pepo: cataflam? nekem is volt egy olyan, hogy két hétig napi 4-5-öt szedtem belőle hogy kibírjam.

Gyógyulj meg hamar.

Na, tegnap este megnéztem a Dark Knight-ot.

Szerintem félelmetesen jó film lett, ha voltak is klisék a történetben, úgy voltak tálalva, hogy nem tűntek annak. Kb 3 film történetét rakták bele, már kétszer vártam, hogy vége lesz, erre csavartak egyet rajta és még több lett. Még a Batpod is jól nézett ki, a mentőkabin ötlet pedig jó volt, szóval ezzel is sikerült kibékülnöm.

A Batcave is teljesen illett a filmhez, jó volt, hogy világos volt, érdekes kontrasztot teremtett. Igazából lehengerelt, csak ültem és néztem és néztem.

A hajós jelenet kicsit amerikai hősiesre sikerült (a néger elítélt azért nagyon jó volt, egyből a Halálsoron nagydarab négere jutott eszembe a tekintetéről), meg a végén Gordon beszéde is túl amcsi volt, de oké, valamivel le kellett zárni. Még a végén a "3D szemüveg" nem jött be, de kb ennyi negatív pontot találtam, meg pár apróságot máshogy csináltam volna.
A színészek nagyon ott voltak, Dent karaktere a rajzfilmesnél is életszerűbb volt. Ledgertől meg a ceruzás jelenettől kezdve szabályosan rettegtem, meghajolok, elsöprő volt, meggyőzött. Tökéletesen félelmetes pszichopatát alkotott, de ez nem Joker, ő többet nevetett volna.

Összességében zseniális lett, kérem a DVD-t a polcra.