Hank és Misztik egyik tanteremben sem tanít együtt.Ilyen terembe nem nézett be Rozsi!Egybe nézett be,de ott Kolosszus és Kitty Pryde oktattak.Hank a folyosón jött szembe Rozsóval és még viccesen oda is szúrja neki,hogy elkésett.
Egyébként másnak is feltűnt,hogy a filmben végig Logan-nek szólítják Rozsomákot?Egyszer se hangzott el a Wolverine.
Idézem magam.

...mivel az egyik kivágott jelenetben elvben...
Szal, mint írtam, ez a filmbe nem került bele... de lehet akkor abba az irányba akarták vinni Misztiket... vagy nem, mivel végül mégse került bele a filmbe...
Amúgy SInger ezzel a Misztikes rejtéllyel totálisan kiakarja töröltetni az Originses borzalmat, és egy új eredetet akar neki adni.

Valljuk be, nem ártana

Csak kérdés, hogy ez most Wolvie 3.ban fogják megjátszani, vagy az Apokaliszisben... A Wovlie 3-at kizártnak tartom, mivel nem hiszem, hogy mégegy filmet a műtétre fognak pazarolni...

de akkor az vajon miről fog szólni? (márha egyáltalán lesz, én még mindig azt se láttam, hogy az Apokalipszisben benne lesz Hugh...

)
Ja, és tuti az Xfilmek cselekményei után vagyunk, mert mintha a Profnak már ott is a jövőbeni széke lenne, nem? (egyszer láttam még csak, de az rémlik) plusz Logannek is mintha ősz hajszálai is meglennének... szóval időben ott vagyunk, ahonnan Logan elindult, a nem túl távoli, távoli jövőben, csak a cselekmény változott meg... de sztem az X3 után olyan 10 évvel lehetett ez az Őrös jövőkép, meg akkor az amikor Logan felébred....