Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284592 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #380 Dátum: 2008. május 01. - 22:29:36 »
Hát, megvárni lehet a széksor végén is.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #381 Dátum: 2008. május 01. - 22:34:38 »
Hejj hejj, látszik hogy még nem jártal miskolci moziban. Ott a film végén a kólától duzzadó puttonyok gyilkolni, igen gyilkolni képesek az utolsó wc-ért. Azt pedig aki végig akarja várni a stáblistát a jegykezelők alkalmazottak lökdösik ki. Az élet kemény.  ;D Sírjunk.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #382 Dátum: 2008. május 02. - 00:19:30 »
Így már én is játrtam, pont az X3-mal. Szerencsére még volt 2 srác, akik tudta, róla, hogy a stáblista végén még van valami, így kimentünk és beültünk az első sorba, hogy ne zavarjunk senkit. Már majdnem a végén járt a az egész, amikor jött az alkalmazott, hogy tipli van, mert jönnénke takarítani? erre mi közöltük, hogy a jegy a vetítés elejtől a végégig tart..és ha jól látjuk még megy a vetítés és a végén még lesz egy jelenet. Szerencsére  rednes csajszi volt, elnézést kért és mevárta  is, hogy mi lesz a végén. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #383 Dátum: 2008. május 02. - 07:48:39 »
mi volt a DD végén?

szerk: oké beugrott, Bullseye meg a légy...

Todd

• Pókfej
« Válasz #384 Dátum: 2008. május 02. - 13:35:00 »
Amúgy az X-men 3 végén mi értelme van annak a jelenetnek, mert (lehet, hogy a hiba az én készülékemben van), de nekem nem esett le?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #385 Dátum: 2008. május 02. - 14:21:30 »
A prof nem halt meg.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #386 Dátum: 2008. május 02. - 18:22:02 »
Mi nem érthető azon, hogy a halott professzor tudata beleköltözött egy agyhalott férfi testébe. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #387 Dátum: 2008. május 02. - 19:32:33 »
Eddig nem is tudtam, hogy az X-Men 3 végén is volt egy ilyen jelenet, de most előszedtem a DVD-t és megnéztem. Egyébként a Fenegyerek után jött összes képregényfilmnek a végén van ilyen jelenet, vagy csak pár filmben?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #388 Dátum: 2008. május 02. - 20:34:21 »
Csak pár filmben. De itt valami tuprhisság van...az X3 esetében külön felhívtuk a figyelmet, hogy lesz a stáblista után valami...és még utána beszélve is lett róla. És nem volt az olyna régen, szerintem akkor már fórumoztál Sepi. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #389 Dátum: 2008. május 02. - 20:36:28 »
Nem, én már az X3 után kezdtem el fórumozni. Amikor belecsöppentem a fórumok vérkeringésébe, akkor már a Pók3 volt az aktuális. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #390 Dátum: 2008. május 02. - 20:41:16 »
Még a Hálózsákon is? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #391 Dátum: 2008. május 02. - 20:45:00 »
Igen, még ott is. ;) 2006 novemberében kezdtem, akkor már javában a Pók3-ról jöttek az előzetesek és a képek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #392 Dátum: 2008. május 02. - 20:50:17 »
Hát akkor el vagyok tájolva. De az jó, ha már úgy tűnik, hogy régóta vagy aktív. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #393 Dátum: 2008. május 02. - 21:17:54 »
És hol voltál ELÕTTE?!!  :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #394 Dátum: 2008. május 03. - 08:24:30 »
Egy másik bolygón. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #395 Dátum: 2008. május 03. - 13:44:27 »
Na, tegnap este láttam a Vasember filmet. ;D Nagyon király lett tényleg! ;D
 :spoiler:
Végig izgalmas és lendületes, Robert Downey kegyetlen jó a szerepben, nagyon lazaaaaa. ;D Tök jó hogy részletesen bemutatták ahogy tervezi és készíti a páncélokat, baromi látványos volt. A poénok is nagyon ott voltak, a legjobb az volt amikor rázuhan az autóra, mert nem bírja el a páncél súlyát a tetőszerkezet. ;D Meg poén volt hogy milyen jól elbeszélgetett Jarvissal, a kompjúterrel. ;D Jarvis amúgy tök ötletes képregényes utalás, és egy majdani Avengers filmbe is passzolna.
A látványeffektek nagyon jók voltak, bár az akciójelenet nem volt sok, de annál látványosabbak voltak. Anno amikor hallottam hogy Favreau rendezi a filmet, szurkoltam neki hogy jó filmet hozzon össze (már csak azért is mert megkedveltem őt a Fenegyerekben), de baromi nagyot alkotott, felülmúlta a várakozásokat. ;D Ha pontot kéne adnom a filmre, nálam a Vasember egyértelműen 10-ből 10-es. 8) (Az egyetlen ami nem annyira tetszett, az Downey magyar szinkronja volt amúgy)

Viszont sajnos lemaradtam a stáblista utáni extra jelenetről. :( Pedig éreztem hogy meg kéne várni, de nem emlékeztem hogy lesz-e extra jelenet, és mivel nem egyedül voltam, nem vártuk meg a stáblista végét. De lehet, hogy megnézem majd mégegyszer valamikor, viszont feliratosan szeretném nézni eredeti szinkronnal. Nem tudjátok véletlenül hogy (itt Budapesten) melyik moziban adják feliratosan a filmet? :headscratch:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #396 Dátum: 2008. május 03. - 16:21:03 »
Vasember box office, remek adatokkal:
A Fantasy Moguls jelentése szerint $35 milliós pénteki bevételt produkált. Ehhez jön még a csütörtöki premierből származó $5.2 millió. De ez csak az amerikai vetítésekből származó bevétel. Világszerte a mozikban összesen  $57.4 milliót produkált pénteikg, de ekkor még sok vetítés hátravolt. Vagyis a végleges összeg ennél jóval több.
Az első két nap Koreaban $2.4 milliót; Singapore-ban $905,331-et; Thailföldön $652,192-t; Hong Kong, $533,859-et. Olaszországban még csak egy napja látható de ott rögtön $1.7 milliót hozott míg Ausztráliában $1.1 milliót. A Marvel Studios már be is jelentette, hogy a következő Vasember filmet 4 hónapon belül elkezdik forgatni, és 2010-ben lesz látható. A főbb szereplők, a rendező és a forgatókönyvíró ugyanaz marad. :nezze:

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #397 Dátum: 2008. május 03. - 16:25:14 »
Sziasztok!

Tegnap néztem meg a Vasember filmet, nagyon tetszett, povitív csalódás volt, sztem az elmúlt idők egyik legjobb képregény filmje.

Todd

• Pókfej
« Válasz #398 Dátum: 2008. május 03. - 18:50:29 »
Igen, ténylegűber fasza volt.
Amúgy ügye ez már MARVEL Studios film volt, vagyis jobban ott volt a képben a marvel, mint régebben?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #399 Dátum: 2008. május 03. - 18:56:50 »
Annyira a Marvelé, hogy a film elején az intro alatt, amikor lefut a képregénylap pergetés ami minden Marvel film elején látható, bejön a Marvel Logo, és alatta ott a Studios felirat.