Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285933 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1440 Dátum: 2008. augusztus 10. - 17:45:24 »
Én mondtam hogy gáz az a batpod! :D
Én is így voltam/vagyok vele, de a film azért elég jól elmagyarázza, hogy miért is gáz. Hiszen egy mentőkabin miért lenne már kényelmes, jól kezelhető stb., így nekem már totál elfogadható a pod.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1441 Dátum: 2008. augusztus 10. - 18:50:46 »
A filmet még nem láttam. Előbb addig jusska el, hogy ne 4 óránként szedjek fájdalomcsillapítókat.

Király képek ManciBen!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1442 Dátum: 2008. augusztus 10. - 20:01:52 »
Bővül az iparág, már játékokkal is foglalkozom nem csak filmekkel.
http://www.mancigames.com/

Ju

• Pókfej
« Válasz #1443 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:40:30 »
pepo: cataflam? nekem is volt egy olyan, hogy két hétig napi 4-5-öt szedtem belőle hogy kibírjam. :roll: Gyógyulj meg hamar.

:spoiler:
Na, tegnap este megnéztem a Dark Knight-ot. :) Szerintem félelmetesen jó film lett, ha voltak is klisék a történetben, úgy voltak tálalva, hogy nem tűntek annak. Kb 3 film történetét rakták bele, már kétszer vártam, hogy vége lesz, erre csavartak egyet rajta és még több lett. Még a Batpod is jól nézett ki, a mentőkabin ötlet pedig jó volt, szóval ezzel is sikerült kibékülnöm. ;) A Batcave is teljesen illett a filmhez, jó volt, hogy világos volt, érdekes kontrasztot teremtett. Igazából lehengerelt, csak ültem és néztem és néztem. :)
A hajós jelenet kicsit amerikai hősiesre sikerült (a néger elítélt azért nagyon jó volt, egyből a Halálsoron nagydarab négere jutott eszembe a tekintetéről), meg a végén Gordon beszéde is túl amcsi volt, de oké, valamivel le kellett zárni. Még a végén a "3D szemüveg" nem jött be, de kb ennyi negatív pontot találtam, meg pár apróságot máshogy csináltam volna.
A színészek nagyon ott voltak, Dent karaktere a rajzfilmesnél is életszerűbb volt. Ledgertől meg a ceruzás jelenettől kezdve szabályosan rettegtem, meghajolok, elsöprő volt, meggyőzött. Tökéletesen félelmetes pszichopatát alkotott, de ez nem Joker, ő többet nevetett volna. :)
Összességében zseniális lett, kérem a DVD-t a polcra. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1444 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:59:34 »
Én is annyit szedek naponta.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1445 Dátum: 2008. augusztus 13. - 14:36:58 »
60 ezren látták itthon az új Batmant

Bár a nézőszám éves szinten visszaesett, az idei rekorder 367 ezer nézővel Mamma Mia!, második az Indiana Jones, 274 ezres nézőszámmal. Az év eddigi legnagyobb nemzetközi kasszasikere, a 600 millió dollárt jövedelmező A sötét lovag egy hete megy a hazai mozikban, és már 60 ezren látták.

A visszaeső nézőszám nem hozott jelentős változást a bevételekben a jegyárak emelkedése miatt. A magyar filmek az idén nem robbantottak a pénztáraknál, ez alól csak a 9 1/2 randi a kivétel, amit eddig közel 200 ezren láttak.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1446 Dátum: 2008. augusztus 13. - 14:39:09 »
Hát igen. Minket is elért a Batman láz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1447 Dátum: 2008. augusztus 13. - 14:51:35 »
Csak kérdés, hogy nálunk meddig fog tartani.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1448 Dátum: 2008. augusztus 13. - 14:58:17 »
Még legalább egy hétig, mert Miskolcon jövő hét végén mehetek a poszterekért, vagyis addigra már a promóciós anyagok lekerülnek.

Aki Magyarországon is a HD Blu-ray vagy a díszdobozos Vasembert választja, kap hozzá szép sorszámozott artwork-t. Akinek a tárcájából nem futja rá, az nyomtassa ki  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1449 Dátum: 2008. augusztus 13. - 20:30:13 »
Vasi megérdemli, hogy díszdobozban vegyem meg. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1450 Dátum: 2008. augusztus 13. - 21:02:24 »
Új Spirit trailer:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1451 Dátum: 2008. augusztus 13. - 21:22:53 »
Jesszusom! :ohmy: Már akkor elkezdtem félni, amikor megláttam Frank "húdenagyapofám" Miller nevét, de ez már 2 percben rémes, mit csinált egy 100%-osan ponyva történetből. Egy második Sin City-t. Szerencsétlen Eisnert idáig hallom forgolódni a sírjában. Ki volt az az idióta, aki képes volt ennek a közelébe engedni?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1452 Dátum: 2008. augusztus 13. - 22:35:14 »
Ezt lehet még Eva Mendes miatt se nézem meg...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1453 Dátum: 2008. augusztus 14. - 07:33:17 »
Látom Samuel "M.F." L. Jackson is szerepet kapott benne. Az is mostanában már minden filmben feltünik (Rozsomák-effektus  ;D ). Engem a képregény sem hozott lázba, úgyhogy a film sem érdekel nagyon. Talán egyszer, ha éppen más dolgom nincs, akkor megnézem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1454 Dátum: 2008. augusztus 14. - 09:32:39 »
Ami Miller kezébe kerül, azt majdnem olyan messze elkerülöm, mint Boll bácsi alkotásait. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1455 Dátum: 2008. augusztus 14. - 10:33:43 »
Látom Samuel "M.F." L. Jackson is szerepet kapott benne.
Pedig Ben is már többször említette, hogy ő lesz Octopus, a főmufti a fimben.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1456 Dátum: 2008. augusztus 14. - 10:42:55 »
Ebből is látszik, hogy mennyire érdekel ez a film. ;) Már minden ilyen hírt elfelejtettem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1457 Dátum: 2008. augusztus 14. - 11:07:21 »
Az Oktopusz akart lenni?!?!?! :o Oké, most már tuti, hogy nagyon messze elkerülöm. Egy Oktopusz, akinek már a trailerben látszik az arca? Jézusom, ez a Miller már megint úgy látott neki valaminek, hogy egy sort se olvasott utána. Egyre jobban megrémülök, ahogy kapom itt az infókat. :ohmy:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1458 Dátum: 2008. augusztus 14. - 11:09:31 »
Igen, elvileg az ő. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1459 Dátum: 2008. augusztus 14. - 11:18:09 »
A rémület fokozódik... és ami a legszomorúbb, hogy a régi Spiritnek elég kevés rajongója van, szóval megint az lesz, hogy pár "begyöpösödött keménymag be mer szólni a képregényipar Istencsászárának, amiért a saját stílusában merte prezentálni - az egyébként nála hatvanszor nagyobb író/rajzoló - Will Eisner Spiritjét". Ezek után már tényleg csak az kéne, hogy a magyar cím Szellem helyett Lidérc vagy egyéb agymenés legyen, és teljes lesz a katarzis.