Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285137 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #8820 Dátum: 2015. július 22. - 15:49:30 »
Értem, köszi!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8821 Dátum: 2015. július 22. - 16:44:34 »
F4 reklám

BuB

• Pókfej
« Válasz #8822 Dátum: 2015. július 22. - 18:43:03 »
Hopp-hopp, voltál már elő vetítésen?
És annyira megtetszett a film, hogy már reklámozod is?  :hehe:  ;D   :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8823 Dátum: 2015. július 22. - 19:03:47 »
Igen, én már láttam, de infókkal nem szolgálhatok.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8824 Dátum: 2015. július 22. - 20:21:27 »
Az, hogy szted Jó/nem jó infónak számít?
Vagy az hogy a Lény végig pucér?  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8825 Dátum: 2015. július 22. - 21:05:15 »
Hát, mivel eddig Kaine is eléggé óckodott a filmtől, és most tolt be róla egy reklámot, gyanítom tetszett neki.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8826 Dátum: 2015. július 22. - 22:32:30 »
Tom: nem volt velük tanárnéni, akinek szólhattál volna?
Biztos volt, de nem láttam hogy ki az, mert addigra már töksötét volt a teremben. De gyanítom, hogy azzal sem értem volna el sokat, ha tudtam volna szólni neki...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8827 Dátum: 2015. július 22. - 23:56:58 »
Az, hogy szted Jó/nem jó infónak számít?
Vagy az hogy a Lény végig pucér?  :D
Minden annak számít, igen.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8828 Dátum: 2015. július 23. - 09:48:34 »
Értem. De mobillal legalább felvetted a filmet?  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8829 Dátum: 2015. július 23. - 10:26:03 »
Neem, nem szeretem a kamerás verziót.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8830 Dátum: 2015. július 23. - 17:42:07 »
A Hangya valami eszméletlen király volt. Olyan király hogy belehalok!!  ;D
Jó volt, hogy az elején benne van az öreg Stark éd Peggy. És jól visszafiatalították M. Douglast. És az elején gondoltam, hogy az a kulcstartó egy igazi tank. ;D De hogy növelte meg?  Király, hogy lesz Wasp. A legutolsó jelenetet elmagyarázná valaki?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8831 Dátum: 2015. július 23. - 22:26:55 »
Tudod, volt a kék korong, meg a másik. Az egyik zsugorít, a másik növeszt. Rádobta az egyiket. :)
Melyik legutolsót? A stáblista utánit?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8832 Dátum: 2015. július 24. - 07:52:17 »
Tudod, volt a kék korong, meg a másik. Az egyik zsugorít, a másik növeszt. Rádobta az egyiket. :)
Melyik legutolsót? A stáblista utánit?
Ákösz!
Igen a stáblista utáni. Ott pontosan mi volt?
A zsugorodást az övcsatjával, vagy a kesztyűn lévő gombokkal aktiválta?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8833 Dátum: 2015. július 24. - 09:03:46 »
A kesztyűn lévő kioldóval :) Az övcsat a szabályozó volt, ami megakadályozta, hogy szubatomi méretűre zsugorodjon

Amúgy tényleg szórakoztató film, nekem a korai MCU filmek hangulatát idézte, főleg az első Vasemberét. Nem annyira a teljes Földet vagy a világot veszélyeztető fenyegetés, inkább személyes csihi-puhi. Tetszett :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 24. - 09:08:28 írta Kilgores »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8834 Dátum: 2015. július 24. - 16:37:10 »
Nem emlékszem, mi is volt az a jelenet?

BuB

• Pókfej
« Válasz #8835 Dátum: 2015. július 24. - 20:14:19 »
Hát télleg tök kis klafa film lett ebből a Hangyából. Azt hiszem csak annyit tok rá írni, hogy jópofa. A hangyák tökre tetszettek, jól megcsinálták őket, és milyen aranyosak voltak  ;D  Arnoldot kicsit sajnáltam azért a végén...  Tetszett az eleje, Peggy, és Howard feltünése külön öröm volt, és Douglas milyen fiatal lett... durva  :o
Sólyom beugrója nagyon jó volt, tudtam, hogy benne lesz, de hogy ennyi időre, meg hogy még bunyóznak is... az mekkora volt már  :oh:  ;D mintha egy képregényt olvastam volna pont...  :oh:
Amúgy ha ennyire ismerte őt Scott, meg tisztelte, blabla... akkor ez jóóóval az Angyalok után lehetett már, lehet volt már nyílvános szereplésük is?  :headscratch:
Az eredeti Darázs feltünése is örömteli volt, főleg a képregényt idéző rucija is tetszett, ahogy a végén az új Darázs képregényes rucija is tiszteletét tette. Tanulhatna a Fox rzhák terén...  :roll: (na jó, Psziché, és Deadpool most már azért egész fajin lett...)
Haver egész végig azt hitte, hogy az összezsugorodásnál majd megtalálják Janetet, sztem az túl kiszámítható lett volna, és így lett jó, hogy mégsem  ;D

A másik stáblista jelenet annyira mnem volt nagy pukk, mint elsőre elhintették, jó volt, jó volt, főleg, hogy meglett Bucky, egész végig azon pörögtem a Kap 3 kapcsán, hogy-hogy fér majd abba a filmbe a regisztrcáiós (vagy legyen az bármi) balhé, meg a Bucky utáni keresés egy részben, de így a keresés megoldódott.
természetesen a végén ismét csak az 50 emberből 4-en maradtunk... télleg kikellene írniuk már, hogy vannak még dolgok a credits után...

Btw: a Pókos utalásra ki emlékszik? 'Vannak emberek, akik repülnek, vagy falat másznak...." nem volt még ott vmi utalás a Pókra... rohangálnak, mint Pók a falon, vagy ilyesmi?  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 24. - 20:15:52 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8836 Dátum: 2015. július 24. - 20:39:54 »
Az a röhej, hogy még a sajtóvetítésen, ahol elvileg hozzáértők ülnek, ott is a háromnegyede elment a vége előtt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8837 Dátum: 2015. július 25. - 00:04:43 »
Hát az a vége, hogy Bucky keze be van szorulva valamibe, de hogy épp akkor találtak rá, vagy már egy ideje ott vannak nem tudom. És hogy mit csinálnak egyáltalán meg miről beszélnek?  :headscratch:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #8838 Dátum: 2015. július 25. - 07:45:37 »
Az utolsó stáblistás jelenetben elsőre fel se ismertem szegény Buckyt... De hogy milyen egyezségről beszélnek meg hogy inkább miért nem szólnak Tonynak egész hangulatos volt. Remélem a Kap3 még kémesebb meg borongósabb lesz mint a 2.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8839 Dátum: 2015. július 25. - 14:53:10 »
Nekem kicsit csalódás volt a film. A szövegek elég bénácskák voltak, a poénok meg irtó laposak. Én kihagytam volna a kislányos szálat, meg a három betörőt, és inkább csak Scott-tal foglalkoztam volna. Igazából semmi újat nem nyújtott a karaktere, majdnem egy az egyben ugyanaz volt, mint Peter a GotG-ben. Sőt, igazából az összes karakter elég lapos volt, Fullánk meg kimondottan béna. Jóformán meg se izzasztotta Scottot, az egyetlen kihívást az jelentette, hogy titániumból volt a ruhája egy része. Ja, és az Avengersnek elég béna lehet a biztonsági rendszere, ha Crossék ilyen könnyedén megtudták, hogy Pymék elloptak tőlük valamit. :D Nem mondom, hogy rossz film volt, de szerintem az összes többi eredetfilm jobb volt nála.