Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285039 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1500 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:02:22 »
Nah akkor majd átnézem, miattad. Pedig azért egy ilyen kritikánál ügyelni szoktam..mondjuk 1600 szónál biztosan van amit nem vettem észre. Tudok én helyesen írni azért, még helyesírási versenyeken is voltam bi-bi-bíí... :P
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:04:25 »
Persze, ezt nem is vitatom, inkább betudható annak, hogy elgépelted a szöveget, de elég sok vessző hiba is van benne. Szerintem legközelebb Wordbe írd bele a kritikádat, és utána nézd át mégegyszer, így azért elég sok hibát ki tudsz szűrni.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1502 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:31:00 »
...és cserébe a Word háromszor annyit rak majd bele. nekem is volt egy időszakom, amikor Worddel ellenőriztettem át a fordításaimat. Mióta leszoktam erről, feleannyian lettek a lektorban kiszúrt hibák. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1503 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:45:59 »
Szép hosszú kritika, Pepo. ;D Mondjuk szerintem sokkal jobb volt ez a rész, mint a Begins. Jobb volt a forgatókönyv, és a "főellenségek" (Joker, Kétarc) is sokkal ütősebbek voltak.
A denevérbarlangot nem lecserélték, csak míg újjáépül a kastély, átmeneti megoldásként használták a jelenlegi búvóhelyet. Gondolom a köv részben újra a rendes barlang lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1504 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:48:35 »
Rendes barlang biztos nem lesz, mert ahhoz kellene egy dinoszaurusz és egy ötméteres pénzérme is. Anélkül a Denevérbarlang nem Denevérbarlang. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1505 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:56:53 »
 ;D
Idézet
Szép hosszú kritika, Pepo. Vigyorog Mondjuk szerintem sokkal jobb volt ez a rész, mint a Begins. Jobb volt a forgatókönyv, és a "főellenségek" (Joker, Kétarc) is sokkal ütősebbek voltak.
A denevérbarlangot nem lecserélték, csak míg újjáépül a kastély, átmeneti megoldásként használták a jelenlegi búvóhelyet. Gondolom a köv részben újra a rendes barlang lesz.
Köszi, csak írtam és írtam és írtam. :D
Igen, viszont Batman nagyon kevestűet szerepelt cserébe, ami egy Batman filmben elég gáz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1506 Dátum: 2008. augusztus 20. - 14:21:20 »
Rendes barlang biztos nem lesz, mert ahhoz kellene egy dinoszaurusz és egy ötméteres pénzérme is. Anélkül a Denevérbarlang nem Denevérbarlang. ;D
Az már a képregényben is túlzás volt nekem. ;D
Igen, viszont Batman nagyon kevestűet szerepelt cserébe, ami egy Batman filmben elég gáz.
Valóban keveset szerepelt, de ezt betudom a tömény forgatókönyvnek. Cserébe viszont kaptunk két nagyon jól kidolgozott karaktert Joker és Dent személyében.
 :spoiler:
Meghát eleve az volt a sztori lényege hogy Dent lesz az új hős, így Batci szögre akaszthatja a Batruhát.
:spoiler:

(Nem tudom kell-e még spoilerezni, csak hátha valaki nem látta még a filmet.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1507 Dátum: 2008. augusztus 20. - 14:38:20 »
Aki ennyivel a magyar bemutató után még nem látta az magára vessen, vagy legfeljebb a spoileresnek tűnő dolgokat írjuk róla a Régi filmek topicjába. Amúgy nagyon tetszett a kritika Pepo.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1508 Dátum: 2008. augusztus 20. - 15:00:19 »
köszi. De van még tőlem jobb kritika. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1509 Dátum: 2008. augusztus 20. - 16:52:31 »
Spoilerezzetek. Én még nem tudtam rá elmenni. Mea Culpa :D Letölteni tudnám de elsőre inkább moziba nézném meg, bár angolul jobban érdekel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1510 Dátum: 2008. augusztus 20. - 16:56:57 »
Moziban sem szinkronos.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1511 Dátum: 2008. augusztus 20. - 17:57:08 »
Ja, feliratosan megy mindenütt, csak DVD-re lesz meg a szinkron.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1512 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:08:57 »
Azért ez érdekes, egy ilyen blockbuster filmtől elvárnák az emberek, hogy szinkronosan adja a mozi. Ennek tükrében felértékelődik a magyar nézőszám, hiszen azért hazánkban jobban szeretnek szinkronos filmre beülni az emberek, mint egy feliratosra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1513 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:14:52 »
Ez igaz, és ha DVD-hez úgyis szinkron készül mi a francnak kell variálni. Amikor én néztem a filmet sok 10 év körüli gyerek is ült a teremben és sütött az arcukról a csalódottság a feliratozás miatt.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1514 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:11:51 »
Én is arra kérlek benneteket, hogy spoilerezzetek. Én még a Vasembert sem tudtam megnézni. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1515 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:17:58 »
Azt még én sem tudtam megnézni.  ;) Akkor amondó vagyok, továbbiakban a régi képregényfilmek topikban tárgyaljunk a Batmanről.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1516 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:18:31 »
Ezen most azért picit meglepődtem.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1517 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:44:56 »
Mivel az előző rész itthon eléggé bukásszámba ment, a forgalmazó teljesen jogosan nem csináltatott szinkront jhozzá. Mondjuk én örülök, mert egyrészt a mostani szikronok 99%-ától a hajam szála égnek áll, másrészt az első részt is angolul néztem, harmadrészt meg így meg tudtam nézni moziban eredeti hanggal. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1518 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:47:39 »
Mivel az előző rész itthon eléggé bukásszámba ment, a forgalmazó teljesen jogosan nem csináltatott szinkront jhozzá.

Na de akkor már a bemutató előtt tudniuk kellett volna a buktatát az alapján amit mondasz. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1519 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:55:43 »
Az első rész szinkronos volt, nem?