Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284283 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #8360 Dátum: 2014. október 18. - 14:17:23 »
A továbbiakban ennek a sorozatnak egy alternatív szálon kéne futnia és nem a mi általunk ismert módon! Mert ugye akkor minek csináltak ilyen kavarásokat, ha aztán minden a régi trilógiához fog igazodni? Ejnye Singer ülj le egyes :hehe:

De hát épp ez történt, ezentúl egy alternatív szálon fog futni a történet, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy milyen a helyzet az új jelenben: mindenki boldogan él az iskolában, vagyis nagyon nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy azt az eredeti trilógiában láthattuk.

Constant: X-Men Origins = X-Men kezdetek: Farkas. A Farksa 2-nek (gondolom, a Japánban játszódó filmre gondolsz) pedig csak simán Farkas a címe.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #8361 Dátum: 2014. október 18. - 14:21:09 »
Azaz a Japánban játszódó.
Minden tiszta, köszi Raisu a helpet és mindenki másnak is.
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8362 Dátum: 2014. október 18. - 16:17:13 »
Nagyon sajnálatos,hogy egy ilyen címet adtak neki. Farkas....

BuB

• Pókfej
« Válasz #8363 Dátum: 2014. október 18. - 16:22:45 »
Én asszem vágom mire gondol Mr. Sinister...
nagy spoiler a vége, mivel télleg minden happy, mindenki él stb. így tehát a 80-as években zajló Apokalpiszis lehet nagy fenyegetés lesz, de a világ túl éli a mutánsok túlélik, az Xmen is megalakult és élnek a tagok... tehát nincs tétje a kövi filmnek... legyen bármilyen bajjóslatú majd az előzetes, tudjuk hogy nem fog győzni Apo... hacsak, Apokalipszis nem kavar ő is bele az időbe  ;D

Btw: Misztik lehet hogy "jó" lesz... mivel az egyik kivágott jelenetben elvben az öreg Hank és Misztik együtt tanítanak az iskolában, amikor Logan mászkál és benéz az egyik tanterembe...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8364 Dátum: 2014. október 18. - 16:41:58 »
Hank és Misztik egyik tanteremben sem tanít együtt.Ilyen terembe nem nézett be Rozsi!Egybe nézett be,de ott Kolosszus és Kitty Pryde oktattak.Hank a folyosón jött szembe Rozsóval és még viccesen oda is szúrja neki,hogy elkésett.
Egyébként másnak is feltűnt,hogy a filmben végig Logan-nek szólítják Rozsomákot?Egyszer se hangzott el a Wolverine.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8365 Dátum: 2014. október 18. - 16:52:38 »
Én asszem vágom mire gondol Mr. Sinister...
nagy spoiler a vége, mivel télleg minden happy, mindenki él stb. így tehát a 80-as években zajló Apokalpiszis lehet nagy fenyegetés lesz, de a világ túl éli a mutánsok túlélik, az Xmen is megalakult és élnek a tagok... tehát nincs tétje a kövi filmnek... legyen bármilyen bajjóslatú majd az előzetes, tudjuk hogy nem fog győzni Apo... hacsak, Apokalipszis nem kavar ő is bele az időbe  ;D

Btw: Misztik lehet hogy "jó" lesz... mivel az egyik kivágott jelenetben elvben az öreg Hank és Misztik együtt tanítanak az iskolában, amikor Logan mászkál és benéz az egyik tanterembe...

Na végre valaki érti a lényeget! :D Igen, pontosan erről beszéltem. Mindent visszaállítottak a régi kerékvágásba, kivéve persze a tragikus eseményeket, mert azok törölve lettek! Tehát mikor Logan felébred az ágyában az tuti már az X1 után játszódik,de még bőven a 2 előtt. Vagy mivel megkavarták az idővonalat ezért a 2.film cselekménye helyett majd valami mással néznek szembe. Ugye Stryker valószínű halott, hála Raven-nek (bár nem derült ki,de egyelőre úgy tűnik). Most már csak Rozsi azon éveire leszek kíváncsi amit a Weapon X-ben töltött! Vajon ott is megszökteti őket Mystique mint anno Vietnámból? Nagyon úgy néz ki a dolog eddig. Logan ettől függetlenül megkapja az adamantiumot,de gondolom kevésbé fájdalmas körülmények közt :) És így talán nem lesz memória törlés sem.:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8366 Dátum: 2014. október 18. - 17:26:00 »
Hank és Misztik egyik tanteremben sem tanít együtt.Ilyen terembe nem nézett be Rozsi!Egybe nézett be,de ott Kolosszus és Kitty Pryde oktattak.Hank a folyosón jött szembe Rozsóval és még viccesen oda is szúrja neki,hogy elkésett.
Egyébként másnak is feltűnt,hogy a filmben végig Logan-nek szólítják Rozsomákot?Egyszer se hangzott el a Wolverine.
Idézem magam.  ;D

...mivel az egyik kivágott jelenetben elvben...
Szal, mint írtam, ez a filmbe nem került bele... de lehet akkor abba az irányba akarták vinni Misztiket... vagy nem, mivel végül mégse került bele a filmbe...

Amúgy SInger ezzel a Misztikes rejtéllyel totálisan kiakarja töröltetni az Originses borzalmat, és egy új eredetet akar neki adni.  :oh:  :headscratch: Valljuk be, nem ártana  :hehe:
Csak kérdés, hogy ez most Wolvie 3.ban fogják megjátszani, vagy az Apokaliszisben... A Wovlie 3-at kizártnak tartom, mivel nem hiszem, hogy mégegy filmet a műtétre fognak pazarolni...  :headscratch: de akkor az vajon miről fog szólni? (márha egyáltalán lesz, én még mindig azt se láttam, hogy az Apokalipszisben benne lesz Hugh...  :headscratch: )

Ja, és tuti az Xfilmek cselekményei után vagyunk, mert mintha a Profnak már ott is a jövőbeni széke lenne, nem? (egyszer láttam még csak, de az rémlik) plusz Logannek is mintha ősz hajszálai is meglennének... szóval időben ott vagyunk, ahonnan Logan elindult, a nem túl távoli, távoli jövőben, csak a cselekmény változott meg... de sztem az X3 után olyan 10 évvel lehetett ez az Őrös jövőkép, meg akkor az amikor Logan felébred....  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 18. - 17:29:57 írta BuB »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8367 Dátum: 2014. október 18. - 19:10:51 »
Na de a moziban nem adtak kivágott jeleneteket.Szóval az egyszerű halandó honnan tudhatná mindezt? :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8368 Dátum: 2014. október 18. - 20:06:40 »
Idézem magam.  ;D

...mivel az egyik kivágott jelenetben elvben...
Szal, mint írtam, ez a filmbe nem került bele... de lehet akkor abba az irányba akarták vinni Misztiket... vagy nem, mivel végül mégse került bele a filmbe...

Amúgy SInger ezzel a Misztikes rejtéllyel totálisan kiakarja töröltetni az Originses borzalmat, és egy új eredetet akar neki adni.  :oh:  :headscratch: Valljuk be, nem ártana  :hehe:
Csak kérdés, hogy ez most Wolvie 3.ban fogják megjátszani, vagy az Apokaliszisben... A Wovlie 3-at kizártnak tartom, mivel nem hiszem, hogy mégegy filmet a műtétre fognak pazarolni...  :headscratch: de akkor az vajon miről fog szólni? (márha egyáltalán lesz, én még mindig azt se láttam, hogy az Apokalipszisben benne lesz Hugh...  :headscratch: )

Ja, és tuti az Xfilmek cselekményei után vagyunk, mert mintha a Profnak már ott is a jövőbeni széke lenne, nem? (egyszer láttam még csak, de az rémlik) plusz Logannek is mintha ősz hajszálai is meglennének... szóval időben ott vagyunk, ahonnan Logan elindult, a nem túl távoli, távoli jövőben, csak a cselekmény változott meg... de sztem az X3 után olyan 10 évvel lehetett ez az Őrös jövőkép, meg akkor az amikor Logan felébred....  :headscratch:

Olyan, hogy X3 nem létezik. ;) Vagyis a stúdió (jogosan) nem akar tudomást szerezni az abban történtekről. Max ki pillanatozták Jean halálának pillanatát oszt ennyi.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #8369 Dátum: 2014. október 18. - 21:18:49 »
Bocs, hogy megint belekotyogok még csak annyit, hogy a jövőben kik voltak a plusz mutánsok? Bishopot, viharmadarat és plazmát felismertem (ha jól emlékszem az ő neve Havok). Kik voltak még rajtuk kívül?
Volt az a helyes bige aki fekete teleportkapukat nyitogatott. Neki mi a neve? És a színésznőnek? ;) :D
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8370 Dátum: 2014. október 18. - 21:23:48 »
A jövőben nem volt Plazma. Viharmadár se, hanem az öccse volt, Hadiösvény ( a képregényben,vagyis a 2. Viharmadár, a filmen Harcosnak hívták). Ott volt még Napfolt és Blink az új szereplők közül.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #8371 Dátum: 2014. október 18. - 21:31:29 »
Köszi közben megleltem a listát a wikin. :)

Lucas Till - Alex Summers / Plazma – Czető Roland
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8372 Dátum: 2014. október 18. - 21:38:08 »
Én imdb-t használok. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8373 Dátum: 2014. október 19. - 12:43:34 »
Mr. Sinister, BuB: De ti mindketten abból az amúgy elvárható, ámbár Hollywoodot ismerve téves feltételezésből indultok ki, hogy az Day of The Future Past végi jelenet bármit is befolyásolni fog. Vagy egy esetleges folytatás fog abból kiindulni, vagy valamikor a jövőben a szállak oda fognak befutni.
Pedig nem. Annak soha semmilyen referencia értéke nem lesz.  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8374 Dátum: 2014. október 19. - 13:47:27 »
Tehát mikor Logan felébred az ágyában az tuti már az X1 után játszódik,de még bőven a 2 előtt.
Az utolsó jelenet nem az X1 és 2 között zajlódik, ez teljes képtelenség!
Amikor Kitty "elaltatja" az alanyt és az felébred a végén, ugyan abba az időbe/testbe tér vissza a tudat, ahonnan elindult."Felébredsz és rajtad kívül senki sem emlékszik rá mi történt"  :nezze:
De ha ez nem lenne elég, ott a hologrammos ébresztő rádió, ami meg egyértelműen egy távoli jövő.

(A Profnak lebegett a széke abban a jelenetben? Nem emlékszem. Kár lenne pont a jellegzetes X logós kereket likvidálni.)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8375 Dátum: 2014. október 19. - 13:59:27 »
És Logan haja ősz volt, tehát az időpont változatlan. Csak minden megváltozott körülötte, és nem véletlen döbbent meg annyira Logan, hogy életben látta Jean, na meg Scottot. Mondom, sztem olyan cirka 10 évvel az X3 után vagyunk, már a Farkas 2 is, minimum 4-5 évvel játszódhatott a 3. rész után, plusz aztán a végén szintén eltelt 1 év, amikor Magnus felkereste Logot.

Mr. Sinister, BuB: De ti mindketten abból az amúgy elvárható, ámbár Hollywoodot ismerve téves feltételezésből indultok ki, hogy az Day of The Future Past végi jelenet bármit is befolyásolni fog. Vagy egy esetleges folytatás fog abból kiindulni, vagy valamikor a jövőben a szállak oda fognak befutni.
Pedig nem. Annak soha semmilyen referencia értéke nem lesz.  :lol:
Háááát, ha most Singer már azt se veszi figyelembe, amit ő rendezett/írt, akkor rohadt nagy gondban lesznek az idővel, mint eddig... mert akkor így már telejsen megkavarják az időt és a nézőt is...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8376 Dátum: 2014. október 19. - 14:16:41 »
Háááát, ha most Singer már azt se veszi figyelembe, amit ő rendezett/írt, akkor rohadt nagy gondban lesznek az idővel, mint eddig... mert akkor így már telejsen megkavarják az időt és a nézőt is...
És szerinted innentől csak Singer fog X filmet rendezni?
Most ő rendezi a következőt ami gondolom majd a 80-as években a fiatal gárdával fog készülni, szerintem semmilyen szinten nem fog kapcsolódni a Future Past jövőjéhez. ;)
De közben már nyomatni fogják a spin-offokat, azok szerinted mennyire fognak bármit is figyelembe venni?

BuB

• Pókfej
« Válasz #8377 Dátum: 2014. október 19. - 14:31:12 »
Hát én úgy gondoltam, hogy de, köze lesz valamennyire, ha már ez nullázta az eddigi filmeket, ha most megjátszák azt, hogy most már a kövi filmben is tele lesz ellentmondással csak megkavarják a nézőket és veszíthetnek vele is...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8378 Dátum: 2014. október 19. - 15:33:28 »
Szerintem az a jelenet egy búcsú a régi generációtól, és az egész Days Of The Future Past egy jutalomjáték, hogy még egyszer láthatjuk együtt a régi csapatot. Szerintem a továbbiakban nem fognak foglalkozni velük, és ez nem is feltétlen baj.
Abban meg, hogy lesz egy 80-as években játszódó film, abban mi az ellentmondás? Vagy a kavarás, vagy bármi?
Miért kéne bárhogyan is kapcsolódnia egy esetlegesen 30-40 évvel későb bekövetkező jelenethez, vagy utalnia rá, vagy akármi? Tök lazán csinálhatnak most egy tonna X filmet függetlenül mindentől, erre itt a sok rajongó megint a görcsös magyarázkodást várja.  :lol:
A legtöbb néző magas ívből sz*rik ezekre, ellenben egy új Weapon X történettől tuti megzavarodna.  ;)
Új történeteket basszus, ne a régieket újragondolni, meg átírni.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 19. - 15:35:46 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8379 Dátum: 2014. október 19. - 15:53:25 »
Hát a magasívű leszarásban annyira nem értünk egyet, amikor szinte mindenki kivétel nélkül azon óbégatott, hogy-hogy hogy él a Prof...  tehát ebből nekem az következik, hogy de igenis, lenne igény a magyarázatokra, és arra, hogy kövessék a filmek történetei  egymást.  :D
És én nem is nagy kavarásokra gondolok a jövőben, csak azt hogy most már ne mondjanak ellent maguknak... tehát akik szerepeltek a jövőben, azokat lehetőleg ne öljék már meg az elkövetkezendő többi x filmben, amiben tény, azt csinálnak amit akarnak, csakúgy erre kellene figyelniük...