Hát télleg tök kis klafa film lett ebből a Hangyából. Azt hiszem csak annyit tok rá írni, hogy jópofa. A hangyák tökre tetszettek, jól megcsinálták őket, és milyen aranyosak voltak
Arnoldot kicsit sajnáltam azért a végén... Tetszett az eleje,
Peggy, és Howard feltünése külön öröm volt, és Douglas milyen fiatal lett... durva
Sólyom beugrója nagyon jó volt, tudtam, hogy benne lesz, de hogy ennyi időre, meg
hogy még bunyóznak is... az mekkora volt már

mintha egy képregényt olvastam volna pont...

Amúgy ha ennyire ismerte őt Scott, meg tisztelte, blabla... akkor ez jóóóval az Angyalok után lehetett már, lehet volt már nyílvános szereplésük is?

Az eredeti
Darázs feltünése is örömteli volt, főleg a képregényt idéző rucija is tetszett, ahogy a végén az ú
j Darázs képregényes rucija is tiszteletét tette. Tanulhatna a Fox rzhák terén...

(na jó, Psziché, és Deadpool most már azért egész fajin lett...)
Haver egész végig azt hitte, hogy az
összezsugorodásnál majd megtalálják Janetet, sztem az túl kiszámítható lett volna, és így lett jó, hogy mégsem 
A másik stáblista jelenet annyira mnem volt nagy pukk, mint elsőre elhintették, jó volt, jó volt, főleg, hogy
meglett Bucky, egész végig azon pörögtem a Kap 3 kapcsán, hogy-hogy fér majd abba a filmbe a regisztrcáiós (vagy legyen az bármi) balhé, meg a Bucky utáni keresés egy részben, de így
a keresés megoldódott. természetesen a végén ismét csak az 50 emberből 4-en maradtunk... télleg kikellene írniuk már, hogy vannak még dolgok a credits után...
Btw: a Pókos utalásra ki emlékszik? 'Vannak emberek, akik repülnek, vagy falat másznak...." nem volt még ott vmi utalás a Pókra... rohangálnak, mint Pók a falon, vagy ilyesmi?