenne. Szerintem se volt semmi más a figura a filmben, Ray Stephenson változatában sem. De mindkettő alakítás alapvetően hitelesnek tűnt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7419 Dátum: 2013. október 05. - 15:58:19 »
Ray Stevenson hozta karakterről legalább elhittem, hogy egy ténylegesen megtört személy, akinek nincs már a bosszún kívül semmije.